Sport og FitnessOpbygge muskler

Den effektive skulder øvelse, som "eksplodere" dine muskler!

Ofte har lange praktikanter atleter træning effektivitet reduceres - mængder ikke længere øge muskelstyrke og stopper voksende. Denne artikel foreslår en uddannelse kompleks, der med regelmæssige og korrekt drift bogstaveligt "blow" dine skuldre. Tog skuldre bør finde sted i to etaper.

Den første fase

Det er nødvendigt at individuelt afhente et vægt vægtstænger og håndvægte, som en metode kunne være at hæve dem op til 4 gange. Foretaget denne uddannelse vil påtage to uger.

  1. Udfør tryk bar foran en udvalgt vægt. Det første trin er at udføre en warm-up sæt, som består af 6-9 reps med lav vægt. Når musklerne razogreyut starter grunduddannelse skuldre - skal udføre fem sæt, der består af 3-4 gentagelser. Main -podobrat en vægt stang til den sidste gentagelse udføres med besvær, måske endda med lidt hjælp fra sin partner.
  2. Udføre stående vægtstang stang til hagen. Det er ønskeligt at udføre denne øvelse midterste greb. skulder Train vil være særlig effektiv, hvis vægten af vægtstangen vil være omkring 90% af maksimum, som man presser. Ligesom den foregående øvelse bør ske fem sæt, der består af 3-4 reps. Sidste gentagelse bør udføres med stort besvær. Hvis øvelsen udføres for let, øge vægten af stangen.
  3. Hvilken uddannelse undvære skulder Arnold trækkraft? For dem, der ikke er bekendt med denne øvelse, vi forklare, hvordan det bliver gjort korrekt. Til at begynde at vippe kroppen, og, picking up håndvægte, udføre dem igen stak til brystet. Ligesom andre bedste øvelser for skuldrene, det har nogle af de nuancer: hænder albue, løfte håndvægte vinkelret på kroppen der er afsat. Bør ikke skynder sig at tage den maksimale vægt - kan nemt skade din skulderleddet.

andet ben

To uger senere, bør ændre deres uddannelse kompleks. Øvelserne vil være den samme, men deres system ydeevne ændre sig radikalt. Nu er du nødt til at samle op en anden vægt lettere. Ligesom i den foregående øvelse, skal den sidste gentagelse blive givet en masse stress. Hver af øvelserne ovenfor beskrevne bør udføres 13-15 gange.

Mellem hvert sæt for at tage en pause i 30-40 sekunder. Intervallet mellem øvelserne - halvandet minut. Det er nødvendigt at træne dine skuldre tre gange om ugen. Vær sikker på at arrangere pauser mellem træning denne muskel gruppe, så de har tid til at komme sig. Opsvinget dage kan du træne andre kropsdele, såsom ben og mavemuskler.

En forudsætning for hurtig bulking skulderåget er en højt kalorieindhold kost: på radiser og dild, selv med et stærkt ønske om massive muskler kunne ikke skabe. Kød, æg, fisk, mælk - disse produkter skal i den daglige kost. De, der ønsker at opleve en betydelig muskelvækst vægt, være opmærksom på de forskellige tilsætningsstoffer, produceret specielt til sportsfolk. Med korrekt brug af dem, kan du opnå gode resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.