Nyheder og SamfundKultur

Hvilket indikerer, at den person, til at sætte på hans måde af ornamenter, og bære en ring på enhver finger?

Alt for mange mennesker i verden i dag gerne bære forskellige former for smykker, som de er nu, er et middel til at bestemme status for en person eller et bestemt udtryk velstandsniveau. En af de mest almindelige typer af smykker er ringe. I dette tilfælde, menes det, at hver finger på hånden ansvarlig for en bestemt egenskab. Således kan folk i kender påvirker personlighed manifestationer af hans karakter med en ring på en bestemt finger. Derfor, selv for den overordnede udvikling skal vide hvilken finger til at bære en ring.

Der er en ring, der næsten alle mennesker er på nogle periode af sit liv - er naturligvis, den forlovelsesring. I oldtiden, dette symbol på kærlighed og ægteskab, mænd bar på sin lillefinger, hvilket er helt mærkeligt, fordi den lille finger er ansvarlig for holdningen hos en mand med tætte mennesker. Derfor, nogle gange for at bilægge de menneskelige relationer i familien og at etablere kommunikation med dine venner, skal du blot fjerne ringen fra fingeren. I øjeblikket er den vielsesring er slidt på den fjerde finger af den såkaldte ring. Der er flere teorier, der begrunder denne tradition. En af dem siger, at der kun er én finger tilsluttet direkte hjerte - ringen. En anden teori refererer til hirologii og hævder, at ringen - det er lykke finger.

At vide, hvad hver finger, bliver det klart i hvilken finger til at bære en ring med henblik på at opnå et bestemt resultat. Typisk ringen hjælper en person til at stimulere udviklingen af de kvaliteter, som han er ansvarlig for. Men opdelingen af godserne blev lavet i det 16. århundrede. Så lægerne kunne bestemmes ved en ring på tommelfinger af hånden, og de studerende - på den midterste ring. Det blev også ment, at de mennesker, der bærer ringen på den midterste finger, tilhørte de dele af befolkningen, der repræsenterer de fattige intelligentsia. De faktiske omstændigheder i historien viser, at før ringen bæres på de midterste phalanges. En kærlig unge foretrækker til disse formål søm fælles.

Afhængigt af hvilken hånd iført en ring, kan ses på civilstand kvinder eller mænd. Ifølge de traditioner ortodokse Borgere, et ægtepar bærer symbolet på kærlighed og ægteskab i den højre hånd, og en skilsmisse han forklædt sin venstre hånd .. Mens i traditionen fra den katolske tro er det modsatte: en ring på hans højre hånd en attest for skilsmisse.

Lad os betragte nærmere på spørgsmålet, hvad der skal bære ringfingeren, med henblik på at udvikle de nødvendige kvaliteter, eller fremhæve de eksisterende. Thumb karakteriserer forfængelighed og menneskelig autoritet, det er ganske besværligt og betyder, at han kan lide at dominere mennesker og søger at konsolidere fordelen herved. Derfor, for at møde nogen, der foretrækker at bære en tommelfinger ring, kan du se, at han kan lide at gøre indtryk på folk. Det menes, at på den midterste finger ring kan ses i folks private karakter, nok nepristrastno relateret til alt. Som regel, at de, der konstant tvivler selv og deres evner, iført en ring på dette websted, for at skjule denne usikkerhed. Den ringfinger er traditionelt ansvarlig for tilstanden af kærlighed og indikerer civilstand. Ring på lillefingeren af oldtiden er indhyllet i en eller anden mystik. For eksempel i det 17. århundrede på denne finger bar en ring med en flip top, der er dækket af et ur eller en favorit fotografi, der er, alt det dyrt for den enkelte.

Så hvis du tænker på hvad de skal bære fingerring, først beslutte, hvad kvaliteten af deres art ville blive styrket. Det hele afhænger af dig, og dekoration kun stimulus til indre transformation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.