Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Du sveder meget armhuler - hvad man skal gøre i sådan en situation?

Selve processen med dannelsen af sved - et normalt fænomen og intet ondt i ham. Dette er en naturlig proces, hvor kroppen slipper af overskudsvarme. I det gamle Rom var det skik selv at hilse manden, vendte sig til ham med et spørgsmål: "Hvordan er sveden?". Det vil sige, blev det antaget, at hvis en person sveder, kroppen det fungerer korrekt, og alt ved ham er fremragende. Ja, men alt er godt, når det er i moderate mængder, du siger, og du vil være rigtigt. Hvis du sveder meget armhulerne - der ikke går godt med de våde cirkler på hans skjorte, spreder omkring "varianter"?

Hvis problemet så langt, at det ikke kan klare de sædvanlige metoder er gået - regelmæssig badning og deodorant, det er et problem, selv om alvorligt. Især hvis arten af deres aktiviteter en person har til at kommunikere med et stort antal mennesker (omend i en lille gruppe, vil dette fænomen ikke være nogen til at tage imod!). Hvis du sveder meget armhulerne, hvad de skal gøre i en sådan situation - søge råd hos fagfolk.

Først vil jeg gerne forstå, hvad det er for problemet, og hvorfor det forekommer hos mennesker. Øget svedtendens i medicin kaldet hyperhidrosis. Og grunden til dens forekomst er ikke nok. Hyperhidrosis kan være forårsaget af psykologiske faktorer. For eksempel kan en person mener, at han vil have i dag for at hilse på nogen i hånden og han bliver straks våde håndflader. Eller er stabschef, som i forventning om dressing har alle derefter dækket fra top til tå. Og så nervøst spørger kraftigt sveder hoved - hvad man skal gøre?! Først og fremmest er der tale om det autonome nervesystem og behovet for at være meget opmærksom på det.

I eksemplet med den autonome system, anbefalingerne er følgende: motion, brug af antiperspiranter særlige formål, hydroterapi og hærdning procedurer. Hvis alt andet fejler, og stadig stærkt sweating armhuler - hvad de skal gøre i dette tilfælde? I traditionel medicin har deres egne svar på sådanne spørgsmål, og de er ofte mindre effektive end anbefalingerne fra officiel medicin. Bed om hjælp til de kloge råd af vores forfædre.

Til sveden armhuler, hænder og fødder vil være spektakulære tørre dem 1 til 2 gange i løbet af dagen tinktur af birk knopper. Det kan købes på et apotek eller føl dig hjemme, insisterer nyrerne i vodka i henhold til 1: 5. Ganske gode resultater er blevet observeret med denne metode til behandling, selv i tilfælde, hvor der var en stærk sved. Hvad skal man gøre, når metoden ikke bringe det ønskede resultat?

Traditionel medicin tilbyder en anden kraftfulde værktøj: eg bark. 1 spiseskefuld nødvendig skorpe og hældes i en gryde til at hælde vand til 1 liter. Sæt beholderen i brand og bring i kog. Fortsæt madlavning, men ved en lav varme cirka 5 minutter derefter trække i en halv time - og gør badet. Værktøj normalt hjælper i 10 procedurer. Ganske effektiv til at bekæmpe dette problem er det borsyre. Folk healere anbefaler: hæld to poser borsyre i beholderen at dyppe sine hænder, så benene. Efter dette, at benene bære strømper lavet af bomuld på hånden - såsom handsker og gå i seng. I drømmen, vil stoffet arbejde for dig. Gennem 10 dage problemet skal gå væk.

Dette gælder for hænder og fødder, og armhuler sveder meget, hvis - hvad de skal gøre, spørger du? Læg ikke det samme på dem med borsyre handsker? For at løse dette problem er der en anden effektiv og en fantastisk måde at have traditionelle healere - en sodavand. Det skal fortyndes med vand fra denne beregning: Et glas vand skal soda - 1 tsk. Rør to gange om dagen med denne løsning til at vaske ud problemområderne - armhuler, hænder, fødder, bagsiden af hovedet. Med denne metode, kan behandlingen være forsinket op til en måned, men dig, fordi vigtige positivt resultat, ikke?

Ud over de populære metoder, hvis du virkelig ikke ønsker at rode rundt eller ikke hjælper, er der den seneste udvikling af inden- og udenlandske forskere. De foreslår at behandle dette problem, forskellige specielle antiperspiranter, procedurer Drionik typen enheder, og så videre. Så der er en vilje, og slippe af med denne ubehagelige problem kan være, du behøver kun vælge den relevante metode for dig. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.