Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Sådan vælger Weipa: gode råd

I dagens verden, er en sund livsstil vinder popularitet blandt den yngre generation. Folk nægter at ryge cigaretter og skifte til elektronisk. Der var en hel subkultur, hvis tilhængere kaldes veyperami. De er imod den konventionelle tobak, men lidelse ligesom røg ringe. Lignende virkninger kan gøres ved at ryge en elektronisk cigaret. Derfor er mange opstår spørgsmålet: "Hvordan vælger Weipa?"

Ofte samling veypera amatør har omkring fem enheder. En elektronisk cigaret - det er for lille og uinteressant. Bestemte enheder naparivayut forskelligt. F.eks bakomayzer anvendes til snævre cigaret popkorn og dripku valgt fans lung vandrør.

Mange veypery elsker dig selv ælte væske til rygning. I dette tilfælde, de ved præcis, hvad der vil ryge et kvalitetsprodukt. Desværre, når de køber væsker meget ofte klienten kommer udløbne varer. Derfor, i tillæg til det vigtige spørgsmål om, hvordan man vælger Weipa, er der en række andre, lige så foruroligende problemer "fyld" til køb af enheden. I øjeblikket synes mere og mere certificerede laboratorier i Rusland, men de fleste veyperov stadig blandet væske selv.

Vigtige detaljer Weipa enheder

fordamper parametre er direkte proportional med kvaliteten af indmaden. Hovedelementet i indretningen er en forstøver. Det konverterer væsken til damp og fungerer som varmekilde i huset. Magt forstøver kan bestemmes ved mængden af damp, der genererer Weipa. Akkumulatorer og batterier - er også meget vigtige dele i enheden. Deres funktionalitet afhænger devaysa timer uden at tilslutte opladeren. Spekulerer hvordan du vælger en enhed Weipa, bør der lægges stor vægt på tanken og dens parametre. Denne del af apparatet fungerer som en beholder, der indeholder en væske. Størrelsen af reservoiret påvirker, hvor lang tid en patron ikke kan ændres.

Elektroniske Cigaretter - sjov for begyndere

Elektronisk cigaret er de mest populære og billige Weipa-enheder. Sådan vælger denne form for Weipa? Det er nødvendigt at se på den nominelle effekt. Det bør ikke være mindre end 3 watt. Batteriet vil løbe fra 10 til 20 minutter. Tank i elektroniske cigaretter er ikke fjernet, det kan ikke fylde. Den er bygget ind i selve cigaret, og du kan tilslutte den som en ny patron. Denne udformning anvendes typisk af dem, der ønsker at stoppe med at ryge, samt begyndere veypery.

Kapacitive systemer og deres kvalitet

Mere avancerede røg effekter fans, undrende hvilken du skal vælge Weipa, stopper præcist på kapacitive systemet. Den har en kapacitet større end den elektroniske cigaret. Omkring 7 watt. Batteriets levetid er fra 30 minutter til 2 timer. Tanken kan ikke fjernes, men det kan genfyldes med en speciel spray. Kapacitive systemer er et glimrende valg for dem, der ikke er interesseret i konventionelle elektroniske anordninger med en lille kapacitet.

Præfabrikerede systemer: brugen af nuancer

Mod veypshopy tilbyde kunderne installationer dyrt, kraftfuld og høj kvalitet - præfabrikeret system. Deres kapacitet er 15 watt. batteriets driftstid forlænges til 5 timer. Tanken kan fjernes her. Påfyldning sker på forskellige måder. Præfabrikerede systemer er en god løsning for de mennesker, der spørger sig selv, hvordan man vælger en god Weipa, såvel som for de deltagende i Weipa, synspunkter, hvor forskellige røg stunts vist.

Tilpasning i Weipa cirkler

Veyperov subkultur har sin nøgleelement. Nemlig - tilpasning. Standard udstyr ikke opfylder de unge i dag. Hver fan veypinga ønsker at skabe sin egen eksklusive enhed. Hver dag er der nye enheder og dele til dem. Vi var adepts veypinga "hamster" og begrebet "Toad." Den første kategori af mennesker refererer til de fans til at købe alt og mere. De er ikke længere interesseret i, hvordan man vælger den Weipa, fordi de køber nye maskiner og reservedele til dem næsten hver dag. Tilhængere af andre kategorier er mere økonomisk. De vælger omhyggeligt enheden, ikke ønsker at bruge penge på alt. Naturligvis er det bedst at være i mellem de to "små dyr".

Weipa enheder, uanset om de er skadelige?

Spørgsmål sikkerhed af elektroniske cigaretter er stadig åben indtil nu. Forskere har endnu ikke kommet til enighed om dette spørgsmål. Men under alle omstændigheder, at ryge cigaretter påvirker en langt mere ødelæggende for menneskers sundhed. Selvfølgelig ikke har særlig uddannelse for at forstå den indlysende ting: når du inhalerer dampen fra Weipa, kroppen stadig kommer en del nikotin. Om ønsket væske, der anvendes i elektroniske cigaretter, nikotin kan ikke tilføjes overhovedet. Plus, kan disse enheder være nyttige selv i kulden: de kan være fyldt med tinktur af næringsstoffer i stedet for de sædvanlige ingredienser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.