Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Gun "Chezet". Funktioner og foto "tjekkisk mirakel"

I dag er der et stort udvalg af forskellige modeller af pistoler. Blandt dem en særlig konto - er klassiske eksempler på skydevåben som den berømte "Colt M1911" og "Beretta 92". De er anerkendt ved henvisning og er grundlaget for mange andre modeller. Blandt dem - de unikke tjekkiske våben, en pistol "Chezet".

Cz 52. Historien om den første model

I 1950, designerne af brødrene Jan og Jaroslav Kratochvil især pistolen "Chezet 52" blev oprettet for den tjekkoslovakiske hær.

I produktionsprocessen medarbejdere blev Ceska zbrojovka Strakonice plante involveret. I første omgang, den første pistol "Chezet" Det blev beregnet under patroner "Parabellum" 9x19 mm kaliber. Men senere, efter Warszawa-traktaten om indførelse af ammunition, tjekkisk pistol design ændret under 7,62h25mm kaliber. Omdannelsen af våben involveret tjekkiske designer Irzhi Chermak i Uherský Brod. Ud over at ændre den kaliber afskaffet også selv-cocking tilstand. Efter alle de ændringer af 1952 pistol "Chezet" Den blev vedtaget som en Automaticky Pistole Vz / 52. Denne model blev anvendt indtil 1975.

design funktioner

Gun "Chezet" 52-årig problem er udstyret med en automatisk, hvis virksomhed bygger på princippet om effektivitet i kort kursus af stammen. Fås i konstruktionen af to valser og skyderen tilvejebringe en låsning tønde kanal. De er placeret i den bageste del af cylinderen og indbefatter i indvendige riller, udsparinger i ventilhuset. Under optagelserne af patroner til rådighed i butikken, er lukkeren dækslet forskydes til den bageste position og fikseres der ved hjælp af en indbygget slide stop-konstruktion. Trigger vagt på sin base er en to-vejs-modtager nærmere. Som sigteinstrumenter brugte ureguleret forreste syn og bag syne. Sidste monteret i fordybningen, som kaldes "svalehale", og giver mulighed for gennemførelse af laterale ændringer.

Apparatet af udløseren

Pistol "Chezet 52" er udstyret med et fyringssystem, der hører til aftrækkeren type.

Det udmærker sig ved handling og Single-pik hammeren. Sikkerhed vægtstangsarm udfører funktionen for sikkerhed på nedstigning af udløseren med cocking. Det er placeret på venstre side af rammen. Sikring har tre tilstande:

 • firing mode (sikringshåndtaget sænkes til bundstillingen);
 • sikker nedstigning med spænding af hammeren (sikringen opløftede);
 • pistolen er på sikringen (i midterstilling).

Stansning kvalitet patroner

Mundingshastighed er 560 m / s. Hendes præstation blev muliggjort gennem anvendelse af et forstærket ladning af krudt. Sådan ammunition i våbenløbet skaber en højtryks drivgasser. Det kan ikke anvendes til andre mærker af pistoler, designet til konventionelle patron som risikoen for brud af tønden forekommer. Ved hjælp af fordelingen af patronerne er fremtrædende militære pistoler, der er designet til at ødelægge fjendens skudsikker vest eller en beskyttet læ. Fra en afstand på 50 meter regelmæssig patron Tjekkisk gennemborer stålplade 0,6 cm tyk. Det giver en flad bane af en kugle. Denne pistol er egnet til præcis skydning ved forskellige afstande takket være en praktisk håndtag, som er udstyret med en pistol "Chezet".

karakteristika

 • Kaliber - 7,62h25 mm.
 • Tønde længde - 12 cm.
 • Gun Længde - 21 cm.
 • Højde - 14 cm.
 • gun bredde - 3 cm.
 • Vægt losses våben - 960
 • Gun Shop er 8 omg.
 • Farve våben - grå. Mat finish påføres ved phosphatizing og sort blånelse.
 • Bakelit håndtag er store horisontale snit. de er monteret på pistolen "Chezet" Med hjælp af specielle beslag. Foto, bogført nedenfor, er specielt udvendige design våben.

mangler

Cz 52 model i dag betragtes som en sjældenhed og værdsat som en unik våben, som har nogle ulemper:

 • At have en stærk og skarp rekyl ved fyring.
 • Fragile stål slaglegeme udsat for hyppige brud i tilfælde af klodset brug af pistolen. Nedstigningen kræver en trigger våben færdigheder.
 • sikring Manuel styring komplicerer processen med udnyttelse. Automatisk afstamning udløser fører til spontane skud, især når der er skader trommeslager. Inkluderingen af sikringen sker først efter at deflatere aftrækkeren med hånden.
 • Af inkompetente pleje Cz 52 mulige ruster af tønden.
 • Når forkert varmebehandling er sandsynligt forekomst af revner i jorden med en stor belastning.
 • Gun grund af den store længde af cylinderen er ikke beregnet til skjult carry.
 • Cz 52 kan ikke bruges til selvforsvar, fordi på grund af opdelingen af karakteristika for ammunition synes risikoen for tredjeparter.
 • Kaliber 7,62h25 mm er ikke beregnet til hurtig neutralisering af fjenden.

I dag, Cz 52 er en samling våben og kan bruges til sportsskydning.

Cz Model 75

I 1975 på en udstilling i Madrid kendere og elskere af skydevåben for første gang oplevede den tjekkiske pistol "Chezet" 75. Dens design er meget populær og kopieres til produktionen af andre modeller. Udviklere pistol designs betragtes brødre Josef og Frantisek Kouchki. Arbejdet på produktet blev afholdt på Ceska Zbrojovka fabrikken. Formålet med projektet var produktionen af våben til eksport til Tyrkiet, Iran, Irak, som den tjekkoslovakiske hær er blevet udstyret med pistoler Cz 52. dag, Cz 75 bruges af store amerikanske politiet. Den udbredte popularitet af modellen erhvervet gennem sådanne særlige egenskaber som et design pålidelighed, nøjagtighed, ergonomi og lave omkostninger.

variationer

 • Den mest almindelige form for "Chezet" pistol anses et våben, konstrueret under patronen "Parabellum" 9x19 mm - gun "Chezet 775". Sammen med de modeller, "Glock" og "Beretta 92", der bruges af anklagere og efterforskere i Den Russiske Føderation som et våben til personlig forsvar.
 • Cz 97. Forbedret udgave Cz 75. Ændring af pistolen under 9x19 mm kaliber er produceret til eksport til de lande, hvor forbuddet mod hæren ammunition. For det meste er det amerikanske marked, hvor denne model er meget populær.
 • Tjekkisk "Cadet". Træning, underholdning eller traumatisk pistol. "Chezet 75" (model "Cadet") er udstyret med et sæt af dele er nødvendige til omdannelse af våben klar til brug, når der fyres ammunition kaliber 5,6 mm. Er typisk for disse randantændings patroner.
 • Cz 75 Automatik. Den blev udviklet i 1992 baseret på modellen for den 75 th år. Automatisk modifikation er beregnet til fyring bursts (1000 omdrejninger pr minut). Pålidelig pistol bedrift udføres ved hjælp af en særlig tilknytning, der udfører to funktioner - det bruges som et forreste håndtag og et ekstra pistol magasin. Nogle af prøverne i begyndelsen af produktionen havde en aflang kuffert - kompensator. Over tid, denne ændring Cz 75 begyndte at ske med en standard tønde.

 • Cz 75 P-01. Det er en kompakt model af den tjekkiske pistol. Siden 2001, brugt tjekkiske politi.

 • Cz 75 Semicompakt. Denne miniaturemodellen, kendetegnet ved reduceret håndtag, lagerkapacitet og tønde længde. Pistolen har en lav vægt, fordi dens design er baseret på en ramme af aluminium i stedet for stål.

Hvordan fungerer 75 Cz?

 • Hele serien er udstyret med en automatisk pistol, ved hjælp af energieffektiviteten i kort kursus af stammen.
 • Ved hjælp af to lugs, fremspring trunk låse. Samspillet mellem den formede udskæring er placeret under cylinderen ved højvande, og porten håndtaget.
 • I produktionen af rammer og lukkeren bruges rustfrit stål.
 • Ramme inden en vejledning om hvilken bolten udfører sin bevægelse. Således lukkeren bevæger sig langs foringsrøret indre styr snarere end ydre. Dette er en gavnlig virkning på varigheden af driften af våbnet.
 • Trigger udløsningsmekanisme er designet til dobbeltvirkning. På venstre side af rammen er sikringen. På samme side der er en løftestang, glider stoppe udfører.
 • Seværdigheder identisk model Cz 52. Men i modsætning til armene 52-år "Chezet 75" er bevæbnet med femten runder. Senere pistol magasin kapacitet steg med en anden patron.

Hvad sker der under skyderiet?

Designet modellen anvendes Browning automatiske kontrolsystem, der betragtes som den mest pålidelige og let at gennemføre. Det bruges i opbygningen af mange modeller af automatiske pistoler.

 • I den øvre del af stammen er der særlige fremspring, der går i indgreb med hinanden tønde og slide. De er sat i bevægelse under indflydelse af drivgasser under brændingen. Denne proces forekommer som et resultat af forsøg krudtgasserne skubbe muffen fra den låste porten af kammeret.
 • Hvem kom til gaten bevægelse og krop reducere bundstykket pistol, hvilket resulterer i bagagerummet, der forlader koblingen stopper sin bevægelse.
 • Fjernelse af kassetten fra kammeret, sin produktion, og en deling hammer gjort porten vagt. Det begynder at påvirke returfjederen der skubber bagsiden. Flytning tilbage boltpistol uddrag fra butikken en ny patron, skal den sendes til kammeret.
 • Under bevægelsen af porten huset kommer frem løfte bagstykket, så cylinderen og slide er i indgreb til den næste cyklus.

Gun "Chezet" specifik og originale produkt den tjekkoslovakiske våbenindustri er den mest ekstraordinært eksempel på håndvåben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.