SkønhedHår

Ekstrem kvindelige haircut "pindsvin"

Beskrivelse beskåret under "pindsvin" kvinde dukkede op i 50'erne i sidste århundrede. På trods af den tid, denne formular er relevant for denne dag. Den er enkel og praktisk. Det er valgt ikke kun unge piger, men også fri fra de stereotyper af voksne damer. Kvinders haircut "pindsvin" er attraktivt, fordi det er let at holde. For mange moderne damer er perfekt frisure.

fordele

På trods af enkelheden i udførelse, skæring har mange fordele. Dens største fordel er, at det kræver et minimum af tid til at pleje og styling. Det fungerer også som en god måde at udtrykke sig. Moderne versioner af "pindsvin" er meget interessant og varieret. Den kan lægges på forskellige måder, barbering tegninger, fokuserer på de enkelte elementer i klipning. For eksempel ville se godt ud på mode denne sæson udvidet pandehår. Det er også tilladt lys asymmetri, lange tråde i form af en "hale" på bagsiden af hovedet eller kreative typer farvning. Kvinders haircut "pindsvin" ser altid i overensstemmelse med de nyeste modetrends. Det er en komplet afspejling af din indre følelser og stemninger. Dette skyldes i høj grad det faktum, at håret er helt åbner ansigtet og henleder opmærksomheden på øjnene.

egnet til

Når du vælger en kort frisure, er det meget vigtigt at foretage en korrekt vurdering proportioner dit ansigt. "Hedgehog" - et modigt skridt, fordi der er ingen måde alle kvinder. Denne formular åbner ansigtet og på halsen, så hvis du har mangler, vil de være umiddelbart mærkbar. Hun foretrækker ofte aktive, sportslige eller forretningsmæssige damer. Prosper i alle kvindelige haircut "pindsvin" ser på en særligt skrøbelige figur og en oval ansigtsform. Den er ideel til tykt og groft hår. Stylister påpege, at kvinder med fuld ansigtsmaske, dobbelthage, samt meget høj og tynd bør undgå denne frisure. Frisure kræver daglig dygtige make-up, fordi den har et klart fokus på ansigt og øjne i særdeleshed. Kvinder, der ikke malede, bør du vælge en mere aflang form.

Kvinders haircut "pindsvin" med et brag

Korte frisurer, på trods af sin tilsyneladende enkelhed, er meget forskelligartet. Selv ultrakort "pindsvin" kan gøres på forskellige måder, især hvis der er et stort ønske om at gøre denne frisure, men der er nogen mangler. De kan justeres ved hjælp af separate elementer, såsom Bangs eller langstrakte strenge. Men disse muligheder er egnede kun piger med glat hår. Hvis de er krøllet eller kruset, på klipning med pandehår bør opgives. Det er også ønskeligt, at håret var stiv. Hvis de er tynde, så formen kan ikke holdes, og de enkelte strenge vil danne formen af hovedet.

Kvinders haircut "pindsvin" i kombination med et brag smukt dekoreret med trekantede, ovale og runde ansigt. Men ejerne af pladsen hage er bedre at opgive en så ekstravagant frisure. Det vil kun gøre dens funktioner og danner visuelt skarpere og mere.

farve

At vælge en stil af farve, for at udelukke alle former for farve. Dette skyldes det faktum, at de korte hår forskellige nuancer vil se ikke individuelle tråde og farve pletter. Kun i disse områder haircut, hvor der er en forlængelse, kan du tilføje en lysere nuance overgange.

De, der ønsker at sprede en enkelt farve farvning, kan vi anbefale den populære teknik af "Ombre". Dens betydning ligger i det faktum, at rødderne af håret er malet i en mørkere tone end enderne. Det er attraktivt, fordi det ser naturligt, forfriskende ansigt tilføjer visuelt volumen og tæthed af korte tråde. Haircut "pindsvin" kvinder (fotos blev præsenteret i artiklen), i modsætning til mænd, har en større længde i kronen området. Derfor kan det gøres multitonalnoe, ikke-klassiske "Ombre". En sådan stil involverer tilstedeværelsen af to eller tre farver, der passerer jævnt fra den ene til den anden, hvilket skaber en raffineret modulationer. Du er nødt til at være en sand professionel, til at udføre en sådan kompleks operation. Derfor er det bedre at "give op i hænderne på" en erfaren herre.

Udstyr skæring og pleje

Frisure kan gøres på to måder: ved at skære maskine eller saks. Forarbejdet hår mod deres vækst, tidsmæssige og occipitale områder er lavet så korte som muligt. Top dannet "loft" skæres skarpe hjørner og overgange. Nogle mestre Spørgsmålet er, om fræsning haircut "pindsvin" er nødvendig? Kvindelige haircut indstilling betyder nem udarbejdelse af visse zoner. Meget afhænger af strukturen og tætheden af hår, enkelte elementer af frisurer.

'Hedgehog behov og daglig styling. Det er nemt at gøre selv. Til fint hår, kan du bruge en mousse. egnet voks eller creme til medium og tyk. Hår på kronen kan være lidt podchesat, pjusket eller pisk i "toppen". Hvis der er en marginal, er det muligt at udstede separate låse op eller til siden.

På trods af, at den "pindsvinet" - en radikal klipning, med ordentlig pleje og rettidig farvning det ser fashionable og ikke skjule din kvindelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.