Kunst og underholdningFilm

Anmeldelse af filmen "Bachelor Party 2: Fra Vegas til Bangkok"

"Jeg tror ikke, at alt dette sker igen!"

Kulten fortsatte engang roste komedie "The Hangover" har forårsaget blandt det russiske publikum en masse debat - en stor komedie med friske og grove vittigheder, eller bare lidt korrigeret og forringelse af den første del?

Om filmen "Bachelor Party 2: Fra Vegas til Bangkok" Jeg må sige, 2 folkemusik visdom. Den første visdom - om vittighed, gentages to gange, og den anden visdom - om den der ler sidst.

Dobbelt-fortalt vittighed sjovere bliver, og "part 2" i mange eksemplarer en del af filmen, hvilket i sig selv er ikke sjovt. Replays kan også være nødvendigt, hvis venstre lidt mere interessant, men alt viste sig bare vulgære og uhøflige og værdiløs. Russisk oversættelse og eftersynkronisering, hvor der ikke er nogen antydning i det mindste for nogle kultur af tale og moral, giver filmen endnu mere uanstændig konnotation. Vellykket komedie modtog denne gang er ikke helt vellykket fortsættelse modtaget plagiat selv, selv fra den første del af ...

Handlingen kredser omkring en polterabend center, som skyldes en række af begivenheder og komiske omstændigheder bliver til en katastrofe film , men nogle gange gå ned morsom og meget vulgært.

Og selvom plottet ikke besidder nyhed - igen ser vi en hjort før brylluppet (Selvom denne gang og ikke planlagt), den samme feste, drikke, delvis hukommelsestab om morgenen og et komplet sæt af eventyr - Pisk det i nye steder og i nogle øjeblikke sjovere gik og grovere.

Generelt "Bachelor Party 2" - det er stadig sjovt og dumt at gyserfilm ... Det vulgær sort humor som altid på toppen, det er bare meget lidt esoteriske tilføjet ...

Hvis den første del bestukket seere originalitet og friskhed af plottet, typer og vittigheder, er det andet designet til fans venter på at fortsætte vandre dine favorit helte. Dog skal det siges, at seeren ikke er set på den første film forstod ikke halvdelen af de vittigheder, vittigheder af den anden film.

Elskede de fire kan ikke undgå at behage øjet. På dette tidspunkt brylluppet vil finde sted på Stu (Ed Helms), der denne gang fyldt en tatovering på hans ansigt, og til at se hele filmen i Bangkok vil være brudens bror Teddy (Mason Lee).

Som i den første del, skabe den mest komiske situationer nu barberet næsten til den skaldede Alan (Zach Galifianakis), der er stadig ikke sig selv, og i selskab med en charmerende rygning abe. Der var også nogen lang tid ven af den første del af Leslie Chow (Ken Jeong).

Og nu et par ord om, hvorfor han griner bedst som sidste griner?

På trods af genudsendelser på vulgaritet og rå humor, manglen på en normal russisk sprog og tale kultur , film, mod forventning puristiske kritikere, var en box office succes på det russiske publikum. Sandsynligvis den første del sat baren så højt, at dens succes var nok for en anden film, men der er nok i den tredje?

Vil den tredje del af den oprindelige - det er spørgsmålet. Hvem vil gifte sig og i hvilket land? Må skrive en ny historie? Efter den tredje gang ser den samme ting ikke opfylder selv de mest glødende fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.