SundhedSygdomme og betingelser

Hukommelsestab

Hukommelsestab - er ikke et resultat af kreativ aktivitet direktører og forfattere og det virkelige problem. Ja, det er sandt. Selvfølgelig, i de fleste tilfælde er det sker, er det med ældre mennesker, men lider af det, og de unge mennesker.

Hvad er hukommelse? Det er ikke så andet, som en af de funktioner i centralnervesystemet. At det giver en person mulighed for at bruge tidligere erfaringer i nutiden. Hukommelse er alle levende organismer. Dens udvikling afhænger af den evolutionære udvikling af arterne.

Hukommelse kan være kortvarig eller langvarig. Hver af disse typer har sine egne mekanismer.

Sygdommen kaldes hukommelsestab. Man kan glemme alt på en gang, men kan kun huske en vis periode af sit liv (periode). Det er underforstået, at der kan være ikke kun komplet, men også delvist tab af hukommelse. Også værd at bemærke er, at sygdommen kan plage en mand i lang tid eller bare for en stund. Mere almindeligt er et midlertidigt tab af hukommelse.

Hukommelsestab: hvad er årsagerne

En person kan miste en hukommelse til en række forskellige årsager. Dybest set, alle på en eller anden måde, er forbundet med hjerneskade. Hukommelsestab kan opstå på grund af en hjernesvulst, hans aldersrelaterede ændringer, især dens struktur, epilepsi, trauma, og så videre. Årsag hukommelsestab kan være alkohol - alle ved, at stoffet således strider mod alle menneskelige organer og systemer.

I nogle tilfælde er hukommelsestab forbundet med nogen traumer. Det kan også forekomme som følge af lidenskab eller stød. I dette tilfælde, alt afhænger af, hvad personen ubevidst forsøger at fortrænge nogle ubehagelige minder. Traumatiseret i nogle tilfælde, det opfører sig bare uforudsigelig.

Generaliseret hukommelsessvækkelse (tab på lang sigt) kan opdeles i to typer. Denne fiksering og progressiv amnesi.

Økologisk hjerne sygdom kan medføre, at personen ikke længere huske informationer. Dette kaldes fiksering hukommelsestab. Da hendes hukommelse på aktuelle begivenheder kan blive svækket, og det kan helt udelades. Alt viden, der er erhvervet i fortiden, tilbage. En person bliver ude af stand til at navigere i verden. I nogle tilfælde er årsagen til dette er alkoholmisbrug.

Sygdommen kan udvikle sig på baggrund af senil demens. Det er muligt, at folk vil glemme alt, hvad jeg vidste før. I dette tilfælde er hukommelsestab skrider frem. Det er værd at bemærke, at det sidste, man glemmer barndomsoplevelser.

Midlertidigt hukommelsestab - et almindeligt fænomen. Nogle gange er det helt eller delvist. Til det kan forårsage koma, psykose eller en anden forstyrrelse af bevidsthed. Det kan også forekomme efter det næste angreb af epilepsi, forgiftning, traumatisk hjerneskade.

I dette tilfælde kan en person glemmer noget i et par minutter eller endda et par år. Han kan glemme, hvordan de nuværende begivenheder og tidligere begivenheder.

Glemmer begivenheder fandt sted forud for hændelsen, der fører til hukommelsestab - retrograd amnesi. Aretrogradnoy hukommelsestab er en sygdom, hvor en person glemmer at begivenheder, der fandt sted efter, hvad der var årsag til sygdommen. Disse typer af hukommelsestab er ofte kombineret. Varighed og sværhedsgraden af sygdommen afhænger af selve skaden.

Når katatimnoy amnesi opstår huller efter eventuelle traumatiske begivenheder psyke. Det vil sige, folk ubevidst forsøger at slippe af med de minder, der bringer smerte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.