Nyheder og SamfundNatur

Wonderful Lake Van. kalkun

Det vigtigste stolthed Tyrkiet og dets vigtigste udvej er den største og den verdensberømte Lake Van. Denne unikke vandmasse meget smuk og usædvanlige natur er opstået meget meget omkring ham år siden og er kendetegnet ved, at verdens eneste soda søer af denne størrelse. Og i toppen af "flerårige saltholdige søer i verden" tog en respektabel 4. plads.

Bortset fra det faktum, at vandet i søen er meget salt, er det også en masse af natrium, i særdeleshed - sodavand, fordi dette vand i søen ligner i sin sammensætning sæbeopløsning og, ved den måde, perfekt vasker ting. Selvfølgelig, folk er glade for at bruge de fordele givet til dem af naturen, og ofte kommer til søen for at skylle, og samtidig forbedre kroppens.

oprindelse

Omkring to hundrede tusinde år siden Nemrut vulkan vågnede, hvilket resulterer i en lavine strøm, som havde en længde på over 60 km, blokerede udstrømningen af vand fra bassinet i Van Mushskuyu, hvilket vil føre til udseendet af dammen. Nu søen ligger i den dybeste del af bassinet og er omgivet af høje bjergkæder, lange udslukte vulkaner. Forskerne mener, at efter et stykke tid, Wang sø begynder at falde, og sandsynligvis senere forsvinder fra jordens overflade. Dette vil ske på grund af det faktum, at den ekspanderende østlige Taurus erosion gradvist etablerer en ny bassin vandstrøm af Tigris-floden.

placering

Søen ligger i de armenske højland - er den østlige del af det moderne Tyrkiet. Det sted, hvor er Lake Van, hæves til en højde på 1648 meter. Det område af søen er 3574 km². Har en ganske usædvanlig form, noget i retning af en trekant, og dens dybde i nogle steder kan nå 451 m. Det er den mest imponerende sø i Tyrkiet, den samlede mængde vand, der er 576 kubikkilometer.

Det er en utrolig stort antal små og meget smuk ø, og den største og mest berømte ø Lim ligger i den nordlige del af reservoiret. Ingen saltsøer i verden kan ikke sammenlignes med ham i størrelse. Det er derfor med rette kaldes en pit sø-hav.

Egenskaber

I søen fire små floder: Bendimahi og Zeylan-Deresi på den nordlige side af dammen, og Karash og Michinger mod øst. De nære Vansøen. Ganske bemærkelsesværdigt, at i munden på disse floder, søvandet er frisk, trods det faktum, at det samlede saltindhold (taget fra bunden) svarende til 67%, hvilket er 2 gange højere end i havet. Niveauet af saltholdigheden i forskellige dele af søen varierer meget i koncentration.

Også et sted mellem april og juni dammen får endnu en stor portion frisk vand, beriget af smeltevand nær liggende bjerge og langvarige foråret regner. I juli vandstanden når sit maksimale niveau.

Eksperter siger, at vandet i søen Van er meget mere nyttigt end Det Døde Hav takket være dens uovertrufne kemiske sammensætning. Turister og folk, der bor i nærheden af en vandmasse, selv behandle hendes sygdomme som gigt og gigt.

klima

På grund af sin høje placering på søen blev etableret forholdsvis milde vejrforhold. Om vinteren er der ikke så koldt som i andre regioner i Tyrkiet, og om sommeren er der en hedebølge. Omgivet af en ring af bjergtop, er det fuldt beskyttet mod de kraftige vinde, fordi Van søen er altid rolig, er ikke tilfældet med en vis spænding, er der altid stille.

For sin del, søvandet er sådan et stort volumen er også betydeligt moderate klimaet omkring dem. Dette gør det muligt at dyrke en enorm mængde af varme-elskende frugttræer i området. Derfor ved bredden af søen fantastisk flor æble, fersken og olivenlunde, hvilket skaber en komplet følelse af magi og nogle af uvirkelighed.

På grund af den høje koncentration af salt vand i søen næsten frosset, undtagen i det område af små jordlodder på den nordlige side af dammen. Om sommeren er temperaturen ved overfladen stiger til 20 ° C, om vinteren køler. Men i en dybde på mere end 50 meter i løbet af hele året temperaturen af vandet ikke ændres, falder på omkring 3 ° C.

mirakler

Det lokale vand er ekstremt mættet carbonat, sulfat og natriumchlorid, hvilket gør det fuldstændig uegnet til drikkevand og ubeboelige for fisk. Men måske overraskende, Van-søen har en unik fisk, den eneste, der er i stand til at leve i sit palads, og det kan ikke findes andre steder undtagen på denne sø. Dette kaldes perle multe fisk, og det henviser til karper sind, men deres udseende er mere som en sild. Fisk trives i ferskvand og saltvand med saltkoncentration op til 23%, men kun gyder i flodmundinger og vandløb flyder ud i søen, hvor frisk vand.

Og søen Van-regionen er verdensberømt for den sjældne race af kat, der bor her. Den væsentligste forskel ligger i det faktum, at hun bare elsker at svømme og er absolut ikke bange for vand. Og hendes øjne var ofte af forskellige farver - blå og grøn. Det er sådan en usædvanlig kat.

Tyrkisk Van Lake - det er virkelig en af de mest usædvanlige steder i verden, er absolut et besøg værd. Det udmærker sig ved sin utrolige skønhed og unikke gavnlige egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.