ComputereComputerspil

Top åben verden spil på pc'en (2011-2014)

Når tilbage i 2001, Rockstar North skotsk spiludvikler frigivet den tredje del af gangster sagaen Grand Theft Auto, mode spil Open World begyndte hurtigt at vokse. Det er forståeligt, er det altid interessant at vandre gennem gaderne i de fiktive eller sande rekonstitueret byer til at udføre mindre opgaver og gøre hvad de vil. Så de øverste åbne verdens spil på pc'en, der er offentliggjort i de sidste 4 år. Lad os gå!

Grand Theft Auto 5

Hvad kunne være uden dette spil? En af de bedste projekter af den tidligere generation og hele gaming industrien som helhed. På en pc, er det stadig ikke ud, fordi starten af salget er planlagt for januar 2015. Ikke desto mindre er det lykkedes at lave nogle støj med indehaverne af Xbox One, Xbox 360, PS3 og PS4. For første gang i seriens historie, spillerne var i stand til at spille op til 3 karakterer på samme tid, som helt sikkert ekstra spænding og dynamik. Udforsk den uudgrundelige enorme mængde af havet, tætte skove fyldt med dyreliv, golde ørkener og, selvfølgelig, Los Santos, som er en prototype af den virkelige Los Angeles. Vær opmærksom på livet af tre farverige figurer, forskellig karakter og temperament, deltage i spændende røverier, tilbringe deres fritid som behager (triathlon, golf, tennis, væddeløb, flyvende flyvemaskiner og helikoptere, ture til restauranter, tuning og meget mere).

Udviklerne var i stand til at forbedre alle elementer af spillet, herunder grafik, lyd, skydning mekanik og fysik tegn, vejrforhold og så videre. N. Generelt vil du ikke være kede et øjeblik verdens femte, tabt blandt de flade af Blaine County. Ud over den enkelte, GTA 5 har en stor multiplayer, hvor du kan gennemgå yderligere missioner, købe fast ejendom, prøv lykken på børserne og bare have det sjovt i selskab med 16 venner. Selvfølgelig kan de øverste åben verden spil på pc'en har kun én vinder - GTA 5.

Assassins Creed IV: Black Flag

En serie af "Assassins Creed" har 11 spil, hvoraf 6 er fuldgyldige titler, og resten - kun grene. Åbne verdener spil tillader os at køre i de dage i renæssancen, i Amerika, fyldt med begivenheder i uafhængighedskrig, den revolutionære Paris og endelig føler vestindiske pirat. Undersøgelsen gør en åben verden spil mere spændende af, at hovedpersonen har ikke svag færdigheder parkour, hvilket betyder, at vi kan komme ind i den mest uindtagelige tårn og se byen fra en fugl flugt. I løbet af de sidste 4 år kom kun 7 dele, hvoraf vi vælger, måske, den bedste - Assassins Creed IV: Black Flag.

Spillerne vil være i stand til at forvandle sig til Edward Kenueyya - karismatisk, farlig og modig pirat, dygtigt bruge al den dødbringende tricks snigmorder. Capture forter og skibe, der benytter sin egen fartøj "Galka", udforske mere end 50 steder, hvor der var et sted Havana, Kingston og naturligvis pirat NASA. Desuden kunne Edward deltage undervandslokaliseringsindretningen harpun unikke havdyr til håndværk nye elementer, kigge efter skjulte skatte, for at komme ind i en kamp, bære underholdende sidemissioner og så videre. N. En rigtig udfordre dine færdigheder mordere du lykkes i multiplayer-mode, hvor udviklerne os leveres en række muligheder, kort og tankevækkende figurtilpasning. På listen over top åbne verden spil på PC 2013 "Assassins Creed" klart stolte af 1. plads i rækkefølgen.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Store vidder af kontrasterende figurer, hundredvis af quests, dynamisk plot, spændende nivellering og tankevækkende gameplay - alle The Elder Scrolls. Vores helt - er ikke i centrum af universet, så uden det livet går videre. Men det er alle så glade for i åben verden spil. Børn, der leger tag, trætte smede, fokuseret på sit arbejde, smilende sælgere arbejder konstant alkymister og, i sidste ende, kæmper indbyrdes soldater, ikke er opmærksomme på vedtagelsen af hovedpersonen. I dag er der 6 fuld projekter, blandt hvilke vi fremhæve kun én - The Elder Scrolls 5: Skyrim.

Top åben verden spil på PC 2011 med tillid kan blive fremsat i første omgang, dette mesterværk fra Bethesda Softworks. Tag rollen som Dragonborn, redde verden fra Alduin - dødsfjende for hele menneskeheden. Lær magiske pumpet færdigheder, skabe rustning og våben, finpudse færdigheder i kamp, deltog i sammensværgelsen og borgerkrig, studie dragen råber, rejse gennem det store Skyrim. Spillet er så meget af de mange forskellige indhold, som "hængende" i virtual reality kan vi til 200 timer eller mere. Generelt kunne vores gennemgang af de øverste åben verden spil på pc'en ikke glip Skyrim.

Saints Row IV

Spillet blev Udgivet August 23, 2013 at blive ganske populært blandt millioner af gamere. Bygherren var firmaet Volition. Gå til Stillport - kæmpe virtuel "sandkasse", hvor intet er umuligt. Supermagter, utænkelige og bizarre våben, hundredvis af køretøjer og snesevis af timer af spændende indhold skabt af en syg fantasi af udviklere.

Prøv at nyde den ubegrænsede magt præsidenten, som viser borgerne sande ansigt de hellige. Alien invasion stor skala, hav eksplosioner, adrenalin og sjov - alt Saints Row IV. Hvis skabte "Bezbashenny" top åben verden spil på pc'en, så titlen med tillid ville tage 1. plads. Avanceret tilpasning af karakterer og køretøjer, avancerede færdigheder, en masse våben og en bred vifte af missioner farve grå og kedelig nat, løfte stemningen for resten af dagen.

Far Cry 3

Hvis du laver de øverste åbne verdens spil på pc'en i 2012 vil Far Cry 3 være en af de kandidater til vinderen af denne placering. Fordyb dig i betagende eventyr, efter den smukke historie, aromatiseret galskab og dynamik. Capture forposter og pumpe din karakter - Jason Brody.

Undersøgelse af enorme øer, rig på eksotiske dyr, mini-spil, relikvier, puslespil og spændende opgaver vil ikke forlade dig ligeglade med enden af passagen, og et stort arsenal af våben og køretøjer vil kun tilføje til charmen af 30-timers gameplay. Samtidig ganske interessant at se historien om hovedpersonerne, som er sikker på at du vil huske hans karisma. Udover singleplayer-kampagnen, Far Cry 3 er et fuldgyldigt co-op og en fremragende multiplayer spil, der vil tage dig til et par dusin timer.

Watch Dogs

At gøre de øverste åbne verdens spil på pc'en i 2014, skal det bemærkes, at Watch Dogs fortjener behørig opmærksomhed. Spil som Aiden Pearce, en genial hacker er i stand til at knække kameraer, trafiklys, undergrundstog, bankkonti, politi stillinger og andre gadgets, underordnede CTOs. Chicago har at byde på havet af indhold, herunder en rig historie kampagne, spændende sidemissioner og bemærkelsesværdige minispil, som er blevet en nyhed for projektet fra Ubisoft. Farverige figurer, detaljerede biler, interessant mission, en stor fysiker og en spændende soundtrack - alt er uplettede værdighed, "Observation af hunde." Endelig tilføje ekstra sjov sømløs multiplayer, smart integreret i enkeltbetalingsordningen.

World of Warcraft: Warlords af Draenor

En af de mest populære MMORPG, antallet af spillere, der når op på 10 millioner. Top åben verden spil på pc'en via netværket skal indeholde World of Warcraft Dota 2 og Lineage. I 2014 kom en ny global opdatering, titlen på, som du kan se i undertitlen. Livet på Azeroth er forblevet den samme, men mnozhetvo innovationer har mærkbart forbedret gameplay. Først og fremmest er det værd at bemærke, at der opstår nye steder - Nagrand, Talador, Arak Peaks, Ridge Ice Fire Gorgrond og andre. På Draenor, kan du også bygge en fæstning med mulighed for yderligere modifikation. Desuden det maksimale niveau for nivellering steget til 100, hvilket i så lang tid manglede en række spillere. Endelig har udviklerne tilføjet nye færdigheder, PVP-arena og andre behagelige bagateller.

The Elder Scrolls Online

Efter en 20-årige historie i serien udviklerne hos Bethesda har besluttet at oprette et fuldgyldigt MMORPG. Spillet succes implementeret kampmekanik, hvilket ikke er ringere end de slag i realtid. Plottet er ganske banalt, men fanger de første minutter, beretter Borje 3 i spillet fraktioner: Ebonhartskogo Covenant Covenant Daggerfall og Dominion Aldmeri. Det er værd at bemærke, at alle de dialog annonceret på et meget højt niveau, hvilket er sjældent for online projekter. Ting at gøre i The Elder Scrolls Online? Udforsk de store vidder af Tamriel, fyldt sumpe af Black Marsh, vilde jungle Valenwood, gamle byer, som omfatter og Daggerfall, sneklædte bjerge og farverige enge lavlandet. Sofistikeret systemet gennemløb, vil tusindvis af quests og uophørlige krig af fraktioner giver mulighed for fuldt ud at bruge tid på den anden side af skærmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.