Nyheder og SamfundKultur

Historien om Rusland. Monument Yaroslav Wise (Yaroslavl)

Før du begynder studiet af "Monument for Yaroslav Wise (Rusland, Yaroslavl)," skal være lidt fortrolig med historien om livet i denne store russiske hersker.

Memorial Day Yaroslava Mudrogo i de ortodokse kirker fejrer 4 marts på dagen for hans død. Efter sin dåb modtog han navnet George, de år af sit liv tilbage til et sted i 978 th og 989 th til 1054 år. Han var den anden søn af Prins Vladimir Lige-til Kiev fra sin kone Rogneda - Polotsk prinsesse.

Hans far, mens han endnu levede ni-årige regeringstid af Yaroslav sat i Rostov. Der er en legende, at når prinsen blev døbt Volga, lokale hedninge løsladt ham angiveligt hellig bjørn, men fed Jaroslav holdt hans hoved og økse dræbte dyret. Efter døden af Vysheslav, hans bror, blev han hersker over Novgorod, og derefter nægtede at hylde sin far i Kiev. Og så Vladimir zasobiralsya en kampagne mod Yaroslav, men snart blev syg og døde.

Herskeren af den russiske jord

I 1035 i løbet af de borgerkrige Yaroslav overtog hele Rus og engageret i sin realisering. Han begyndte at kolonisere steppe grænsen og bygge nye byer. Blandt dem Yuriev (nu Tartu.), Yaroslavl, St. George (nu hvide kirke.), Korsun, Trepol, Torchesk og andre.

Han blev født ti børn, tre af hans døtre blev dronninger: Anne - Frankrig Dronning Elizabeth - Norge, Anastasia - Ungarn. Han gav dem for udlændinge at styrke båndene og forbindelser med andre lande.

I dag kan vi se den storslåede monument til Yaroslav den Vise i Yaroslavl. Beskrivelse vil blive præsenteret for ham lidt lavere. Men ikke kun i denne by de ære hans minde. Statue Yaroslava Mudrogo pryder mange byer (Kiev, Novgorod, Kharkov, og så videre. D.). Kiev monument er vist på billedet nedenfor.

Monument Yaroslav Wise (Yaroslavl)

December 8, 2005 med velsignelse fra Patriarch Alexy II navnet på den hellige prins blev lavet i mesyatseslov ROC.

Hvordan så jeg bragte monumentet for Yaroslav Wise? Yaroslavl længe forberedt på dette øjeblik. Det skal bemærkes, at monumentet Storhertug stirrede på byens centrum på pladsen af Helligtrekonger. Han står over for de mennesker, der kommer ind i byen fra Moskva retning, som om hilser gæster, dette punkt også symboliserer de tætte bånd med hovedstaden.

Stedet for monumentet blev valgt længe nok, og betragtes som optioner på landtange på det sted, hvor floden Kotorosl løber ud i Volga eller Medveditsk slugt, hvor der ifølge legenden, Prince kæmpede den hedenske-bjørn. Som et resultat, faldt valget på det centrale område af Helligtrekonger.

Billedhugger O. Komov skabt et monument over Yaroslav den Vise. Yaroslavl var klar til sin åbning 23 oktober., 1993 I fejringen var endda daværende russiske præsident Boris Yeltsin.

Det område af Epiphany

Ikke for ingenting blev valgt netop dette område, er det et centralt sted, meget overfyldt, og der var altid et sted for besøg hvirvler bryllup processioner. Meget mærkeligt, men virkelig ingen havde nogensinde tænkt på at bygge et monument over Yaroslav Wise? Fra Yaroslavl gamle-timere, men husk en anden sten monument pyramideform, udstyret i kløften, som er på rækkefølgen af Nicholas Jeg blev trukket - det er ikke for at være en passende værdi. Så, i begyndelsen af det XX århundrede, begyndte at samle penge til en ny monument, men de er blevet brugt på årsdagen for Romanov dynastiet.

En klog hersker

Hans kælenavn Wise Kongen modtaget af bøger: han var den første prins, forstod brevet, læste på egen hånd, at studere fremmedsprog. Han skabte det første bibliotek i Rusland, en bog, som blev bragt fra Europa og det byzantinske rige, hvor de blev omhyggeligt kopieret og gemt.

Yaroslav Mudry står på en piedestal med en sænket sværd i den ene hånd, hvilket betyder, at dens politik for fred, og en lille model af fremtiden for byen i den anden side. Denne beslutning skyldes det faktum, at Storhertugen var skaberen, bygherre og om nødvendigt, forsvaret ikke kun for byen Yaroslavl, men hele Rusland.

Meget smuk basrelief dekoreret med et monument over Yaroslav den Vise. Yaroslavl historie husker bjørnen, så skaberne - billedhuggeren O. Komov og arkitekter A. og N. Bobovich Komov - besluttede at medtage denne legende grundlaget for byen våbenskjold.

Yaroslav selv på monumentet er afbildet i henhold til ikon-maleri kanon, med velplejet skæg, ligesom Kristus, i total fred og ro.

For kanoner ældre Varangian af storhertugen afbilledet med kort hår eller skaldet (som forlod en tot hår, der symboliserer adel), står over for skandinavisk stil, med en lille skæg og lange overskæg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.