HjemlighedHavearbejde

Rose Kordan - charme i miniature

Rose Kordan - en plante familie Rosaceae. Hun er oprindeligt fra de subtropiske områder på den nordlige halvkugle. I naturlige forhold, det blomstrer om sommeren. Mange miniature roser, dukkede nu til salg, er versioner af denne særlige anlæg. Rose Kordan indgår ganske populær som hurtigt blomstringen, godt transportable, godt det slår rod i hjemmet. Mærkeligt nok, det er absolut ingen lugt. På den ene side er det et minus, men på den anden, plus, da denne sort kan dyrkes og allergi.

Rose Kordan mix - chic busk med små blade, en mini kopi af den sædvanlige rosenhæk. Højden af Bush er sjældent mere end 30 cm. Blomsterne af denne rosen kan have en anden farve og form. Det kan plantes i haven, vil det være en vidunderlig dekoration af blomsterbede eller plante interessant grænse.

Hvis Kordan rose dyrkes i omgivelsesbetingelser, er det nødvendigt at placere den på en solrig placering. Med jævne mellemrum skal du ventilere rummet og spray anlægget. Bare glem ikke at sprøjte på det tidspunkt, hvor de direkte stråler fra solen kærtegne rosen, det er uønsket, vil brænde pletter på bladene. Hvis du ikke fugter disse blomster, så du kan udløse udseendet af spindemider, en stor elsker af tør luft.

For at opnå blomstring i vinteren roser, er det nødvendigt at skabe gunstige betingelser - tilstrækkelig belysning, befugtning og periodisk fodring. Hvis du ikke kan give yderligere dækning steg, skal det placeres i et køligt, lyst sted og reducere vanding til et minimum, ikke foder.

Rose Kordan mix kræver rimelig omhu. Primer til denne blomst, er det ønskeligt at købe en generel eller speciel "for roserne." Ligesom mange potteplanter, den har brug for moderat vanding, der er, kan det ikke fylde (kan rådne rodsystemet), men også overtørring jordovn klump ville ikke gavne. Vanding er nødvendig, når det øvre lag af jorden tørrer. Vanding er nødvendige for at afslutte mætning af jorden med vand, overskydende vand skal tømmes efter 30 minutter efter vanding.

Rose Kordan brug i forebyggende aktiviteter. Til forebyggelse af sygdomme (svampe- og bakterie-), er det nødvendigt at sprøjte opløsning af fungicid. Også egnet fitosporin opløsning. De har også i øvrigt kan vandes ved roden af en blomst.

Visne blomster skal skæres roser, det stimulerer yderligere blomstring. Ellers vil frøene modnes og frodige knopper vil ikke. Hvis man skærer ikke kun den visne blomst, men også stilken med 3-4 knopper, kan det bruges til avl. Flower i dette tilfælde skal fjernes, og på en bestemt måde for at forberede stilk. Top snit til at lave en vandret, 1 cm over nyrerne, snittet glans over haven banen. Nedre cut gøre skrå 1 cm under nyrerne. Den fremstillede opløsning anbringes i en stilk stimulator rode i 6-8 timer. På rode kan sættes i kalcineret sand eller kølet dampet jord til roser. Deling skal placeres i de 2 nyrer i jorden (sand). Dæk glaskrukke. Daglig luftning og med jævne mellemrum drys.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.