Intellektuelle udviklingReligion

Gamle og moderne muslimske helligdage

Oprindeligt muslimske helligdage var de mest beskedne, få og udbød på baggrund af de pompøse fester, som er berømt for den kristne religion. Måske i de dage skete det, fordi islam var og stadig er den yngste af de verdensreligionerne. Profeten Muhammed hævdede, at bemærke enhver fest, en person er knyttet til den religion, hvorfra det stammer. Derfor er alle muslimer blev forbudt at holde lignende arrangementer.

Men snart folk Homesick og Muhammad defineret de muslimske helligdage, som er forankret i islamisk dogmatik, og er gældende den dag i dag. Det skal bemærkes, at sådanne aktiviteter ikke var lyse højtidelige ceremonier, som er så vant til vores verden. Tværtimod kan de sammenlignes med de øjeblikke af tilbedelse til Allah, bønner og anmodninger til den muslimske Gud.

Så går tilbage i historien, ser vi, at de ældste og vigtigste muslimske ferie - Bayram. Oversat til russisk, betyder det "fest", så det er en del af mange ceremonier, der blev gennemført i den islamiske verden. Den allerførste af dem, der betragtes Ramadan Bayram - brud på den tid af strenge faste, efterfulgt af Kurban Bayram - en fest, hvor de ofre, i Allahs navn.

Moderne muslimske helligdage lidt udvidet deres liste, men absolut ikke gået væk fra religionen. Det vigtigste triumf i den moderne islamiske verden er Ashura. Det bliver fejret den 10. Muharram, til ære for profeten Muhammeds barnebarn højtideligholdelse, på det tidspunkt, hvor enhver krig, oprør og skænderier mellem mennesker forbudt. Det er også på grund af det faktum, at Muharram - den første måned af året (i henhold til månens kalender). I øvrigt, i anledning af Ashura er ofte det samme som Lunar nytår.

Men i sidste ende, de muslimske helligdage er ligefrem blodtørstig karakter. I det 12. måned - Dhu al-Hijjah, må man ofre et dyr fra deres husdyr (får, kameler). Denne begivenhed er nævnt i artiklen - det handler om den Kurban Bayram. Det menes, at ånden i et dødt dyr, og gå alle de synder og ulykker, der ledsager den person i løbet af året.

En af de mest spændende begivenheder i den islamiske nation er Mi'raj. Det bliver fejret til ære for årsdagen for rejse profeten Muhammed til Jerusalem. Der, ifølge legenden, gik han rider på Buraq (magisk bæst består af hest og liget af en kvindelig hoved). Når øverst på Det Hellige Land, mødte han Allah, der gav ham al den viden er nødvendig for liv og velstand af muslimer. Denne betydelige dato falder på den 27. nummer af det 7. månens måned.

Tidligere i Østen fejrede Ramadan Bayram nu blev kendt i nogle kilder som den muslimske ferie - Eid. Ifølge den månekalenderen det falder på 1. Shavval (10. måned) og betragtes som en af de mest lys. På denne dag, er folk bevæger sig væk fra en streng faste og kan nyde en række fødevarer. De fleste af disse retter finder sted i byens torv og er ledsaget af farverige optog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.