SundhedPræparater

"Omaron": brugsanvisning, især narkotika

Nootropica med en udtalt vasodilaterende effekt - der er karakteristisk for "Omaron" stof. Instruktioner omfatter en indikation, at medikamentet angår en kombineret anti-hypoksiske midler. Hvad gør sådan en vag og uklar formulering? Prøv at beskrive stoffet "Omaron" sprog mere forståeligt. Karakterisering værktøjer er bedre at starte med dets farmakologiske egenskaber, som en sådan tilgang gør det muligt at forstå naturen af den aktive substans.

Hvad er "Omaron"?

Brugsanvisninger, knyttet til lægemidlet indeholde en beskrivelse af de aktive stoffer, og som er baseret på dets virkning. Hver tablet indeholder 400 mg piracetam og 25 mg cinnarizin. Derudover er der en del af og støtte komponenter, men de udtalte farmakologiske egenskaber ikke har. "Omaron" Medicinen er tilgængelig i tabletter af hvid farve. På overfladen af lægemidlet kan være en manifestation af marmorering. Tabletterne er tilgængelige i kartonemballager, der emballeres i blisterpakninger. Skitseret pakker indeholdende ti tabletter antal blister i en kasse kan varieres fra 3 til 9 stykker.

Hver af det aktive stof har en specifik virkning. Piracetam gavnlig virkning på stofskiftet, herunder proteinet. Virkningen er især til udtryk i de metaboliske processer i hjernen. "Omaron" tabletter har den egenskab at forøge modstandsdygtigheden af celler for hypoxi, og også bidrage til normalisering af interneuronale overdragelsesprocesser. Desuden Piracetam påvirker blodgennemstrømningen i det iskæmiske område.

Den anden aktive bestanddel er cinnarizin. Det har den egenskab at fremme calcium indrejse i celler, reducere deres følsomhed over for de vasokonstriktor faktorer, og også reducere den overordnede tone i glatte muskler (der indirekte øger vaskulære lumen). Desuden cinnarizin thins blodet. Generelt farmakologisk stof ejendom er vist at øge virkningen af piracetam, men også i en lys eksponering karudvidende uden megen effekt på blodtrykket.

Således er "Omaron" kan sikkert indgå i kategorien af komplekse stoffer, der bidrager til en normalisering proces i hjernen, samt stimulerer hjerte-kar-systemet.

vidnesbyrd

Drug "Omaron" brugsanvisningen anbefaler følgende tilstande:

 • problemer i hjernen, der er forbundet med manglende blodgennemstrømning;
 • encephalopati;
 • forebyggende formål (migræne, kinetoses);
 • asthenic syndrom ;
 • Langsom udvikling af barnet;
 • Menrea syndrom;
 • labirintopatiya;
 • fald i intellektuel-mentale funktioner,
 • forgiftning, traumer og andre tilstande, som kræver opretholdelse eller forøgelse af blodgennemstrømningen i hjernen.

Indikationer for anvendelse, der er nævnt i denne vejledning er kun anbefalinger. Anvendelse af lægemidlet "Omaron" giver kun den behandlende læge. Doseringen som bestemt af en specialist.

Kontraindikationer for at modtage midler "Omaron"

Brugsanvisning, er knyttet til et lægemiddel skal være opmærksom på kontraindikationer og mulige bivirkninger. Lægemidlet ikke ordineres til patienter:

 • før de fylder fem;
 • i en tilstand af graviditet eller amning periode;
 • Med akut følsomhed over for den aktive bestanddel af lægemidlet eller til de ekstra medlemmer tabletter;
 • i leversvigt eller renal (præparat afledt lever og nyrer);
 • Hvis der er tegn på parkinsonisme.

Bivirkninger fra medicin er i form af søvnforstyrrelser, fordøjelsesbesvær og hovedpine. I sjældne tilfælde har allergiske reaktioner observeret i form af udslæt.

Ligesom enhver medicin, "Omaron" skadeligt, hvis ukontrolleret brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.