SundhedPræparater

Hvordan kan tages meget ascorbinsyre pr dag?

Små gule vitaminer i brun krukke velkendte for mange fra sin barndom. Det er svært at møde et barn ikke ville elske askorbinku. Med hjælp fra forældre styrker immunitet over for deres babyer. Men dagen er ikke tilladt at forbruge mere end én tablet. Og hvor meget ascorbinsyre om dagen kan være virkelig? Det hele afhænger af de forfulgte mål.

Hvad er ascorbinsyre?

En organisk forbindelse, der har meget til fælles med glucose - dette er kendt for alle askorbinka. Kun få mennesker ved, at dette er en af de vigtigste komponenter i syre i den menneskelige krop. Ascorbinsyre har en meget vigtig funktion. Den er ansvarlig for den normale metaboliske processer. En hovedbestanddel element askorbinki er vitamin C. Dette stof er ansvarlig for vedligeholdelsen af kroppens forsvar på et anstændigt niveau. Det er ikke tilfældigt mange spekulerer hvordan kan tages meget ascorbinsyre pr dag. Fordi du ønsker at øge din immunitet og ingen skade i at gøre det.

Ascorbinsyre er meget almindelig i naturen. Den fås i mange frugter og grøntsager. Og mest af alt C-vitamin i citrusfrugter. For de interesserede, også gift ascorbinsyre, er det bedre at spise mere vitamin i sin naturlige form. Disse er frugter som citroner, appelsiner og mandariner. Overdosis i dette tilfælde er kun muligt, hvis personen har en tendens til at allergiske reaktioner.

Hvem skal bruge mere af ascorbinsyre?

C-vitamin i sig selv er nyttig for alle. Men i nogle tilfælde, bør ascorbinsyre være sikker på at medtage i din daglige kost. For eksempel folk, der overlevede forgiftning ved kulilte nødvendigvis vitamin C. Dette stof er med til at genoprette den normale miljø i kroppen, det hjælper til at fjerne giftstoffer og skadelige stoffer. Hvor meget kan du forbruge ascorbinsyre pr dag i tilfælde af forgiftning? Doseringen beregnes på basis af patientens vægt. På 1 kg administreret 0,25 ml af vitamin C. I et hospital administreres ofte stof via injektion.

Ascorbinsyre anbefales at bruge under sæsonmæssige temperatursvingninger. Mindst denne gang i kroppen er beskyttet mod virkningerne af skadelige faktorer. C-vitamin stimulerer de beskyttende funktioner i kroppen og styrker immunforsvaret. Hvordan og hvor meget ascorbinsyre pr dag kan tages? Fra narkotika har evnen til at afvise. For at stimulere kroppens forsvar, vil være nok til at spise mere frugt og grønt, der indeholder C-vitamin

Ascorbinsyre under graviditet

Kæmpe mangel på C-vitamin, mange kvinder oplever under graviditet og amning. Så tager ascorbinsyre på dette tidspunkt er meget vigtigt for sundheden for mor og barn. Fødevarer, der indeholder C-vitamin, er ikke altid nok. Du kan bruge stoffet i piller eller tabletter. Hvor meget kan indtages på dagen af ascorbinsyre til en gravid kvinde? Minimumskravet til drægtighedsperioden er 60 mg per dag. Under amning bør forøges doseringen lidt og kan ikke være mindre end 80 mg. Derudover kan gravide og ammende kvinder spiser æbler og bananer. Fra citrus er bedre at give til piger, der har en tendens til allergiske reaktioner.

Det skal erindres, at ascorbinsyre i pellet eller tablet er ikke for alle. I sjældne tilfælde kan bivirkningerne opstår. Derfor, før at tage denne medicin til en gravid kvinde er bedst at konsultere din gynækolog.

Symptomer på C-vitamin

Anerkend den person, der har brug for at acceptere ascorbinsyre er ganske enkel. Patienten vil føle overdreven træthed, utilpashed, svække kroppens forsvar. Patienter med en mangel på C-vitamin har typisk en ond drøm, men i overskyet vejr føler en nagende smerte i de nedre ekstremiteter. På avitaminosis kan også indikere et problem i mundhulen. Tandkød begynde at bløde, tænderne bliver mobil. Oftest dette problem er iboende i ældre patienter, men kan også forekomme i en ung alder.

Ascorbinsyre fremmer velbefindende og sund søvn. Derfor, for at ovenstående symptomer ikke vises, er det nødvendigt at forbruge C-vitamin dagligt. I dette tilfælde gavnlige og skadelige virkninger af ascorbinsyre afhænger af dosis. Før du begynder at acceptere substans i form af tabletter eller piller, er det nødvendigt at konsultere en læge.

Det kan forårsage skader på ascorbinsyre?

I sig selv, C-vitamin er absolut sikker. Men i nogle tilfælde er lægemidlet kontraindiceret på grundlag heraf. Du kan ikke tage ascorbinsyre for mennesker med tromboflebitis og diabetes. Det bør erindres, at askorbinka har en lignende struktur til glucose. På grund af indtagelse af vitaminer, kan en person hæve blodsukkeret. Af de samme grunde forbudt ascorbinsyre til folk, der har fructoseintolerans. I sjældne tilfælde, vitamin C forårsager alvorlige allergiske reaktioner.

Forholdsregler tildelt ascorbinsyre i patienter med nyresvigt, anæmi, leukæmi, progressive ondartede sygdomme. Accept af et lægemiddel bør holdes kun under lægeligt tilsyn. Hvad ascorbinsyre tabletter kan spises i et bestemt tilfælde, kan foranledige en tekniker.

Lang tage C-vitamin bør udformes af din læge. Problemet er, at langvarig indtagelse af høje doser af ascorbinsyre bidrager til inhibering af funktionen af ø-apparat i bugspytkirtlen. Derfor bør det løbende overvåges på hospitalet.

dosering

Ascorbinsyre piller kan tages i en tidlig alder. Giv ikke vitaminer til børn op til tre år for at undgå kvælning. Hvordan kan tages meget ascorbinsyre pr dag? Voksne til forebyggelse af blot to piller om dagen. er nødvendigt Børn under 5 år til at tage ikke mere end 1 tablet. Under sygdom af influenza eller SARS, kan dosis øges med flere gange. Til immunsystemet er i stand til at operere på fuld kapacitet, bør voksne tage askorbinku 3-4 gange om dagen. Børnene tager vitaminer 2-3.

Adskillige andre dosering vil være hos kvinder under graviditet og amning. Hvor meget kan du spise af ascorbinsyre pr dag? I løbet af de første to ugers behandling, bør kvinden tage 6 piller om dagen. Endvidere er doseringen halveres (3 kvinde tage piller). At anvende ascorbinsyre skal være hele graviditeten. Annuller stoffet kun, hvis der er en individuel intolerance.

Er en overdosis af ascorbinsyre er muligt?

Ascorbinsyre er fuldstændigt vandopløseligt. Dette betyder, at selv hvis en overdosis er helt elimineret fra kroppen. Men dette er ikke en grund til at bruge vitaminer uden restriktioner. I tilfælde af overdosering kan forekomme ubehagelige symptomer såsom kramper, mavesmerter, diarré, halsbrand. I sjældne tilfælde ascorbinsyre kan fremprovokere udviklingen af gastritis. Hvis du ønsker at øge doseringen af C-vitamin, bør dette ske gradvist og kun under lægeligt tilsyn.

Anvendelsen af ascorbinsyre og skader er helt afhængig af patientens karakteristika. Nogle kan spise op til 10 piller om dagen og ikke føler ubehag. En anden godt nok en tablet til at opleve halsbrand eller mavesmerter. I nogle tilfælde er der allergiske reaktioner såsom kløe eller udslæt. I tilfælde du er overfølsom over for ascorbinsyre er helt udelukket fra kosten.

Interaktion med andre lægemidler

Før brug af medicin, er det nødvendigt at læse instruktionerne, der nødvendigvis er indeholdt i pakken. Det faktum, at ascorbinsyre er uforenelig med visse stoffer. Det kan ikke tages med medicin indeholdende jern, folinsyre, koffein. Det bør erindres, at C-vitamin bidrager til at øge niveauet af tetracyklin i blodet. Det betyder, at der bør tages de præparater på basis af dette spørgsmål i forbindelse med ascorbinsyre med forsigtighed.

bør også tages antipsykotiske lægemidler sammen med vitamin C under medicinsk overvågning. Hvordan finder jeg den daglige sats af ascorbinsyre i behandlingen af psykisk sygdom? I hvert tilfælde vil dette tal være anderledes. Det hele afhænger af, hvordan en person opfatter antidepressiva. Undertiden dosisjustering almindeligvis ikke er påkrævet, og patienten er ordineret ved 2-3 dragéer ascorbinsyre pr dag.

Vi accepterer ascorbinsyre korrekt

Askorbinka - absolut harmløs vitamin. Men fordelen det kan bringe, hvis taget korrekt. Det første trin er at beregne den korrekte dosis. Det er tilrådeligt at konsultere en læge. Specialisten vil være i stand til at fortælle i hvilken form at tage stoffet er bedst. Hospitalet er oftest bruges C-vitamin i form af injektioner. I hjemmet optimalt passer ascorbinsyre i tabletter eller dragéer.

C-vitamin absorberes af meget bedre, hvis du spiser det med det samme efter at have spist. Men generelt ikke anbefales på tom mave til at tage askorbinku. Halsbrand kan forekomme og tegning smerter i maven.

For at opsummere

Mange mennesker fejlagtigt tror, at vitaminer er ikke overflødig. Faktisk kan askorbinka være nyttigt, hvis den korrekte dosering. Voksen nok til at tage en dag på 80-100 mg, børn - 25-50 mg. Øge den forbrugte mængde pr dag af ascorbinsyre kan syre kun i perioden af sygdommen. At gøre dette bør kun efter høring af din læge. Samtidig må vi ikke glemme, at C-vitamin er ikke kompatibel med alle former for narkotika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.