SundhedPræparater

"Loratadin" - anmeldelser. "Loratadin" (sirup, tabletter): instruktioner vedrørende anvendelse og analoger af lægemidlet. Fra hvad piller "Loratadin"

Allergi (på græsk - "anden reaktion") - er overdrevet eller perverteret "svar" af immunsystemet til visse stoffer, der kommer ind i vores krop. De kan være meget forskellige i strukturen af forbindelsen fra protozoer (såsom iod og brom) til komplekset af protein og nonprotein. Det forårsager ikke en allergisk reaktion kun destilleret vand.

Det faktum, at allergiske sygdomme øjeblikket grasserende, og tvinger dem til at lede efter det berørte oplysninger om, hvordan at behandle denne tilstand, og hvilke værktøjer kan hjælpe på problemet.

I dag ser vi på antihistaminer (fx "Loratadin" tabletter), hvorfra de er med til at have nogen bivirkninger, og hvordan man kan gøre dem bedre.

Hvad er loratadin

Medikamenter indeholdende loratadin stof - antiallergilægemidler er en langtidsvirkende anden generation. De er kløestillende og antiexudativ (dvs. forhindre udgang af fluid i væv) betyder. Disse stoffer, at dømme efter de mange anmeldelser, kan "prale", at en halv time efter indtagelse de fjerner invaliderende symptomer på allergi og deres virkning varer hele dagen.

Et karakteristisk træk ved loratadin er, at det ikke er vanedannende, uanset forberedelse form frigivelse omfattende midlet.

I nogle tilfælde tage piller, "Loratadin"?

Præparater, der indeholder loratadin, for voksne og børn er tildelt de samme betingelser:

 • nældefeber,
 • allergisk rhinitis,
 • høfeber,
 • conjunctivitis,
 • dermatitis,
 • angioødem,
 • infektiøse form af allergisk bronkial astma
 • lægemiddelallergi.

Organerne fjernes som en allergisk reaktion insektbid forskellige.

Hvordan fremstilling omfattende loratadin?

Det er kendetegnende for lægemiddelinteraktioner med loratadin er evnen af stoffet til at blokere histaminreceptorer. Disse stoffer, på grund af dette, fald kapillær permeabilitet, forhindrer udviklingen af hævelse og lindre spasmer i de glatte muskler.

Som det fremgår af de tilgængelige brugere og eksperter anmeldelser, er loratadin ikke give en beroligende eller hypnotisk effekt, og ikke har kræftfremkaldende virkninger på kroppen. Misdannelser af fosteret eller ændrer den genetiske apparat som følge af at tage dette stof ikke er overholdt.

Lægemidlet absorberes hurtigt i blodbanen fra mave-tarmkanalen (det maksimale antal detekteret i plasma inden for en time) og metaboliseres næsten fuldstændigt, udskilles i urinen og fæces inden for ti dage.

RF formuleringer indeholdende loratadin, er tilgængelige som tabletter, suspensioner, sirupper og salver. De mest populære blandt dem er piller "Loratadin".

Sådan skal du tage tabletterne?

Udpeget lægemiddel "loratadin" for børn over 12 og voksne, normalt en tablet (10 mg) en gang dagligt før måltider. Børn fra to til tolv år, er antallet bestemmes afhængigt af barnets vægt. Så på en vægt på 30 kg barn skal tage en halv tablet, og hvis vægten mere end 30 kg, er satsen én tablet én gang dagligt.

Vær forsigtig: den maksimale dosis modtaget per dag af lægemidlet, bør ikke overstige 40 mg!

For patienter med nedsat nyre- eller leverinsufficiens dosis justeres enten tages dagligt til 5 mg, eller hver anden dag (i sådanne tilfælde er det 10 mg).

Ifølge praktiserende læger, der har forladt anmeldelser om dette stof, "Loratadin" tendens til at tage i to uger. I nogle tilfælde kan kurset forlænges til 28 dage. Der er til engangsbrug og teknikker beskrevet lægemiddel.

Hvad hvis en pille glemmes?

Hvis du har glemt at tage på bestemte tidspunkter af et lægemiddel, der indeholder Loratadin, drikker den, når du huske. Hvis imidlertid indtil næste reception forlod lidt tid (3-4 timer), derefter vente på det og drikke som sædvanlig.

Ingen grund til at tage en ekstra dosis for at kompensere for tabte tid!

bivirkninger

Anmeldelser og advare patienter om mulige bivirkninger, der kan forekomme i nogle patienter, der tager piller "Loratadin", hvorfra de er blevet opkastning og mundtørhed. Men på samme tid, det skal bemærkes, at disse reaktioner forekommer meget sjældent.

For disse negative konsekvenser af narkotika administration bør også omfatte et par (også ret sjældne): misfarvning af urin, hovedpine, uro (børn), søvnforstyrrelser, rødme af øjenlåg og kløende øjne, øget appetit, forstyrrelser af de funktioner, mave-tarmkanalen, sygdomme i smag, gastritis, flatulens, smerter i halsen eller mundsår, epistaxis, tør næse og kramper.

Undersøgelse af loratadin bivirkninger af stoffer blev udført på 90.000 patienter i alderen tolv år og ældre. De modtog lægemidlet i en dosis på 10 mg en gang dagligt i to uger til seks måneder (her medtaget og kontrollerede forsøg med placebo). Som et resultat af undersøgelser, blev det konstateret, at de negative manifestationer og hos personer, der tog loratadin, og dem, der fik placebo, ikke adskiller sig væsentligt.

I nogle tilfælde er det stof kontraindiceret?

Hvis patienten har en forøget følsomhed over for komponenterne af det terapeutiske middel, pillerne han er kontraindiceret. Ikke anbefales til dette værktøj, og under amning, da det blev konstateret, at der er beskrevet det aktive stof udskilles i mælken.

Børn under to år ikke ordinere medicin.

Vi bør også nævne bestemte modtagende midler indeholdende loratadin, gravid. Det faktum, at det anvendes i en given periode kun i det tilfælde, hvor effekten af en sådan terapi opvejer de mulige risici, der er forbundet med doping.

Når de modtager lægemidlet ved personer, som anvender alkohol, kan øge eksponeringen af toksiner i leveren.

Hvad er symptomerne på overdoser

Som bekræftet af forskning eksperter og anmeldelser indsendt af patienterne, "Loratadin" - på lægemidlet, hvis anvendelse er nødvendig nøje følge den etablerede læge dosering. Hvis det er blevet overskredet, kan patienten opleve takykardi, døsighed og hovedpine. Fremkomsten af disse symptomer - det er en lejlighed søge akut lægehjælp.

Behandlet overdosis induceret opkastning (undtagen hos patienter, der har mistet bevidsthed), gastrisk lavage, aktivt kul og efterfølgende vedligeholdelse symptomatisk terapi.

Bemærk, at Loratadine ikke elimineres ved hæmodialyse.

Har narkotika "loratadin" modstykker?

I den moderne medicinalindustri har en liste over stoffer, der indeholder loratadin. Disse indbefatter lægemidler, "Alerpriv", "Klallergin", "Klaridol" "Claritin", "Lomilan", "Loratadin-Teva", "Loratadin-Verte", "Lothario", "LoraGeksal", "Erlin" osv .

Alle disse lægemidler er forskellige hovedsagelig i form af en udgivelse, omkostninger og af producenten. Farmakologiske virkninger og bivirkninger af dem er stort set ens, og er knyttet til den vigtigste aktive stof.

Interaktion med andre lægemidler

Som bekræftet af forskningsoversigter, loratadin anvendes med sådanne materialer som ketoconazol, erythromycin, cimetidin og øger dets koncentration i plasma, uden at forårsage, dog, de kliniske manifestationer og uden at påvirke EKG.

Drug "loratadin": instruktion for børn

I familier, hvor der er børn, forældre foretrækker at have på hånden medicin for at slippe af så hyppige i dag allergiske reaktioner. Og at dømme efter de anmeldelser af medarbejdere i apoteker, den mest populære af dem er "Loratadin" - sirup. For børn er det denne form for lægemiddelfrigivelse foretrækkes, da det ikke forårsager synkebesvær.

Sammensætningen af siruppen tilsætning loratadin indbefatter citronsyre, kunstigt smagsstof, glycerol, propylenglycol, natriumbenzoat, sukker og vand.

Forældre noterede effektiviteten af lægemidlet og hastigheden af dens indvirkning. Normalt børn udpege en strøget måleske sirup (det er i hver pakke) en gang om dagen, og børn efter 6 år - to måleskeer. Stumper og stykker til to år dette værktøj er kontraindiceret.

Det er værd at bemærke, at siruppen "claritin (loratadin)" skal stoppes for at ansøge et eller andet sted i to dage før de diagnostiske hudprøver for allergener, for at undgå unøjagtige resultater.

Hvorledes en salve indeholdende loratadin

Ud over nysen, tåreflåd, rhinitis, og ødem, allergi ofte manifesterer sig i form af hududslæt, kløende og irriterede. At behandle sådanne manifestationer af en sygdomstilstand, der anvender salve eller creme.

Sådanne doseringsformer indeholdende et antihistamin, indførte obligatoriske krav:

 • de skal reducere betændelse i huden;
 • eliminere tørhed, rødme og kløe;
 • beskytte huden mod infektion ved kontakt med en irriterende.

Alle disse egenskaber er besat og salve "loratadin". Behandling med dette middel omfatter normalt den yderligere anvendelse af antihistaminer i form af tabletter eller sirupper og kost bindende selv salve, at eliminere smertefulde manifestationer på huden.

Sådan bruger narkotika loratadinsoderzhaschie

Uanset i hvilken form, kan du bruge loratadin - som en suspension, sirup, salve eller tablet - Sørg for at følge instruktionerne. Brug ikke medicin i større eller mindre mængder eller længere end anbefalet af lægen.

Brug ikke denne medicin til behandling af urticaria, ledsaget af en stor blister, udslæt, usædvanlig farve, og i tilfælde, hvor en udslæt ikke er ledsaget af kløe. Alle disse sager kræver yderligere konsultation med en læge.

Hvis inden for tre dage efter starten af tilstanden af allergi ikke forbedrer, stoppe med at tage stoffet, som indeholder loratadin. Mest sandsynligt, betyder det ikke passer dig, eller årsagen til symptomerne er ikke installeret korrekt.

Hvis du tager tabletterne eller sirup, "Loratadin", hvorfra du har nye allergiske symptomer, straks søge lægehjælp!

Og husk en mere reglen, denne gang om et lægemiddel, hvis din læge har ordineret et lægemiddel, bør du ikke dele den med dine venner!

Hvad skal man gøre, før du tager loratadin medicin

I tillæg til ovenstående, bør patienterne være sikker på at huske, at hvis de begynder at tage produkter, der indeholder loratadin, de har brug for at sætte deres læge opmærksom på alle de medicin, de tager i øjeblikket (det er nødvendigt, som beskrevet af agenten kommunikerer ikke med alle former for narkotika ).

Det er vigtigt at fortælle din læge om eksisterende leversygdom eller nyresygdom, samt planlagt graviditet. Ældre mennesker tager stoffet bør kun udføres under tilsyn af en specialist.

Endnu en gang berettigelsen af produkter, der indeholder loratadin

Til sidst vil jeg gerne endnu en gang at bo i de åbenlyse fordele ved disse midler frem for andre antihistaminer:

 • piller "Loratadin" (svarende til værktøjet evalueret forskelligt) har en lav pris, der giver dig mulighed for at købe den medicin, selv for folk med lave indkomster;
 • tager stoffet en gang om dagen tillader patienten ikke at bekymre sig om de mulige fejl i behandlingsmåden og beregner ikke den mængde alkohol indtaget tabletter;
 • Et af de mest værdifulde træk ved de beskrevne midler - er fraværet i perioden for anvendelse af det store flertal af patienter søvnighed, sløvhed og andre bivirkninger forbundet med lægemidlet.

Men alle ovenstående betyder ikke, at patienter med symptomer på allergi bør selvstændigt, uden at konsultere med en specialist, til at udnævne sig selv, for eksempel tabletter, "Loratadin-Stada" eller sirup "Claritin". Som enhver anden medicin, kan de forårsage alvorlig skade på dit helbred (på dette tidspunkt er der ingen undtagelser). Så sørg for at kontakte din læge for at klarlægge mulighederne for at tage dette middel, dosis det ikke forringe selvmedicinering sin formue! Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.