Af teknologiElektronik

Trådløs, sikkerhed GSM alarmsystem til landet: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser

Brugen af personlige værnemidler og ejendom ligger hos hver enkelt af os. For at beskytte sig mod dem, der ikke er blevet navngivet, og det er vigtigt at ejerne af store huse og små private huse ejere. Gør det i dag, i almindelighed, er enkel: det instrument der kan være en GSM-alarm signalering. Til det land den er installeret nemt. Præcis hvordan det er tilsluttet, hvordan det fungerer, og nogle af de bedste muligheder for at vælge - at overveje i artiklen.

Hvorfor vælge GSM-alarm signalering?

Signalering er et kontrolrum, autonome og GSM.

Den sidste mulighed er den mest effektive og moderne, sammenligner positivt mod andre enheder. Han er i stand til at reagere øjeblikkeligt at trænge ind i rummet og samtidig underrette indehaveren.

Det er derfor, hytten GSM-alarm signalering er indstillet oftere, det er meget populært, og kapaciteten til at gennemføre den direkte forbindelse mellem CU og enheden ejer mobil. Hvis det er nødvendigt sikkerhedsanordning er i stand til at ringe op til telefonnumre, sende relevante sms, broadcast video og lytte til genstand for beskyttelse. Selvfølgelig ikke hver model har alle disse funktioner.

Sådan vælger

Før du ser for et alarmsystem, afgøre, på hvilket temperatur det skal fungere. Mange sommerhuse er ikke opvarmet om vinteren. Det bør tage hensyn til den mulige varighed af arbejdet i en uafhængig form for elektricitet, samt at beskæftige sig med de parametre, som du føler er nødvendige for at vinde tillid og ro i sindet.

low-end modeller

GSM Alarm signalering at vidne kan have forskellig funktionalitet. For eksempel billige muligheder som regel er udstyret med mulighed for:

 • lære driftsstatus af indretningen ved fjernforespørgsler;
 • at bevæbne eller løfte med en mobiltelefon;
 • programmere særlige numre, der skal bemyndiges;
 • optagede alarmmeddelelser;
 • justere stemmen alarm;
 • lyt boliger.

avancerede modeller

Trådløs GSM-alarm signalering til haven kan have andre muligheder. For eksempel anordningen:

 • mulighed for at vælge den grænsefladesprog;
 • kan levere et særskilt signal i tilfælde af problemer med elektricitet;
 • giver dig besked, hvis der ikke er noget signal;
 • Det har evnen til at kommunikere med dem, der er i rummet, på grund af den mikrofon og højttaler;
 • indstille forskellige adgangskoder.

Hertil kommer, GSM tyverialarm give meddelelse kan indbefatte funktionen af åbne påvisning døren og bevægelse. I de mest avancerede modeller indeholder funktioner såsom vand lække detektorer, gas, røg forekomst, skader glas, luft vibrationer og ændringer i temperaturen i rummet. Alt dette kan give kablede og trådløse GSM-alarm signalering. At give det en uerstattelig enhed.

Nogle gange kan det være tilvejebragt for multi-zone. Så for eksempel, kan overvåges på en nærliggende hus eller tilsluttet funktion kontrol af bevægelser i det område.

Hvis GSM-alarm signalering til hytterne med et videokamera, så alarmen udløses, vil ejeren blive underrettet om den fare, ikke kun af dialer og beskeder på telefonen, men også for at sende et billede via MMS. Dette gælder især for store områder, som vil styre både huset og området omkring den.

installation

Installation af enheden er meget enkel. I de fleste tilfælde ikke reparere vil blive beskadiget. Ofte GSM-alarm signalering til landet installeret uden ledninger. I dette tilfælde er det tilstrækkeligt kun at styrke sensorerne ved hjælp af dobbeltklæbende tape eller ved hjælp af skruer og nåede fuldstændig.

Men her er det nødvendigt at overveje nogle nuancer:

 • Det skal sikres stealth dele;
 • i tilfælde af en strømafbrydelse, bør tage sig af backup kilder;
 • fastsættelse er nødvendigt at tilvejebringe en pålidelig, kunne modstå nedbør;
 • der kan være andre yderligere detaljer, og integration med andre sikkerhedssystemer.

Demontering af enheden vil ikke forårsage nogen problemer. Fjern det installerede udstyr - er alt, hvad der kræves i dette tilfælde.

GSM-alarm signalering til haven, vil garagen udgøre et absolut nødvendigt middel til at beskytte din ejendom mod ubudne gæster og uautoriseret adgang.

oversigt

Find vej i al deres mangfoldighed af valg er ikke let. Det hele afhænger af de funktioner, der skal have et GSM-alarm signalering til hytterne. Pris vil i sidste ende afhænge af fabrikanten og den valgte funktionelle dig.

God efterspørgsel efter russisk enhed. Overvej nogle af dem.

"TAVR GSM Cottage 01"

Kendt var alarm kaldet "TAVR GSM Villa 01" (model pris - omkring seks tusind rubler). Hvis du søger efter anmeldelser af enheden, vil de fleste af dem være positiv. Det har en enkel funktionalitet, og dermed billig pris. Sikkerhed Komplekset består af et panel med indbygget bevægelsessensor og GSM-modul.

Kan nemt monteres, dette GSM-alarm signalering til landet. Det giver følgende funktioner:

 • evnen til at arbejde offline, op til et år;
 • evne til at operere ved en temperatur på fra minus til plus tyve og tres grader;
 • funktion reaktion på temperaturstigningen.

Men enheden er ikke uden ulemper. For eksempel i et tilfælde tilvejebragt både bevægelsessensor, og en kontrollerende enhed, hvorfor det skal installeres tæt på vinduer, døre - dvs. de steder, hvorigennem trænge ind i huset. Endvidere er der ingen døråbningen sensor og bruddet af glas. Derfor kan risikoen være, at hackere vil kunne komme inde uopdaget gennem kanaler, der ikke er forbundet yderligere detektorer.

"TAVR GSM Cottage 02"

Alle fejl er elimineret i den opgraderede model "TAVR GSM Villa 02" (model pris - omkring ni tusinde).

Positiv i denne enhed er:

 • mulighed for at både netværks- og enkeltstående driftsformer;
 • Flere forskellige trådløse tilstande;
 • ingen sirener.

Ikke mindre populære blandt forbrugerne nyder system "Sentinel S200 MMS". Systemet giver:

 • IR-kamera;
 • relæ udgang til styring af SMS;
 • Centralbanken er i stand til at sende et billede af fem telefonnumre og to ekstra e-mail-adresser.

Svagheden af indretningen er evnen til at operere i en autonom tilstand i otte eller tolv timer. Men hvis el-afbrydelser ikke sker, så den bedste løsning for at give mulighed for og ikke at kigge efter.

Hurtig

Et andet velkendt GSM-alarm signalering til hytterne, garage - Express (prisen afhænger af modellen). Hun var i stand til at arbejde offline i lang tid, nemlig seks måneder. Indretningen er praktisk og kompakt, kan ikke kun tjene den højeste lyd i nærvær af fare, men også lys. Angribere er naturligvis bange for sådan signalering. Dens ofte bruges i garager og små bygninger.

Hvis ejeren af et hus på landet er vigtigt på et tidspunkt, hvor han ønsker, modtage MMS med et billede, en god mulighed for ham at fungere som et GSM-alarm signalering til hytterne med Samsan videokamera. Med hjælp af infrarødt lys objekt under beskyttelse, gøre billedet synlig selv i komplet mørke. Takket være den otte-meter kabel, kan kameraet placeres selv i gården, at følge op på område støder op til huset.

Højttaler og mikrofon gør det muligt at støtte kommunikationen med plads på begge sider. Der er også tilvejebragt sensorer og åbningsbevægelse, sirene og fjernbetjeninger. Evne drift er mulig selv ved tredive grader under nul.

Tips kyndige folk

Den sædvanlige sæt af funktioner til signalering kan blive ubrugelig, hvis ingen vil være hjemme blandt naboerne. Det er noget helt andet at have installationen af GSM-alarm signalering i landet med mulighed for foto og video.

Selvfølgelig er den bedste løsning her er at gennemføre ledningerne direkte på bygningskonstruktionen, så du kan skjule dem under et dække.

En anden mulighed, som bør være opmærksom - det er mulighed for at arbejde ved en lav temperatur.

Komfortable og vil være muligheder, som du kan udføre installationen selv.

I betragtning af den risiko for at snuble den elektriske strøm i det land, hvor reduktionen kan tage en betydelig mængde tid variationer bør vælges, med langsigtede drift i den autonome tilstand.

Og, selvfølgelig, være bedre, hvis indstillingen er meget intuitiv. Derfor foretrukne udførelsesformer for en meddelelse foretages via en radiokanal, i stedet for at bruge kabler.

En sådan signalering kan nemt installeres og efter opførelsen, og når arbejdet er slut.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.