Af teknologiElektronik

Defender Hollywood kolonne 35: Vejledning og anmeldelser

Defender Virksomheden er kendt som leverandør af billig og funktionel lydenhed. Blandt de mest populære modeller fra højttalerne i dette mærke - en anordning Defender Hollywood 35 5.1. Hvad er dens funktioner? Hvad brugerne skrev om sin oplevelse opererer disse kolonner?

Produkt Specifikationer

Lad os studere for at starte de vigtigste karakteristika devaysa Defender Hollywood 35. Enheden har:

 • samlede effekt - 45W, de forreste og bageste højttalere - 10 W, hovedpassagen - 5 W;
 • støtte frekvens området fra 200 til 20 000 Hz;
 • subwoofer magt var 20 W;
 • subwoofer støtte frekvenser fra 50 til 200 Hz;
 • trækabinet;
 • Fjernbetjening medfølger.

Eksperter henvise til de seks-kanals højttalere betragtes low-end løsninger.

Med hensyn til kombinationen af funktionalitet og pris enhed Defender Hollywood 35 kan tilskrives de mest konkurrencedygtige løsninger på markedet. Disse karakteristika enheden er ikke så ofte findes i forslagene fra andre mærker, der producerer varer i budgettet segment.

Faktisk, hvad er kendetegnene for den respektive positionering devaysa på markedet?

Speaker positionering i markedet

Moderne lydenheder solgt i tre store markedssegmenter - lav, medium og Hi-End. Selvfølgelig inden for hver af disse kan være yderligere klassificeret. Derudover er der tilgange, hvorefter visse former for akustiske modeller er optimeret til klubber, restauranter, scene, kontor, hjemmebrug.

Højttaler Defender Hollywood 35 BK rette tilskrives budgettet klasse, er de designet primært til brug i en lejlighed eller lille kontor. I mangel af alternativer, selvfølgelig kan tilpasses til placering i en institution catering - hvis de besøgende ikke er for kræsen i at vurdere kvaliteten af lyden. Afventer kolonne, selvfølgelig, er i stand til at reproducere lyd i høj kvalitet, men sammenligne deres muligheder med de bedste eksempler på det midterste segment, samt fra enheden Hi-End er ikke helt korrekt.

Marked budgetmæssige lydudstyr, ifølge mange eksperter, er blandt de mest lovende segmenter. Dette skyldes hovedsageligt en stigning i priserne for udstyr dyrere kategorier. Medlemmer, men når der træffes beslutninger om at spare, men alligevel forvente, når de køber lydudstyr endnu ikke har modtaget et produkt, der kan opfylde deres basale behov for en god lyd. Det vil sige, de producenter, der kan tilbyde markedet Soup lavere klasse, men sammenlignelige i kvalitet med mere avancerede enheder, kan regne med en stigning i markedsandel.

Defender selskab kan meget vel tilskrives sådanne leverandører. Meget få mærker er villige til at tilbyde markedet en seks-kanals udstyr med en tilstrækkelig stor kapacitet, samt støtte til en bred vifte af frekvenser. Ifølge eksperter, i fremtiden på markedet kan danne en tendens, hvorefter grænserne mellem mange segmenter vil blive slettet: low-end modeller vil være sammenlignelige, i det mindste fra enheden middelklasse, hvis ikke med hensyn til funktionalitet, men i det mindste kvaliteten lydgengivelse. I den forstand, at Defender selskabet hævder at besætte den førende position, tilbyder nu et budget enhedsbrugere, sammenlignelige med hensyn til kvalitet og funktionalitet af enheder med en højere klasse.

Lad os nu betragte nærmere skyldes hvilke parametre forsvarer af produktet kan modstå konkurrenceevnen. Vi er interesseret, først og fremmest, aspekter som Apparatets funktionalitet, let betjening det - både med hensyn til personaleressourcer, og med hensyn til integration af yderligere enheder, tilslut devaysa nuancer til lydkilden. Selvfølgelig vil til at studere brugeranmeldelser også være vigtigt for os.

Valgmuligheder

Det vil være nyttigt at lære, hvad der er tilgængeligt enhed på markedet i et komplet sæt. Inde i kassen, hvor enheden er solgt, vil brugeren finde:

 • subwoofer;
 • sæt af satellitter;
 • 3 signalkabel, og adapteren 3;
 • fjernbetjening med batterier;
 • instruktioner;
 • garantibevis.

De medfølgende kabler højttalere, i høj grad øge den alsidighed devaysa: de tillader dig at tilslutte den til de vigtigste fælles brugerterminaler, som dem, der er placeret på lydkortet på din PC eller DVD-afspiller.

udseende

Kolonner kan kaldes en temmelig kompakt, hvilket gør dem nemme at installere i en lejlighed eller kontor. Enhed Defender Hollywood 35 fås i to farver versioner - sort og sølv. Du kan vælge en, der er egnet optimalt til det indre af et værelse.

Satellitterne, der leveres, er udstyret med gummifødder, der tillader stabiliteten af søjler, når de anbringes på flade overflader. Subwooferen ser ganske massiv. Det er praktisk nok - både beskriver enheden kan indikere Defender Hollywood 35 vurderinger - placeret kontroller og forskellige indikatorer. Med en bruger respektive komponenter kan omfatte højttalere, slå dem fra, at etablere den optimale lydstyrke, og også angive kilden til lydsignalet.

På bagsiden af subwooferen er anbragt konnektorer, til hvilke kabler tilføres - og signaler fra satellitterne. Kommunikation udføres således under anvendelse af en RCA type stik.

Vi har nu undersøge nærmere de centrale funktionelle komponenter i enheden Defender Hollywood 35. Blandt dem - højttaler.

Komponenter Højttaler: Højttaler

Den tilsvarende hardware komponent opererer på grundlag af bandpass resonator. Denne løsning gør det muligt, først og fremmest til at gennemføre en effektiv bas gengivelse. Set fra den højttaler design højttaler er installeret simpelthen nok. Inde i sub område er opdelt i små partition 2 - monteret på det og overvejet en hardware komponent.

Taleren Defender Hollywood 35takzhe kolonne udstyret med fasevender, som anvendes til at sammenkoble interne og eksterne områder subwoofer værelse plads. Elektroniske komponenter. Med hensyn til e-påfyldningsindretningen - sådan er installeret på en lille bord, der modtager strøm fra transformeren.

Forstærkeren 3 virker på chips, der er monteret ved hjælp af DIP-huse. Samlet set er de build kvalitet elektroniske komponenter Defender Hollywood 35 (brugerfeedback kan bekræfte det) estimeret som høj.

kontrolpanel

De næste vigtigste hardware komponent højttalere - et kontrolpanel, som også omfattede producent devaysa levering. Som bemærket af brugerne er panelet kendetegnet ved kompakt størrelse og fremragende ergonomi. Det virker på 2 AA batterier.

Det er bemærkelsesværdigt, at de funktioner på fjernbetjeningen adgang til mere end at bruge de elementer i kontrol- kolonner, der er placeret på subwoofer kabinet. For eksempel ved hjælp af fjernbetjeningen, indehaveren taleren kan ikke kun justere lydstyrken og melodier bære inputvalg, men også at tilpasse lyden af kanalerne. Hertil kommer, ved hjælp af fjernbetjeningen, kan du nulstille indstillingerne devaysa til dem udstillet som standard.

test

Hvad er de praktiske resultater af testning kolonner Defender Hollywood 35? Da resultaterne af den sagkyndige indretningen gør sit arbejde sammenlignet med mulighederne i indretningen i samme lavprissegmentet. En lidt mangler, som eksperter påpeger, at støtte de høje frekvenser, som det praktiseres i professionelle løsninger. Lydgengivelse er lavet med tilstrækkelig detaljeret ved høj lydstyrke.

Meget meget det kan ændre indtrykket af at lytte til musik på forskellige positioner af satellitterne rundt i lokalet. Med denne bruger Defender Hollywood 35, kan du ønsker at eksperimentere. Men, selvfølgelig, under hensyntagen til anbefalingerne fra manual fra producenten.

Driftsvejledning Højttaler: devaysa forberedelse til arbejde

Ovenfor vi bemærkede, at den medfølgende højttaler Defender Hollywood 35 BK - instruktion. Dette dokument indeholder en række bemærkelsesværdige bestemmelser. Først og fremmest, det regulerer udarbejdelsen af de respektive enheder til at arbejde.

Satellitter er de relevante dokumenter er klassificeret i front og bag. Den første skal placeres foran brugeren, og afstanden mellem dem, bør være omkring 2 meter. Mellem de forreste satellithøjttalere bør placeres subwooferen. Til gengæld bør surroundhøjttalerne placeres bag brugerens - i en vinkel på 30 til 60 grader.

Defender Hollywood 35 Tilslutning til en computer eller anden lydkilde skal udføres således, at foran højttalerne der ikke er forhindringer, der kan fordreje lydgengivelse. Det er derfor nødvendigt at observere en række anbefalinger for at få instruktioner. For at tilslutte Defender Hollywood til 35 seks dele kilde, fx DVD-afspiller, er det nødvendigt at anvende stik 6 typen RCA, som er placeret på bagsiden af subwooferen. Til gengæld hvis du opretter forbindelse til et stereosignal, kan kilden til som for eksempel være, cd-afspiller, skal du bruge 2 RCA type stik, der er lagt til AUX-panel, der er placeret på subwooferen.

For at være sikker på, at højttalerne er sluttet til computeren med succes, kan du bruge speciel software fra mærket producenten.

Instruktioner til højttalere: operationelle sikkerhedsanordninger

En væsentlig del af manualen er afsat til spørgsmål om sikkerhed for driften af enheden. Således fabrikanten advarer brugeren ved at placere højttalerne i et fugtigt rum, anvendelse af anordningen i form af vibrationer, temperatur, udsættelse for direkte sollys. Ikke anbefales at reparere højttaleren Defender Hollywood 35. Instruktion dirigerer brugere adgang firma-sælger eller et specialiseret servicecenter Defender i tilfælde af problemer i arbejdet med enheden.

Det anbefales at have højttalerne på et stabilt underlag. Bør ikke placeres på subwooferen og satellitter tunge genstande. Det er ønskeligt at placere subwooferen således at afstanden mellem det bageste panel og væggen er mindst 10 cm.

Det anbefales at indstille lydstyrken på højttalerne Defender Hollywood 35 BK til et minimum, når du slukker for apparatet. Før tilslutning af enheden til et audiosignal kilde, anbefales det de-energize kolonnen. Hvis en lang tid til at bruge enheden fra Defender ikke er planlagt - skal enheden også afbrydes fra lysnettet.

brugeranmeldelser

Så lærte vi det grundlæggende i devayse Hollywood 5.1, fortrolig med brug grundlæggende nuancer af enheden. Lad os nu betragte nærmere, hvad brugerne siger om de Defender Hollywood 35. Gæstetalere devaysa ejere kan klassificeres i følgende hovedkategorier:

 • Meninger om produktets funktionalitet;
 • vurdering devaysom nem administration;
 • af kvaliteten af lydafspilning på højttalere.

Overvej synspunkter disse kategorier nærmere.

Anmeldelser af kolonner: funktionalitet

Defender Hollywood 35 kolonner som brugere rapport kan tilskrives den mest funktionelle i det tilsvarende segment. Få low-end løsninger kan forbindes med lydkilden i seks-kanals format. Device - blandt de mest konkurrencedygtige i forhold til alsidighed. Imponeret af enheden bruger ydeevne overvågningsfunktioner - såsom dem, der gennemføres i hardware, såvel som dem, der anvendes af softwaren fra producenten.

Anmeldelser af kolonner: brugervenlighed

Sådan vurderer brugerne i form af brugervenlighed Defender Hollywood 35 søjle? Anmeldelser devaysa ejere gør det muligt at karakterisere det i den mest positive måde. Enheden kan styres af hardwarekomponenter placeret på subwooferen, og ved hjælp af en praktisk fjernbetjening - og disse muligheder kan meget vel imponere brugerne. Tilslutning af højttalerne er forholdsvis ligetil. Men det vigtigste i dette tilfælde - at overholde instruktion position.

Anmeldelser af kolonner: lyden kvalitet

Sandsynligvis en af de vigtigste kendetegn ved enhver audioudstyr - lydkvaliteten gengives i sin brug. I den forstand kan højttalersystemet Defender Hollywood 35 tildeles, hvis vi betragter deres udtalelser, at den førende løsning i sit segment. På trods af, at enheden hører til budgettet, kan dens hardware udstopning giver god lydkvalitet ved afspilning af melodier i en række forskellige genrer.

Forudsat at den kompetente højttaler placering, samt en tilstrækkelig høj kvalitet indspilning af musikfilen - når du lytter til musik via højttaleren betragtet kan få den sand fornøjelse, og brugeranmeldelser kan bekræfte det. Mulige enheder tillader spille rekord, nyde soundtrack af film, computerspil og forskellige programmer.

resumé

Så virksomheden Defender, kendt som en leverandør af billig lydudstyr, tilbyder markedets særdeles konkurrencedygtigt produkt - i kolonner Hollywood 5.1. Suppe data er billig, men omfatter alle de funktioner, der kommer i handy nybegynder musikfan, i mange tilfælde - en erfaren gamer, og være sikker på - en bruger, der simpelthen beslutter at bruge tid på at lytte til dine yndlingssange.

Enheden er nem at administrere, dets indstilling er også gjort meget let. Enheden er pålidelige, tilbyder god kvalitet lydgengivelse, dvs. at dens hovedopgave klare fint.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.