Af teknologiLink

Sådan kalder operatør MTS Rusland på Krim? Alt du behøver at vide om mobiltelefon i Krim

MTS mobil operatør kunder er et stort udvalg af tjenester i Rusland og i udlandet. For nylig, et netværk af kunder begyndte at dukke et spørgsmål: hvordan du ringer operatøren MTS Rusland på Krim? Efter alt, før Krim tilhørte Ukraine, og i dag annekteret af Rusland. Således betaling for ydelser udført i UAH, og alle opkald til Rusland opkrævet som roaming. Det bør overveje alle mulige metoder til kommunikation med operatøren.

En hurtig og enkel metode til opkald fra en mobil

Hvem kender ikke, hvordan man kan kalde operatør MTS Rusland på Krim, kan bruge nedenstående anbefalinger til hurtig opkald kundeservice fra en mobiltelefon. For at gøre dette, holde en række af følgende procedurer:

  1. Tast telefonen en kort nummer 0890 og foretage et opkald. Efter at stemmen menuen, der fungerer som assistent robot.
  2. Dernæst vil informanten blive præsenteret for en række bestande og priser. Men at kalde operatøren MTS Rusland i Krim, ikke at lytte til maskinen? Dette vil kræve efter tilslutning, tryk nummeret "0" og opkaldet skiftes til forbindelsen til "live" operatør MTS.

Selvfølgelig kan kunderne lytte til alle de oplysninger, der tilbydes af maskinen, og derefter vil blive bedt om at oprette forbindelse til en konsulent, men denne metode er lang, og det er bedre at trykke på den rigtige nummer "0". Det skal bemærkes, at før en forbindelse, vil kunden blive præsenteret hovedtemaerne for at være i stand til effektivt at opfange medarbejder til visse opgaver.

Alle opkald registreres for statistisk analyse og ledelse, samt for ansatte i kontrol. Opfordrer kortnummer er gratis, så kunderne ikke kan bekymre sig om deres penge.

Et opkald fra en fastnet

De, der ikke har mulighed for at bruge en mobiltelefon til at ringe, kan ikke være ked af, fordi der er et gratis nummer til at oprette forbindelse til en fastnet. Sådan kalder operatør MTS (Rusland) på Krim? at ringe fra en fastnet telefonnummer skal se sådan ud: 8800250 90. 08 Denne indkaldelse er ikke opladet. Ligesom den ovenfor beskrevne metode, blev kunden oprindeligt kaldt talemenu med automatisk meddeler. For at konvertere forbindelsen til en konsulent, skal du klikke på knappen "2", og klik derefter på "0" og vente på et svar.

Plads til virksomhedernes abonnenter

Sådan kalder operatør MTS Rusland på Krim, var det klart, men erhvervskunder vil ikke være i stand til at komme igennem på tallene, der er beskrevet. For disse brugere, er der et andet sæt. For at gøre dette, er du nødt til at ringe til telefonnummeret 8800250 09 90. Efter at det er nødvendigt at vente på et svar. Stadig pay per opkald vil blive opkrævet.

Ring i roaming

Ring til MTS (Rusland, Krim) operatør ved roaming kan være et andet nummer. Det bruges, når en abonnent bevæger uden for landet, for eksempel i Ukraine. Ofte når de rejser til andre lande kunderne har brug for rådgivning eller støtte til ydelse af mobile tjenester, i hvilket tilfælde du skal ringe til følgende nummer: +7 49576601 66.

Andre kommunikationsmetoder

Efter at have behandlet, hvordan du ringer operatøren MTS Rusland i Krim, er det nødvendigt at kende nogle flere metoder til kommunikation med medarbejderne. Listen vil blive givet alternative metoder ikke altid arbejde på at komme igennem til arbejderne på grund af den overbelastet linje eller af andre grunde. Derfor er det bruges til kommunikation:

  1. Den feedback-formularen på hjemmesiden for MTS operatør. At gå ind i det, vil abonnenten nødt til at vælge fra en liste forelagt af emnet til behandling, og derefter indtaste kontaktoplysninger og indtaste emnet eller tilbud. Efter en vis tid, vil medarbejderen kontakte kunden uafhængigt af dataene i spørgeskemaet.
  2. Kunder i MTS Rusland, kalder operatøren på Krim, er antallet af hvilket der er angivet i artiklen ikke altid. Det er de spørgsmål, der kan løses uafhængigt, for eksempel for at kende detaljerne i opkald, din sats eller tilsluttede tjenester. For at gøre dette, skal du oprette en konto i den personlige studium og modtage en adgangskode for at logge ind. Efter at det vil have adgang til selvledelse og kontrol over deres antal og alle de tjenester. Derudover abonnenter på din konto vil være i stand til at finde et chatrum på nettet, hvorigennem kan kommunikere med en rådgiver og modtage den nødvendige bistand.
  3. Sidstnævnte metode, som anvendes i ekstreme tilfælde - besøg mærke MTS salon. Inside, vil kunderne kunne få nogen hjælp eller rådgivning, men passet bliver nødt til at bruge denne metode, således at medarbejderne kan identificere en person.

Takster i Krim

Hvis brugeren ikke ved, hvordan man kalde operatør MTS (Rusland) på Krim, så i starten er du nødt til at ringe helpdesk ved hjælp af ovenstående tal. Det er værd at bemærke, at der i Krim efter den russiske forbindelsen fungerer kun told-planen kaldet "Super MTS Krim". I den forbindelse abonnenter fjerner automatisk behovet for at vælge fra en lang liste af tariffer. Alle, der er nødvendig til forskellige kunder, er der kun én sætning. Hvis vi ser på antallet af detaljer, kan vi se, at tallene i Krasnodar (7978) arbejder på Krim. Hvem kender ikke, hvordan man kan kalde operatør MTS (Rusland) på Krim, bør anvendes til et enkelt land nummer 8.800.250 08 90.

Hertil kommer, efter købet af startpakken, kan hver person modtage information om hastigheden, kommunikationsmetode med personalet og andre data, som de er vist på emballagen af startpakken med bagsiden.

I sig selv tariffen indeholder:

  1. 20 gratis minutter for opkald inden for netværket.
  2. Evnen til at sende og modtage meddelelser.
  3. Internet med 3G-dækning.
  4. Evnen til at bruge yderligere muligheder for internettet og videre.

Kunderne kan forbinde ubegrænset forsyning i det tilfælde, hvor de gratis minutter er ikke nok. et ekstra gebyr på 1,5 rubler / dag tjeneste, men du vil blive opkrævet efter den kendsgerning. For hurtige ordrer bezlimita brug for at sende en besked på et sæt af 111, og i kroppen besked at angive koden 868. Du kan også bruge en tjeneste anmodning * 111 * 868 # og knappen opkald. Når forbindelsen er oprettet, brugerne får en bekræftelse i form af en meddelelse, og forbindelsen tager op til 15 minutter, mindst omkring én dag.

konklusion

Artiklen præsenterer højdepunkterne i den mobile på Krim, samt detaljerede oplysninger om, hvordan du ringer operatøren MTS Rusland på Krim. Det er denne information i dag, du har brug for at vide MTS abonnenter, der bor på halvøen. Husk, at det ikke altid er nødvendigt at kalde personalet, fordi det tager en masse tid. Mange problemer kan løses uafhængigt af hinanden. For at gøre dette, skal du bruge MTS hjemmeside, personlig kontor, og selv en mobil applikation "My MTS". En slags mappe tjeneste fungerer som støtte med automatisk informant, som aktiveres på telefonen Mobile 0890 og 8.800.250 08 90 fra en fastnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.