Af teknologiLink

Sådan ændre takst "MTS": fuld instruktioner

Nye abonnenter bliver ofte spurgt, hvordan at ændre takst "MTS". I sandhed, er der kun et par mulige løsninger. Efter alt, motion ideer er ikke så svært. Så nu vil vi forsøge at finde ud af alt, hvad de kan om ændring af planen for SIM-kort "MTS", samt lære at finde ud af oplysninger, der allerede er tilsluttet med os. I hvert fald ikke skal være bange. Du behøver ikke nogen særlige handlinger.

udvalg

Du bør begynde med udvælgelsen til den telefon planen. Hvad gunstig tarif "MTS"? Helt ærligt, der fastsættes her er meget vanskelig. Fordi hver bruger har sin egen nogen spørger til at kommunikere via telefon. Hvis de er tilfredse med den maksimale, kan det betragtes som fordelagtige tilbud.

For eksempel, er opmærksomme på den "Super MTS." Denne plan gør det muligt for abonnenter at tale gratis i dit hjem region og hele Rusland med deres kære i 20 minutter om dagen. Men denne betingelse gælder kun for kunder, "MTS". Abonnementet er ingen forslag. Du kan være opmærksom på SMART linje. Det har en månedligt gebyr, men for de penge du gøre dig få mere webtrafik og på fordelagtige vilkår. Dybest set, så snart finde en passende løsning, kan du gøre overgangen til tariffen "MTS".

For "Super Zero"

Da vi begyndte at tale om forslaget med titlen "Super 0", er det muligt at betragte det som et eksempel på overgangen. Ikke noget særligt i dette tilfælde er det ikke. Abonnenter tilvejebringes en metode, der gør det muligt hurtigt og nemt bringe ideer til livet.

Det er brugen af en særlig kombination. Det hedder USSD-kommando. Denne mulighed er tilgængelig for alle told-planer. Hvis du vælger at tilslutte sig, "Super Zero", skriv derefter i telefonen * 888 # og tryk på "Ring". Bemærk venligst, at tjenesten er gratis, hvis du arbejder med "MTS" for mere end 30 dage. Hvis ikke, ændrer vi planen vil kræve at du betaler 150 rubler (i nogle regioner, prisen er anderledes). Som svar på hans handlinger vil komme til dig 2 beskeder. Den første - den vellykkede registreringen af begæringen, den anden - resultatet af forædlingsprocessen.

For den linje SMART

Sådan ændre takst "MTS"? I dette tilfælde, som det er blevet sagt, vil hjælpe særlige grupper, der er designet til selv-forandring planen. En lille smule om SMART. Denne linje bør betragtes hver for sig, fordi det er i stor efterspørgsel blandt kunderne. Og at det er ofte forbundet brugerne selv.

Men hvordan kan vi bringe ideer til livet? Husk: hvis du beslutter dig for at drage fordel af tariffen forandring, "MTS" gennem USSD-kommando, for hvert forslag, som det er blevet sagt, bruge deres egen kombination. For eksempel:

  • SMART Mini * 111 * 1023 #.
  • SMART * 111 * 1024 #.
  • SMART NonStop * 111 * 1027 #.
  • SMART + * 111 * 1025 #.

Et karakteristisk træk ved forslaget - i de fleste regioner i tariffen ændring på SMART Board uden omkostninger. Dybest set, som du ser, er det ikke så svært at klare den opgave. Gå til en anden takst "MTS" på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten uden hjælp. De vigtigste ting - at kende USSD-kommando til at oprette forbindelse.

Køb et SIM-kort

Her er en anden løsning, der kan hjælpe os med at håndtere opgaven. Men det er ikke rart for abonnenter. Vi taler om at købe et SIM-kort fra den valgte takst planen. Det er værd at overveje, at dit telefonnummer vil ændre sig også. Og det er ikke i alles smag.

"MTS" Kom til det nærmeste kontor med passet og informere den ansatte, der ønsker at købe et SIM-kort til din telefon. I nogle tilfælde vil du blive fortalt om alle de gebyrer, som er tilgængelige i kabinen. Eller du kan bare sige, hvad form for plan, du vælger. Dernæst skal en ansøgning (en kontormedarbejder gøre det selv, behøver du kun at underskrive), og vælg det ønskede telefonnummer. Det er fortsat at betale for de ydelser og indsætte i køb af en mobiltelefon eller en anden gadget.

Denne mulighed særlig relevant for nye produkter, der endnu har ikke USSD-kommando eller tilslutningsmuligheder. Nogle told-planer er kun tilgængelige for køb, og ikke at erstatte den. Vær opmærksom på det.

opkald operatør

Sådan ændre takst "MTS", hvis de tidligere metoder ikke kan lide? Du kan ringe til operatøren og bede ham om denne service. Det er helt gratis. Ring nummer 0890 og vente på et svar. Så er du nødt til at kommunikere deres hensigt og vælge taksten for forbindelsen.

I nogle tilfælde kan du anmode om pas oplysninger om registrering af ansøgningen. Efter certificering, vil en medarbejder på den person på telefonen udstede en anmodning om genåbning. Et par minutters ventetid - og du vil modtage en besked med resultatet af forespørgslen. Er der andre muligheder, hvordan man kan ændre takst "MTS"? Eller er det?

Webstedet for "MTS"

ændring Tarif kan forekomme gennem det officielle site for "MTS". Det bliver nødt til at logge ind på "Dashboard". Hvis du ikke allerede har, gå gennem en simpel registrering proces. Når du er på din konto, kan du begynde at tage affære.

Vælg afsnittet "Priser". Der, kigge efter et tilbud, der interesserer dig. alle betingelserne i et forslag kan læses, hvis det er nødvendigt, direkte til "MTS" Online. For at flytte til en anden sats ved at klikke på knappen "Connect". Derefter skal du bekræfte handlingen af en hemmelig kode. Du vil få det i en sms til en mobiltelefon.

Hvad har jeg?

Hvordan ved du, taksten for "MTS"? Her vil du igen USSD-kommando. Mere præcist, hun var alene. Før du foretager ændringen sats, er det bedre at finde ud af oplysninger om udbuddet, som du allerede har. For at gennemføre de ideer, taste * 111 * 59 # og tryk på "Opkald" på din mobile enhed. Svaret vil modtage en besked med oplysninger om din plan.

Hvordan ved du, taksten for "MTS" alligevel? Det vil kun kalde operatøren. Han vil sende dig alle oplysninger i SMS. Eller log ind "MTS" på den officielle hjemmeside, og derefter i den "Dashboard" view alle dine data. Nu ved du, hvordan du ændrer takst "MTS", og finde ud af, hvad forslaget er forbundet med dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.