Af teknologiLink

Smart ekstra trafik på internettet eller hvordan du tilføjer abonnenter "MTS"?

Ikke alle brugere af ubegrænset internet, bliver abonnenter "MTS" selskab passer ind grænsen for told-planen. Som regel, trafikken lukker nogen tid, før den nye faktureringsperiode. Dog vil nogle abonnenter simpelthen ophøre med at bruge internettet til at give en ny trafik. Men flertallet bruge ekstra Internet Smart og nogle turbo-knapper, der giver dig mulighed for at udvide brugen af internettet på en god hastighed. Under hvilke betingelser er en ekstra trafik findes på nogle told-planer "Smart" linje? Er det muligt at opgive den automatiske stigning sin volumen?

Yderligere Internet Smart - hvad er det?

Operatør "MTS" har givet mulighed for udmattelse grænse internettrafik abonnenter før den næste faktureringsperiode og udviklet den automatisk fornyelse funktionalitet. Yderligere Internet pakke forbinder automatisk, så snart hovedparten af enden megabyte takst planen. Tvunget til at forbinde denne service er ikke mulig. Automatisk aktivering ville være tilfældet, hvis lokalet ikke er indstillet, og den tilsvarende forbud mod trafik inkluderet i det månedlige gebyr er fuldt brugt af klienten. option drives direkte af abonnenten. Hvis det ønskes, kan ved blot opgive det.

yderligere vilkår

Hvis den valgfri pakken er blevet brugt, og mængden af gigabytes i grundtaksten blev ikke tilføjet (dvs.. E. Ikke ind i en ny faktureringsperiode), er der aktiveres af en anden pakke. I måneden lov til at forbinde mere end femten af disse muligheder. Automatisk forbindelse opstår kun, hvis kunden er til stede resterende beløb der kræves for forbindelsen.

Som potentielle brugere af denne mulighed, og dem, der allerede bruger det, skal du vide, at for at spare på yderligere internettrafik bør ikke være. Især gælder dette tilfælde, hvor det er forbundet med en eller to dage før den næste faktureringsperiode og tilvejebringelse af regelmæssig trafik. Dette skyldes det faktum, at den resterende del af de ekstra pakker ikke overføres til den følgende måned, og alle spor er aflyst.

Udgifterne til ekstra internet

Yderligere Smart Internet forbinder ikke umotiveret. På en række takst planer omkostningerne - 150 rubler. Volumenet af emballagen er en gigabyte. Nogle af de told-planer, hvor der anvendes sådanne betingelser, kan nævnes:

  • TP "Smart Non-stop";
  • TP "Smart Plus";
  • TP "Smart 092 016";
  • TP "Smart Top".

På alle øvrige takster linje "Smart" Internet pakke, plug desuden har en kapacitet på 500 megabyte. Omkostningerne er 75 rubler.
Sådan oprettes forbindelse til spørgsmålet om "MTS" ekstra Internet Smart?

Som tidligere nævnt er den told-planer linje af "Smart" ekstra trafik aktiveres automatisk efter den grundlæggende pakke takst planen. Abonnenten kan afstå forlængelsen og indstille den relevante forbud. Overvåg status for den ekstra internet pakke, nemlig den resterende del af megabytes, er det også muligt via internettet. Det er nok til at registrere på den officielle side af ressourcer på den personlige web kontor. Det anbefales at bruge den mobile applikation til nem visning. Yderligere Smart Internet vil blive vist på listen over indstillinger aktiveret og restbeløbet vil blive vist på det.

Er det muligt at deaktivere den automatiske aktivering af ekstra online?

For at deaktivere den automatiske fornyelse af trafik og, som et resultat, uplanlagte afskrivning midler fra balancen, nok til en mobil enhed til at ringe forespørgsel: * 111 * 936 #. Som reaktion vil operatøren af abonnenten modtage en meddelelse. Efter installation af forbuddet for at komme online efter konsumption af trafikken kan kun aktiveres, når knappen turbo. At opgive forbuddet og genoprette den automatiske udvidelse af trafikken kan være at skrive den samme forespørgsel.

konklusion

Internet service er valgfrit Smart er "MTS" er tilgængelig på told-planer "Smart" linje. Uanset om man bruger det eller ej - beslutter sig for at brugeren selv. På ethvert tidspunkt, kan du opgive det automatisk at aktivere, når grænsen for grundsatsen kommer til en ende. Øge antallet af gigabyte er mulig ved at tilslutte en turbo-knapper af forskellig værdi. I modsætning til yderligere adgang til internettet, kan de forbindes ikke kun, når den resterende del af den vigtigste trafik er nul, men også kombineres med hinanden (for eksempel aktivere turbo knap 1 gigabyte deles med pakken 5 gigabyte). Af den måde, trafikken, som er forbundet med en turbo-knap, også ikke overføres til næste måned. Ved årsskiftet perioden, er alle de ekstra megabyte internet og turbo knapper brændt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.