Af teknologiLink

Ambulance mobil: om let er det?

Moderne medicin har til at yde hjælp til enhver person. Dette gælder især for vor tid - en hurtig, nem og mobil. I fortiden, jeg var nødt til at febrilsk søge efter en telefonboks, så længe at fumle gennem hans lommer og fandt en skattet mønt - ring og ringe efter en ambulance. Og hvad nu? Ambulance med en mobil kan kaldes gratis og, vigtigst af alt, hurtigt. Hver understøtter denne tjeneste.

Hver af de operatører af nødopkald fra en mobil tilgængelig ved sin unikke nummer. MTS og Megafon abonnenter kan søge medicinsk hjælp ved at ringe 030. Husk det er ikke svært. Og til dette skal tilføjes, at der kaldes en ambulance mobil gratis.

Tag for eksempel, Moskva. I denne kosmopolitiske by, blot et par sekunder, du kontakter med sundhedspersonale og ambulance du vil blive fremlagt. Det bør erindres, at for at ambulance så hurtigt som muligt til venstre, du har brug for præcist og klart svare på alle spørgsmål paramediciner. Desuden skal den, der ringer annoncere og efternavn af patienten, hans alder og årsagen til opkaldet. Også, du har brug for at give de nøjagtige koordinater for placeringen. Hvis sygeplejersken svarede: "Dit opkald er accepteret," kalder samtidig modtagelse, ambulancen vil snart komme til dig.

Gå nu tilbage direkte til mobiltelefoner. Som allerede nævnt, hver operatør har sit eget unikke nummer. Og det er meget vigtigt, fordi en ubehagelig situation kan ske når som helst. Afhængigt af operatøren en ambulance med en mobil kan være forårsaget af:

  • MTS (GSM) - 030;
  • Tatinkom (DAMS) - 03;
  • Tatinkom (GSM) - 030;
  • Megafon (GSM) - 030.303;
  • Biline (GSM) - 030 eller 003;
  • Sky Link (GSM) - 903.

Disse tal kan skrives i telefonens hukommelse eller at huske. Efter alt, hvis du prøver at ringe efter en ambulance med en mobil, ved hjælp af nummer 03, det ønskede resultat, kan han ikke give. Der er mobiltelefoner, der er tocifret tal ikke understøtter.

Men som vi ved, er der forskellige øjeblikke. Ambulance med en mobil MTS og andre operatører ringer nummer 112. Disse tre figurer arbejder i de tilfælde, hvor midlerne balance nul eller negativ. Du kan ringe til nummeret 112 selv med SIM-kortet, hvortil adgangen er blokeret.

Hvis sagen er meget alvorlig, er det bedst at straks ringe alarmcentralen. Med et fastnetnummer - 01, mobiloperatørerne MEGAFON og MTS - 010, Sky Link - 901 Beeline - 001 medarbejdere i denne tjeneste ringe til alarmcentralen.

I en stor by ambulance ankommer til opkald efter cirka 20 minutter. For mindre samfund ikke har det nøjagtige tal, men man bør være øjeblikkelig. Hvis du pludselig af ukendte årsager, nægtede at forlade ambulancepersonalet, straks kontakte politiet.

Og i sidste ende skal det nævnes, at kaldet ambulancetjenester, herunder mobil, efter bestemte regler i hele landet. De skal kende alle borgere. Uanset operatøren at dække hele området af nødopkald område - gratis.

Så husk alarmnummeret og andre beredskabstjenester til din mobiloperatør. Efter alt, forsigtighed aldrig skade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.