Af teknologiLink

Service "Kyivstar", "Tracker": hvordan du tilslutter og brug

I dag, vi er med dig vil være interesseret i tjenesten, "Kyivstar", "Tracker". Generelt er denne mulighed er i stor efterspørgsel i alle mobiloperatører i forskellige lande. Men du har brug for at vide præcis, hvordan du tilslutter den til at deaktivere og bruge. Gør det ikke så svært. De vigtigste ting - at udforske hele spektret af mulige tiltag. Efter alt, der er mange. Og i "Kyivstar", "Tracker" kan tilsluttes og bruges af nogle meget interessante metoder.

beskrivelse

Men til at starte med, hvad vi gør i dag, vil have en aftale? problemet er, at ikke alle abonnenter vil forstå præcis, hvordan dette forslag. Tjenesten "Tracker" ( "Kyivstar") - en slags radar. Du kan se en oversigt over en bruger på et interaktivt kort, hvis det vil give dig en forhåndsgodkendelse. Nogle gange er det muligt at spore en person uden hans viden, men mere om det senere.

Generelt vores nuværende lejlighed - er ikke andet end et værktøj til sporing venner. Det nyder stor efterspørgsel fra forældre. De vil ikke nødt til konstant at bekymre sig om, hvor barnet er. Det er nok til at aktivere "Tracker", og få alle de oplysninger om placeringen.

Vi kalder operatøren

Hvis du er interesseret i denne mulighed, kan du begynde at oprette forbindelse. Det er ingen hemmelighed, at enhver mulighed fra mobiloperatør "slutter" på flere måder. Den første af dem - et opkald. I dette tilfælde skal du ringe 466 og vente på et svar.

Lad der ønsker at forbinde sig selv "Tracker". Du placerer en ordre. Så spørger om, hvem du har brug for at "spor". På abonnenten vil også nødt til at sende anmodningen om at forbinde. Og hvis det er så enige, vil du være i stand til til enhver tid at se en oversigt over den person, på kortet. Uden godkendelse af en anden hånd for at kontrollere, hvor brugeren befinder sig, vil det ikke fungere. En samtale med operatøren er gratis. Holde det i tankerne.

kommandoer

Men der er en anden interessant og nemmeste løsning, som kan forbindes til tjenesten "Beacon" ( "Kyivstar"). Manuelle stater, at hver part har ret til at bruge såkaldte USSD-anmodninger. De bidrager til at til- og frakoble disse eller andre muligheder, samt ændre takst planen.

I vores tilfælde, at virksomheden, "Kyivstar", "Tracker" er begyndt at arbejde, er du nødt til at skrive i deres mobile DVR * 147 * 1 * 4 * 380 # abonnent nummer. Tryk derefter på knappen "Ring". telefonnummer, notat, skrevet sammen med 380. Ellers kommandoen vil ikke blive anerkendt.

Nu kan vi kun vente. Du har fremsat anmodningen forbindelsen. Dernæst til din partner (hvis nummer du angav) bekræfte indtastning sig i kontaktlisten at spore. Han vil modtage en SMS-meddelelse med aktiveringskoden og muligheden for at integrere alle instruktioner "Mayachka". Når samtykke er modtaget, vil du se på sms med relevante oplysninger. Der er ikke noget svært ved det. Sådanne tiltag bør bruges med alle de numre, som du ønsker at se på kortet. Virksomheden "Kyivstar", kan "Tracker" uden kundens samtykke være tilsluttet, men det er en uformel måde. Og nu vi finde ud af om det.

Services

Vi taler om at bruge en bred vifte af tredjeparts tjenester, der hjælper kunderne til at se det interaktive kort. Internettet er fuld af sådanne forslag. Og uanset operatør, kan du aktivere "Tracker".

Men disse forslag vedrører omkostninger skeptiske. Ofte alle disse penge på skilsmissen. Og ingen effekt ses på det interaktive kort vil ikke arbejde. Derfor er det ikke nødvendigt for overvågning for at få adgang til tredjeparts tjenester. Det er bedre at bruge kun formelle forslag eller den udtalelse. Dette vil beskytte dig mod bedrageri og unødvendige udgifter.

Brug af "Mayachka"

Selskabsskat "Kyivstar", "Tracker" kan bruges på flere måder. For eksempel ved telefonen. I dette tilfælde overvågningen får du en SMS eller MMS, som vil indeholde et link til et kort med placeringen, samt oplysninger om, hvor folk nu. Det er meget belejligt.

At bringe ideer ud i livet, med telefonen, ringe til kommandoen * 147 * 1 * 1 * 380 # nummer. Du vil så modtage en besked med alle de oplysninger, du har brug for et interaktivt kort. Det er så nemt, du kan aktivere og bruge tjenesten "Beacon". Men ikke alle og ikke altid praktisk at se placeringen af den mobile abonnent. I dette tilfælde er der ikke meget alternativ. For eksempel kan en "Kyivsar" ( "beacon") til en internetforbindelse. Det vil sige, at bruge tjenesten via en web-grænseflade. Det er også meget populær og praktisk metode til sporing.

til internettet

Nå, telefonisk hjælp "beacons" lært. Men nu er det tid til at aktivere funktionen fra din computer. Så overraskende, som det kan lyde, "Kyivstar" giver abonnenterne til at gøre det.

For at implementere den metode, du nødt til at besøge en særlig hjemmeside "Mayachka" fra vores nuværende operatør på login.kyivstar.ua. Find eventuelt service og sende en anmodning til at vise en bruger på kortet. For at gøre dette, er der nogle felter på webstedet. Der er ikke noget svært ved det. De vigtigste ting - skal godkendes på forhånd på hjemmesiden. Ellers kan du glemme alt om ideen. Som du kan se, "Kyivstar", "Tracker" via internettet, også kan aktiveres og anvendes. Absolut sikker for kunderne. Og jeg har ikke brug for tredjeparts-tjenester.

Afslag på service

Selvfølgelig, hvis vi har lært at forbinde den ene eller den anden mulighed, for hendes behov for at være i stand til at afvise. I dette tilfælde selskabet "Kyivstar", "Tracker" giver deaktivere eller bruge den officielle hjemmeside (under "Tjenester"), eller ved hjælp af USSD-kommando. Den anden mulighed er mere almindelig.

For at deaktivere en slags radar på den mobile enhed, taste * 147 * 1 * 5 * 380 # abonnent nummer. I dette tilfælde kan du ikke længere spore positionen af hinanden på kortet uden genforhandling. Alt nemt og enkelt. Helt opgive "Mayachka" bedre via internettet eller under et opkald til operatøren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.