LovStat og lov

Afvisningen af arven til fordel for andre enheder: ansøgning prøve

Arv spørgsmål er reguleret i afsnit V i den civile retsplejelov. I overensstemmelse med reglerne, da de efterfølgere kan være borgere, der er i live på tidspunktet for åbningen af sagen, samt undfangelse til død af ejeren, og er født efter hans død. Den eksisterende bestemmelse giver ikke blot vedtagelse, men også afvisningen af arven til fordel for andre personer. Overveje yderligere dens funktioner.

prioritet

Uanset vilje, i henhold til de normer for den civile retsplejelov af den etablerede orden, at arve opfordres til blod pårørende til de afdøde. I mellemtiden kan andre aktører også være en efterfølger. Det drejer sig navnlig omfatte adoptivbørn, efterladte ægtefæller, staten, og så videre. Arven regler er 8 køer. Den første er den forældre, mand / kone og børn af den afdøde. Sekundært danner brødre og søstre (ikke fuld og fuld blod), mormor / bedstefar til far / mor. Den næste efterfølger bliver tanter og onkler til den afdøde. I mangel af sådanne arvinger at tage ejendommen af de afdøde slægtninge til ejeren vil være 3., 4., 5. grad af slægtskab. En separat kategori omfatter personer, som var afhængige af den afdøde i mindst et år før hans død. Ifølge 1148-th artikel i den civile retsplejelov for handicappede borgere bliver efterfølgere par og med personer, der kalder for succession køen.

oversigt

Udtrykket ikke-legacy periode falder sammen med sin accept. Med andre ord, at den juridiske mulighed overføre til andre efterfølgere i emnet kan inden seks måneder fra datoen for at åbne sagen. Forlængelse af frist i nogle tilfælde, er den faktiske accept af arven, hvis en borger kan demonstrere god grund til manglende udtrykket. Overførsel af sin del kan gøres til genstand for et bestemt antal efterfølgere. Samtidig ret til at nægte arven har flere begrænsninger. Efterfølgere som ønsker at overføre sin del skal være klar over konsekvenserne af denne handling. Afvisningen af arven til fordel for den anden er ikke med tilbagevirkende kraft personer.

Specificitet

Afslag på arv til fordel for andre personer, er en envejs deal. Derfor, i tillæg til særlige krav, at hans generelle regler rent faktisk anvender. Afvisningen af arven til fordel for andre personer, skal være i overensstemmelse med vilje efterfølgeren. I denne henseende, alle hans handlinger har konsekvenser kun for ham, bortset fra nogle tilfælde.

Afvisningen af en arv i overensstemmelse med loven

Som det blev sagt ovenfor, at overføre sin del af andre fag efterfølger kan kun være i 6 måneder. Når du går glip af en forlængelse af denne periode ikke er tilladt. Standarder indeholder kravene under hvilke der er udstedt et afslag på en arv. Prøven ansøgning indeholder oplysninger om efterfølgeren, transmission sin side ejendom, der passerer, udtryk for vilje emnet. Desuden bør det dokument præsentere oplysninger om borgere, som vil være håndgribelige og juridiske ansvar og muligheder i forbindelse med dem. Detaljer er givet på en sådan måde, så du kan prioritere og identificere hver enkelt efterfølger, for hvilken begik afvisningen af arven. Prøven Stævningen er underskrevet af borgeren eller dennes repræsentant. I slutningen af dokumentet hedder også registreringsdatoen. Ansvarsfraskrivelse af en arv videre til notaren, den førende business. Siden dets registrering efterfølger mister mulighed for at købe en del af formuen i den afdøde skyldte ham.

Afslag på arv ved testamente

Standarder giver to typer af succession. Arv kan udføres ved den generelle procedure. I dette tilfælde de efterfølgere og deres rækkefølge prioriterede etablerede normer. Derudover kan ejeren oprette et testamente. I dette tilfælde efterfølgere er enheder, der er specificeret i sit testamente. Samtidig bestemmes af vilje og dele deres rettigheder. Men i alle efterfølgere har mulighed for at videregive deres dele til andre enheder,. Arvinger kan være ikke kun juridiske og fysiske personer, men også kommuner og staten. Overførsel af sin del kan være både før og efter vedtagelsen af ejendommen. Dette bør følges visse krav. Også i dette tilfælde er en opgørelse over afkald på arv. Dens indhold svarer til ovenstående. Standarder sæt også frist for handling. Det er også lig med 6 måneder. Inden for seks måneder, skal emnet tegne en prøve af ikke-arv, indsende dokumentet til notaren. Indholdet, foruden andre oplysninger, indikerer en form for succession. Ansøgeren bør bemærke, at han giver afkald på sin del til fordel for en anden arving ved testamente, giver relevante oplysninger om det og viljen til den afdøde. I dette tilfælde også nødt til at overholde kravene i artikel 1158 i den borgerlige lovbog, at forstå den juridiske karakter af de handlinger og de sandsynlige konsekvenser.

restriktioner

Loven indeholder en liste over personer, der nægtes fordelen er forbudt. Dette gælder også, selvom vilje efterfølgeren. De ovennævnte individer indbefatter:

  1. Tredjemand, der ikke tilhører arvingerne.
  2. Berøvet succession. Disse enheder er udelukket fra ejeren af vilje.
  3. Uværdig efterfølgere. Disse enheder kan ikke komme ind i arv til en domstolsafgørelse. Listen angiver artikel 1117 i den borgerlige lovbog. Disse omfatter især omfatte emner, der er ulovlige forsætlige handlinger, der forsøger at opnå deres kald på arven, eller øge den del kan henføres til dem, eller andre personer. Listen omfattede også borgere skadeligt unddrage de opgaver, der er forbundet med ejeren af indholdet.

Disse begrænsninger er nødvendige for at beskytte interesserne for testator, og andre efterfølgere og deres pårørende.

yderligere restriktioner

De normer for den civile retsplejelov etablerede sager, når motivet er der modtager en del af ejendommen, kan ikke gøre afslaget fra arven til fordel for andre personer. De gav i 1158 th artikel i kodeksen. Må ikke nægtes:

  1. Den obligatoriske del af arven.
  2. Fra ejendommen, hvis det er alle designet til specifikke emner i overensstemmelse med vilje den afdøde.
  3. Når podnaznachennom arving.

Bortset fra fag er legataren ovenfor. Dens egenskaber er bestemt af artikel 1160 i den borgerlige lovbog. Især kan han give afkald på arv på lige fod med de øvrige deltagere i træk. Denne bestemmelse fastlægger artiklen 1137 i Code. Men han har ret til ikke at opgive sin del alligevel. Andre kravene til gennemførelsen af denne aktion svarer til dem, der gælder for de situationer, der er nævnt ovenfor. Hvis legataren fungerer som arving af en bestemt base, vil vedtagelse eller forkastelse af arven ikke påvirke opfyldelsen af procedurerne i forbindelse med ejendommen.

effekter

Hvis en virksomhed beslutter sig for at opgive en del på grund af ham som en hovedregel og i overensstemmelse med vilje, skal han forstå resultaterne af denne handling. Uanset at begå tid (før eller efter vedtagelsen), konsekvenserne er altid de samme. Opgive rigdom, der skyldes i arvefølgen, vil personen ikke være i stand til at tage ejendommen tilbage, eller ændre sin afgørelse. Således er proceduren ikke kun absolut, men også uigenkaldelig. Da overførslen af sin afgørelse, der er udstedt på de krav, notarens efterfølger en gang og for evigt mister deres ejendomsret. Hvis viljen var rettet, de juridiske muligheder i forhold til materielle aktiver skylder før emnet, gå til borgerne, sagde i en erklæring. Med absolut beslutning, de er tilgængelige for alle efterfølgere i den generelle orden.

vigtig faktor

I Art. 1158, punkt 3, reguleres sådan konsekvens er tabet af alle aktiver, der kan henføres til emnet. Det betyder, at arvingen ikke kan give afkald en bestemt, unødvendig del af det. Denne regel skyldes, at kontinuitet indebærer overførsel af alle de ejendomme som helhed uændret. Efter den fejlslagne grund arving, fordeles mellem de tilbageværende parter i forhold til deres andele.

Kravene til gyldigheden af transaktionen

Manglende overholdelse af kravene i standarderne vedrørende registrering afslag, kan han blive erklæret ugyldige. Især er dette tilladt, hvis:

  1. Der var ingen samtykke til værgemål og forældremyndighed organer. Det er nødvendigt, hvis en fejl er uarbejdsdygtig / mindre.
  2. Svigt udførelsesformer vil.
  3. Overførslen af arven blev lavet til fordel for personer, der ikke har nødvendige rettigheder.
  4. Forbehold og betingelser.

escheat

De kaldes materielle aktiver, som forbliver i mangel af arvinger, deres afskedigelse, at deres mangel på rettigheder være efterfølgeren, nægter alle personer tage ejendom uden bestemte personer, i hvis favør det blev gjort. Escheat, hvilket er en stue, som ligger på det område af Den Russiske Føderation, tilfalder de respektive MO. Hvis det er placeret i Fed. værdi, så det tager regionen. Opholdsstuen er inkluderet i boligmassen af sociale formål. Andre escheat bliver ejendom i Den Russiske Føderation i arvefølgen ved lov.

konklusion

Afvisningen af en arv skal være frivilligt. I dette tilfælde skal det emne, der begår en sådan handling forstå dens konsekvenser. I fremtiden kan en person ikke ændre hans sind og returnere ejendommen tilbage. I denne henseende før udføre redegørelse, bør nøje afveje fordele og ulemper ved beslutningen. I nogle tilfælde er behov for kommissionen fulgte proceduren dikteret af tilstedeværelsen af den afdøde gæld. Efter alt, i henhold til loven, sammen med de aktiver, overføres til de efterfølgere og forpligtelser ejeren. For nogle mennesker, de er en utålelig byrde. Ikke desto mindre, ikke altid afvisningen af arven er den eneste vej ud af situationen. Før du tager en beslutning, er det tilrådeligt at konsultere en advokat og notar, der fører sagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.