LovenStat og lov

At få en arv: Hvad skal jeg vide?

Lad og ubevidst, men hver af os drømmer om, at en klokke en dag vil ringe, og en ukendt stemme vil sige: "Du er den eneste arving til amtet N i N-regionen." Faktisk kan man opnå mange arves liv for at opnå en arv. Men alt er ikke så simpelt og uklart som det ser ud ved første øjekast. Selvom man kun bemaerker et par tusinde rubler, skal man kende alle nuancer for at blive i sejren.

Modtagelse af en arv er erhvervelsen af en person af rettigheder og forpligtelser vedrørende ejendommen, som testatoren bragte til ham. Meget ofte er den mest ubehagelige ting gemt i ordet "pligter". Når man taler om de negative aspekter, er det første, du vil nævne, sandsynligheden for, at du sammen med et luksuriøst palæ får en pligt til at betale en masse gæld og reparere dette palæ i flere år. Men en person har altid et valg.

Fremgangsmåde til opnåelse af arv

1. Efterfølgeren har fuld ret til at afstå fra arven. Men skynd dig ikke: analyser alle fordele og ulemper ved mulig arv. Det kan godt være, at der stadig er en fangst. Men hvis du pludselig skifter dig og vil returnere retten til arv tilbage - desværre kommer der ingenting.

2. Du kan og vil give dig besked om din afgørelse inden for seks måneder fra testatorens dødsdato.

3. Stedet for at åbne arven skal være det sted, hvor den afdøde levede for nylig. Hvis det ikke er kendt, er det muligt at overføre proceduren til stedet for den afdødees sidste bopæl.

4. At modtage arven meget ofte opdeler hverandre ikke én, men flere mennesker. Der er to muligheder: når alle disse mennesker er angivet i viljen eller når det ikke blev kompileret, og arv er ved lov.

  • Det første tilfælde. Hvis ejendommen og passiverne er ligeligt fordelt mellem efterfølgerne, er alt klart - de har lige rettigheder og forpligtelser. Men hvis alle har en vis andel, så har han ansvaret for proportionalopgaver.

  • Det andet tilfælde. Hvis arven er opnået ved lov og ikke ved vilje, tages der hensyn til forrang. Arvinger i første fase er selvfølgelig børn og forældre samt ægtefæller (eller børnebørn med ret til præsentation). Den anden - brødre og søstre (eller nevøer og niecer i henhold til repræsentationsret) og bedstemødre med bedstefædre fra både (mor og far). Den tredje linje - tanter og onkler ... I alt er der så mange som ti linjer, og hver af dem indeholder sine egne forbehold og nuancer.

Dokumenter til arv

  • Erklæring, som indeholder viljen til den person til at modtage arven arvet fra ham.

  • Pas efterfølger til arv.

  • Et certifikat, hvor testatorens død er registreret.

  • Alle de nødvendige dokumenter, der kan bekræfte efterfølgerens og testatorens forhold (for eksempel et ægteskabscertifikat).

  • Testamente, uden fejl, certificeret af en notar.

Dette er den vigtigste pakke med dokumenter, som du måske har brug for. Afhængigt af typen af arv (bil, sommerhus eller lejlighed) kan listen genopfyldes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.