ModeSmykker

Hvordan at rengøre guld hjemme

Guld - en særlig metal, ædel og krævende. For varer fremstillet af det så virkelig elegant og dyrt for dem kræver pleje.

Guldet i sig selv er ikke mørkt, men legeringerne som er lavet smykker, indeholder kobber, sølv og andre metaller, som med tiden er tilbøjelige til misfarvning. Jo højere trykt på guld prøve, jo mindre det bliver mørkere. Men selv den mest høj kvalitet smykker fra tid til anden brug for at blive renset og poleret.

Guld er meget blød, så til ham, og tilsættes til andre metaller. De er oxideret på overfladen af produktet til dannelse af sulfater og oxider. Ved længerevarende bære smykker, disse uddannelse gennemsyrer talg, hvilket fører til bruning og tab af glans. Den rene guld? Dopolno betyder meget.

Hvordan at rengøre guld hjemme

Det er nødvendigt at blande flaske 3% hydrogenperoxid og en halvdel af boblen alkohol ammoniak. Dyppet i en opløsning af guld emner, lad natten, dækket med et låg. Om morgenen skyl med rindende vand og tør efter med en klud.

Det renser metal tandpasta. En gammel tandbørste er nødvendig for at sætte på udsmykningen værktøj og forsigtigt gnide. Kan bruges til dette formål og tand pulver, men der er en fare i denne sag, som vil efterlade den slibende på metal fine ridser.

Hvordan at rengøre guld rengøringsmidler

Rengør smykker, kan du bruge almindelig sæbe. Den lille mængde vand skal suge lidt sæbe, sætte det et produkt af guld og koges i 10 minutter, derefter skylles den med koldt vand. Du kan gøre uden kogning, men så skal du lade smykker i sæbevand natten over. Den sidstnævnte mulighed er ikke egnet til rengøring af guld indlagt med ædelstene. At forøge virkningen af sæbe i opløsning kan tilsættes nogle få dråber ammoniumhydroxid (under kraftig mørkfarvning).

Hvordan at rengøre guld folkemusik retsmidler

Af rent guld, kan du bruge læbestift. Den indeholder en titandioxid, som er i stand til at levere udsmykning fra mørkere. Efter behandling af guld med en lille læbestift, er det nødvendigt at gnide på en skinne med en blød klud.

Det hjælper til at genoprette den oprindelige guld farve og glans af eddike og løg saft.

Det er også muligt at anvende natriumcarbonatopløsning, hvor produktet skal pokipyatit par minutter, derefter tørre den med en blød klud. Klarer problemet og saltvand (glas vand, 2 spiseskefulde salt), hvor produktet skal kunne modstå omkring 8-10 timer.

Hvordan at rengøre guld, juvelbesatte

Ædelsten til rengøring kan beskadige eller ridse. Derfor, for produkter med sten nødt til at se særligt nøje. Først og fremmest skal det erindres, at rense dem med skarpe genstande ikke er tilladt. Det er bedst at bruge til dette formål kosmetiske bomuld sticks, præ-gennemblødt i Köln.

Det er muligt at udelade produktet i en alkohol opløsning, så bare forsigtigt tørre den med en klud vædet med rent vand. Husk, at kun må anvendes denne metode, hvis stenene er loddet til guld, men ikke limet.

Gyldne artikler med hårde sten, såsom rubiner, diamanter, kan kvarts rengøres med en opløsning af sæbe eller vaskepulver. Smykker med diamanter rengøres sal ammoniak (6 dråber alkohol i et glas vand, stå i en halv time i en opløsning). Efter rengøring skal guldet vaskes med rindende vand, gnide klud til en skinne.

Smykker med perler kan rengøres med en blød børste (børste egnet til skygger) dyppet i vand opløsning med neutral shampoo. At forsigtigt gnide perle og fælgbørsten, skyl med vand og tør.

Hvordan at rengøre guld professionelle værktøjer

Du kan købe i et smykke butik specialiserede værktøjer designet til rengøring guld smykker. De anvisninger, der følger med malet i detaljer, hvordan man bruger dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.