SkønhedKosmetik

Læbestift. Oprindelse og sammensætning

Den første i menneskehedens historie begyndte at male læberne egyptiske. Derefter, læbestift blev fremstillet ud fra de omkvæd og røde jernoxider. I den form, som vi kender det i dag, læbestift begyndte at være fremstillet af 1903. Den mest populære kosmetisk produkt i et rør og begyndte at producere fast GUERLAIN.

Lip farve er udestående elementer i vores karakter: rød liv-elskende kvinder foretrækker lyserød - bud og romantisk, orange og rød - en fed og ekstravagante, perle nuancer - risikable og succesrige. Men den lysere læbestift, så vær forsigtig, og det bør anvendes omhyggeligt. Dette er den gyldne regel.

Læbestiften produceres baserede olier, tætningsmaterialer (lanolin) og farvestoffer (hovedsageligt syntetiske). Andelene af disse dele og bestemme dets egenskaber. Matte læbestifter indeholder cremet højeste andel af farvestof (10%), og derfor er vedvarende fald ensartet. Pearlescent indeholder en masse lanolin og syntetisk glimmer. Fløde-glans omfatter ca. 45% lanolin. Den kan anvendes over en konventionel læbestift. Lip gloss omfatter et vist minimum af farvestoffer og meget højere - olier. Læbestift brug for at rette.

Trin 1: Dæk læberne en fugtgivende balsam, der giver dem elasticitet og eliminerer muligheden for afskalning.

Trin 2. Brug en svamp let smøre læber tonale grundlag. I dette tilfælde vil den læbestift fordeles jævnt og vil vare meget længere på læberne.

Trin 3. spore forsigtigt omridset med en blyant linje af læberne. Start med den «V» af overlæben, så Tegn en linje til hjørnerne. Lavere læbe kan udføres en uadskillelig linje fra det ene hjørne til det andet.

Trin 4. Den indre overflade læbe kontur læbestift maling ved hjælp af en speciel børster. Tag hende maling i små portioner jævnt fordelt fra midten til hjørnerne.

Trin 5. Blot eventuelt overskydende læbestift med en serviet.

At gøre læber mat, de anvendte en serviet i et enkelt lag og pulveriseret. Til læbestift efterlader ingen spor, skal du bruge kontur blyant. Til disse formål er også speciel læbestift eller lip affedtet pulver.

Vedvarende læbestift varer indtil 12 timer, og superstoykaya - op til 24, uden at kræve et farvestof. På den ene side, det er belejligt. På den anden side disse læbestifter fremmane følelsen af tæthed og ubehag af læben dannet på læberne af filmen. Denne læbestift fjernes kun ved særlige midler, som omfatter aggressive nok ingredienser.

Brug disse kosmetik kan ikke være hver dag, for ikke at tørre op huden på læberne. Den omfatter lanolin, olier, UV-filtre, planteekstrakter (dette er nyttige komponenter) samt mineralolie, voks og aktive pigmenter. Fast farve silikoneolie, hvorfra producenter af naturkosmetik nægtede.

Dyrere og produkter af høj kvalitet indeholder mindre skadelige stoffer (for eksempel læbestift læbestift L'Oreal, Revlon, Isa Dora, ColorStay), men vi må forstå, at det produkt, funktion kræver optagelse af ingredienser, der ikke kun giver varige farve læber, men vil have din hud og negative virkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.