SkønhedKosmetik

Hvad er øjenbryn voks til at vælge? Korrektion af øjenbryn voksning

Mange piger justere formen af bryn med pincet, individuelt trækker hvert hår. Det vil sige, de oplever smerte flere gange. Hvis du bruger voks øjenbryn korrektion metode, er det muligt at løse problemet for en session. Artiklen fortæller om funktionerne i de mange forskellige procedurer og værktøjer, der giver form øjenbryn med makeup.

Hvordan at begynde at gøre korrektion af øjenbryn voksning

Ikke hver pige får lov til at udføre korrektionen med denne metode første gang. At lære at give den korrekte form hurtigt og effektivt, er du nødt til at træne. Desværre, den første er ofte tilfældet, at korrektionen af øjenbryn voksning ikke bringer den ønskede effekt.

Efter korrekt udført procedurer kan blive forstyrret på grund af irritation af huden eller af øjenbryn form, som var forventet. Men smertefulde fornemmelser voksbehandlet øjenbryn korrektion er langt at foretrække at bruge en pincet. Fordi modstå en enkelt spring voks strimmel er meget lettere at tolerere end rive hver hår individuelt.

lidt nuancer

Den første mangel i at anvende denne metode er valget af kold voks. Et sådant materiale kan købes i særlige kasser mærket "ansigt". Voks dem trykt på papirstrimler. Men i virkeligheden, sådan en løsning er ikke så effektive, som vi gerne ville. Dens brug resulterer i en pjaltet og brudte hår, så huden har at færdiggøre pincet. Hertil kommer, efter indgrebet er normalt irritation opstår. Det er nødvendigt at ty til at bruge varm voks, som er omhyggeligt kontakt med huden, stramt passer, fjerner hår helt.

Også bør der lægges særlig vægt formen på øjenbrynene. Hvis et uheld fange en masse hår, er det muligt at bo tynde og sparsomme øjenbryn. For det bedste resultat, anbefaler vi at bruge en pind til at bevæge sig bort neglebånd. Med det er meget let at anvende voks til dine øjenbryn. Sådan bruges værktøjet, kan vise ikke kun en specialist fra salonen, og allerede kender til den praktiserende læge. En stor mængde materiale skal ikke skrive, for ikke at dryppe i ansigtet eller den del af øjenbrynene, som bør forlade.

Sådan justeres øjenbrynene voksning

For dem, der ved, hvordan man udfører voksning, gør korrektion af øjenbryn er ikke svært, fordi for proceduren behov helt fortrolig materiale: voks øjenbryn. Sådan bruger, kan du undersøge emballagen, men i virkeligheden begge procedurer ligner hinanden. For det første skal affedtes huden, og derefter dække det med talkum eller løst pulver, vinder hendes fingerspids. Og derefter appelsin pind ind øjenbryn vækst retning overlejre opvarmet voks.

For at få fat i hårene bedre, skal du trykke på smedejern betyder finger. Og efter et par sekunder, når voks øjenbryn ikke er frosset, men har ophørt med at være klæbrig, tag den i en bevægelse mod vækst af øjenbryn. Hvis strimlen er lang og svær at rive det hele på én gang, er det nødvendigt at foretage flere bevægelser skiftevis. Til hud beroligende og afkøling påføres talkum. Desuden er det vigtigt at forsøge ikke at fjerne overskydende hår, der ligger mellem øjenbrynene og den linje af århundredet.

Anmeldelser på øjenbryn voks

Der er også geler designet til stabling bryn i morgen makeup. At dømme efter de anmeldelser, produkterne af sådanne mærker som "Luminet" og "Art Make-up" er ikke nok til at klare opgaven. Gennemgangen anbefales en transparent gel "Poppy", et sæt af øjenbryn, "fordel", "Bobbi Braun", "Biya", "Clarens" "navle", "Shiseido". I dagens bred vifte af butikker, hvor du kan vælge den rigtige øjenbryn voks. Anmeldelser Bemærk også, at "Clarens" og "Benefit" - betyder lys, og "Bobbi Braun", "Mac", "Biya" - resistente. I en anmeldelse "Luminet" ros cheapness og funktionalitet midler, men indehaverne af de tætte og krævende stærk priglazhivaniya øjenbryn anbefaler ikke brugen.

Også, pigen ikke forsøge at vokse det til øjenbrynene, og andre værktøjer og dele deres resultater i en bedømmelse. For eksempel er det muligt at tage en lille mængde hår gel og få det til at børste fra sættet af kosmetiske børster. Eller tage styling og kæmning øjenbrynene hjælp øjenbryn pensel. Der er en fremgangsmåde, såsom hårspray, som du kan også glatte håret i den ønskede retning. For at gøre dette, tage børsten fra de gamle kroppe, drys på det betyder, og derefter kam dine øjenbryn.

Øjenbryn af Lumene - modellering voks

Mange af pigerne ser deres udseende, at få geler, øjenskygge, blyanter, og voks. Faktum er, at gode udseende øjenbryn øjeblikkeligt giver udtryksfulde ansigt, og virkelig ønsker at nå din ideelle udseende. Det vigtigste i denne sag er den følelse af handling, fordi den person, som et resultat skal se naturlige ud. Fra den naturlige form er ikke at være affald, og bør ikke indgå i en væsentlig ændring i farvetone. Det besidder sådanne egenskaber voks Lumene øjenbryn.

Denne gel har et beige-brun nuance, der er egnet til stort set alle farver af øjenbryn. Det har en flydende konsistens foranstaltning, derfor let fordelt over hårene. I dette tilfælde er der ingen problemer med fjernelse af overskuddet. Betyder perfekt indfanger formen af øjenbryn, udjævning dem og give en pæn og velplejet udseende.

Fordele og ulemper ved Lumene Øjenbryn

Efter brug af hårfarve agent stort set uændret. Er det rimelige øjenbryn er lidt mørkere og mere udtryksfulde øjenbryn smukke glans. Under alle omstændigheder, formen bliver helt naturligt. Derfor er den blonde og brunette en voks øjenbryn perfekt. Også det behager øjeblikkelig virkning, da formen er knyttet meget hurtigt.

betyder kan nævnes en kosmetisk virkning af ulemperne. Det er nødvendigt, at den oprindelige form af øjenbryn er helt tilfreds med deres ejere. For når nødvendige justeringer alene voks giver ikke resultater, men vi er nødt til at bruge skyggen og blyant. Også holdbarhed efter åbning midlerne til korte - kun seks måneder.

Det kan opsummeres, at give en smuk og regelmæssig form øjenbryn har brug for en vis færdighed og viden. Men nu er det ikke et stort problem, fordi du kan bruge en speciel varm voks øjenbryn. Og i slutningen af makeup anvende gelere bibringe glans eller har farvetonen virkning. Det vigtigste her er efterhånden at finde værktøj, der er ideel for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.