Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning kogt tungen: nogle tips

Oksekød tungen er elsket af mange for sin behagelige karakteristiske smag og mørt kød. Det kan fremstilles på forskellige måder: kogt, bagt, røget. Fra det viser sig en glimrende suppe, gelé, pommes frites, salat. Men det mest overraskende er kvaliteten, at han er god i sig selv - bare kogt tungen, uden alt for store krydderier og "bloat". Han er et godt alternativ til den pølse, og sandwich med sproget vil være meget mere nyttigt, fordi det er nærende protein fødevarer med højt B-vitaminer og jern. Intet under, at det er nævnt til den kategori af delikatesser.

De fleste husmødre tøver med at lave mad kogt tungen, forventer det også generende opgave. Men som de siger, du kun forsøge én gang, og alt ville være ikke så skræmmende. Det skal siges, at for udarbejdelsen af næsten alle retter sprog er nødvendig for at lave mad. Så det vigtigste - er at mestre processen.

Så, som en separat skål eller som en base for lækre snacks og varme måltider, vi har brug for sprog Kogt oksekød. Opskrift forberedelse er ganske ukompliceret.

Af de produkter, vi tager sproget som helhed, to løg, peber, salt og laurbærblade. Eventuelt kan du tilføje gulerødder, persille rødder, hvidløg.

I første omgang, at det sprog, der lægges i blød i et par timer at gøre det lettere at rense den. Vi trække en kniv og skrabet fra overfladen af huden alle snavs efter dette tidspunkt. Så skylles grundigt i koldt vand.

Nu er du nødt til at samle op i potten. Sprog anbefales at koge det hele, så den nødvendige kapacitet til at tage dette til at passe og blev dækket med vand helt ind i det. Sæt gryden med tungen og vand på ilden, giver vi kog aftage gas og begynde at fjerne udskud. Når skummet ikke forbliver, dækker beholder låg og fortsætte med at koge. Omtrentlig tilberedningstid varierer fra 2 til 3 timer afhængig af sprog størrelse og alder af koen.

På dette tidspunkt, hak løg og andre grøntsager og krydderier, hvis vi beslutter at tilføje dem. For cirka 30 minutter. indtil den er klar til at åbne puljen, når vi fjerner udskud, satte de kogte grøntsager og krydderier, salt og peber. Dæk med et låg og holde på brand i en halv time tilbage.

Når kogt tunge er klar, sprede det i et fad eller en stor tallerken. Dye køligt for ikke at brænde, når rengøring, og derefter fjerne hud og fedt og skæres væk andre unødvendige formation.

Hvis vi ønsker en enkel snack, skåret kogt sprog som pølse, dekorere med greens og server med peberrod.

Derudover kan du forberede en række salater, snacks og endda varmt. Og vi vil gøre populær gelé oksekød tungen, som er blevet en klassiker fad.

Ud over det sprog, du har brug for at koge bouillon, kogte gulerødder og æg, dåse ærter, persille og dild, gelatine.

Bouillonen kan anvendes den ene opnået efter kogning sproget, men det er nødvendigt at dræne, tilsæt derefter gelatine og lad stå i en time. Efter at sætte på ilden og holde op til fuldstændig opløsning af gelatine, men ikke koge.

Kogt tunge, æg og hak gulerødder, lagt i en støbeform til fyldstoffet, tilføje ærter, dild eller persille, hæld bouillon med gelatine, der giver pre-cool, og anbragt i et køleskab.

Det skal siges, at sproget anbefales at medtage i menuen af børn og gravide kvinder. Og ikke for ingenting er relateret til diætkost oksekød tungen. Kalorie det ikke er for høj, i virkeligheden er der en masse vitaminer, zink og jern. kolesterol niveau i høj grad afhænger af fremstillingsmetoden. Således omfatter kogt tungen ikke mere end 100 mg per 100 gram produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.