HjemlighedKonstruktion

Maleri log: den bedste maling, lak og imprægnering. Den teknologiske proces til fremstilling af et bjælkehus til maling

I dagens bedømmelse af byggematerialer, der kunne udarbejdes på grundlag af den popularitet og udbredelse af et af de første steder i træet vil tage alle midler. Dens miljøvenlighed, pris og naturlige tekstur kan modstå mere praktisk og pålidelige med hensyn til driften af glasfiber. For at kompensere for den forsinkelse med hensyn til styrke og stabilitet med hensyn til virkningen af eksterne faktorer tillader særlige overfladebelægninger. Ved behandling af træhuse bruge en kombination af forbindelser, som kombinerer funktionerne af beskyttende overfladebehandlinger og dekorative malinger og lakker. Derfor vil selv letvægts typiske maleri log nødt til at inkludere et par funktioner, der øger holdbarheden af konstruktionen.

forskellige farver

Udbredte er tre hovedtyper af forbindelser, der gør det ekstra omkostninger og ekstra indsats for at få de nødvendige beskyttelsesforanstaltninger og dekorative effekt belægninger. Den første er olie maling. Sådanne aktive midler absorberes i strukturen af træmaterialet og i operationen viser god kvalitet vejrbestandighed. Det har oliesammensætninger og ulemper - det er en lang periode med tørt og tab af dekorative egenskaber gennem lang tids brug.

Dette efterfølges af akrylmaling. Det giver også en tilstrækkelig barriere for de barske klimatiske forhold, men i modsætning til olie, ikke mister sin oprindelige farve og konsistens af en helhed i årene efter ansøgning. Desuden maleri log acrylat ikke imprægnere dyb struktur, hvilket tillader materialet at ånde og naturlig ventilation. Der er en hel gruppe af antiseptiske, i opgaver, som fokuserer på bevarelse af den biologiske og økologiske tilstand af træet.

Typer af antiseptisk imprægnering

Skriv en gennemgang af stående med udvaskes antiseptisk til træ. De er lavet på basis af alkyd-alkoholisk, især indbefatter også et metalsalt. Men, som navnet antyder, er disse stoffer vaskes ud. Det er i behandlingen af ydersiderne af væggene i sådan en antiseptisk at bruge er ubrugelig - efter kort tid præparatet fjernes fra strukturen. Men den interne behandling er meget muligt at udføre med denne imprægnering, da det er uskadeligt for menneskers sundhed.

Det modsatte af de ovennævnte er trudnovymyvaemy antiseptisk. Dette værktøj, som er baseret på en kombination af syntetisk og vegetabilsk olie. En sådan belægning kan påføres slagtekroppen og mod ydervæggene og inde. Trudnovymyvaemye imprægnering bibeholde elasticitet i nedbør og fuldt ud opfylder kravene i miljøsikkerhed.

Lak og bezlakovye midler

Hver lak belægning eller bezlakovoe midler kan have sine egne karakteristika afhængigt af sammensætningen og listen over "arbejder" kvaliteter. Der er allerede en meget afhænger af den teknologiske udvikling af et bestemt firma. Men hvis vi sammenligner de to typer af klassiske stoffer, vil forskellen være i to kvaliteter - evnen til at danne en pålidelig beskyttende lag, og miljøvenlighed. Lak sammensætninger har typisk en acrylpolymer base. Det er et gennemsigtigt materiale, hvilket i praksis skaber en gennemsigtig film, pålideligt beskytter den mod måloverfladen alle mulige påvirkninger. Forstærket modifikation endog forhindre mekaniske skader i form af ridser og skår. Denne indstilling er mest velegnet til ekstern behandling.

Hvis du ønsker at male logge ind, vælger at være bezlakovye kompositioner. De er ikke blot drage fordel af den miljøsikkerhed, men også give væggene at ånde indeni, hvilket er vigtigt for klimaet. Tilstedeværelsen af lak film, af den måde, tætner porerne, og den er ikke den bedste måde påvirker selv de ydre overflader af rammen.

Forberedelse af huset til maling

På tidspunktet for behandlingen af overfladen af væggen skal være rent og glat. For at opnå dette muliggør et kompleks af aktiviteter. Det første trin er at udføre rengøring af overflader ved brug af milde slibemidler. For eksempel med en plastik børste kan fjerne mest udtalte kontaminering, støvaflejringer, osv .. D.

Næste er rødmen. På dette stadium er det ønskeligt at bruge specielle sprøjter og skiver med højt tryk eller bruge en almindelig haveslange. I ekstreme tilfælde et stykke fugtig klud.

Dernæst processen med forberedelse til maling log giver ydeevne stripper allerede med en hård slibemiddel. Hvis den første etape af børsten elimineret fremmedlegemet, men denne gang den mekaniske handling vil blive efterbehandling træstrukturen. Med manuelle slibemaskiner eller børster med metalfibre skal være lavet af træ polish.

Så igen gentage vask operation, som fuldender forberedelse til maling.

Hvad er det konopatka logge?

konopatki procedure udføres uanset ramme vil blive malet eller ej. Det kan gøres før eller efter de forberedende operationer. Målet er konopatki konstruktionsmæssige forsegling vægflader ved at indlejre små og store huller mellem de stablede logfiler. Men gennemførelsen af denne procedure ikke blot fjerner eksisterende huller, men også på grund af forseglingen forbedrer den generelle styrke og holdbarhed af strukturen.

Samt det udførte konopatka logge? For at gøre dette, bestanden op med en hammer, en hammer, en mejsel eller en mejsel. Som forbrugsvarer almindeligt anvendte blår, filt eller hampefibre - vigtigst materialet var naturlige og miljømæssigt uskadelige. De fremstillede fibre tilstoppe hullerne mellem logfiler over hele området af væggen. Det er vigtigt at have lukket alle de tomme pladser med huller, eller under drift, vil de bidrage til deformation af rammen.

maleri udstyr

Processen som helhed ligner en almindelig maskering procedure. Da værktøjet er ønskeligt at anvende en børste, der giver en endnu vanskeligt at håndtere portioner.

Eksperter anbefaler brug af to typer af forbindelser i behandlingen af bjælkehytter. Som en forberedende baser kan anvende en af de antiseptisk imprægnering i ét lag. Endvidere påførte lag 2-3 basismaling - olie eller akryl.

Nu et andet spørgsmål: hvordan man kan male rammen med minimal tørretid? Dette kan i første omgang bruge vandbaserede sammensætninger overmaling fra 2 til 12 timer. Til sammenligning kræves typiske alkyd midler for perioden på 24 timer.

farveprocessen selv, uanset hvilke midler udføres glat, men dækker hele målområdet. Det er vigtigt at huske på, at selv en beskeden område afdækket område kan blive centrum, hvorfra senere vil behandle den biologiske nedbrydning af hele strukturen.

Egenskaber indvendig overfladebehandling

Teknologisk maleteknik udførelses- er den samme, men der er en forskel i tilgang til udvælgelsen af produktionsmaterialer. Boligindretning er mere fokuseret på at levere et behageligt miljø, sikkerhed og dekorative kvaliteter. I dette tilfælde er beskyttelse mod regn og fugt modstand ikke påkrævet.

Det er ønskeligt, maleriet log svarede stilistiske anmodninger, fordi det vil påvirke de æstetiske kvaliteter af interiøret som helhed. Oftest ejerne af disse huse foretrækker farveløse olie kompositioner, der formidler tekstur af naturtræ.

Kendte producenter: hvad man skal vælge?

Markedet byder på et stort udvalg af faciliteter til forarbejdning af træmaterialer. Især mest troværdige mærke "Teksturol", "Pinotex", "Neomid", "Tikkurila" og t. D.

Den mest innovative er de første to produkter. Eksperter opmærksom på, at med disse præparater giver holdbarhed og æstetisk maleri rammer. "Teksturol" eller "Pinotex" - hvad foretrækker?

Oprindelse producent afhængig af den strukturelle og funktionelle kombination af primere og det ydre lag. Det vil sige, fra det synspunkt at beskytte mest vindende løsning. Med hensyn til "Pinotex", er det rost for en modificeret kemisk struktur, der gør det muligt at opretholde udseendet af belægninger i mange år.

Bemærkelsesværdige er også virksomheden "Neomid" og "Tikkurila." Forskelle mellem dem lidt, selv om "Neomid" - stadig kun en spirende mærke lidt kendte til den private forbruger.

Når det besluttes, hvad til at male på ydersiden ramme, er det muligt at give fortrinsret til produkter og disse to mærker. Og antiseptiske kompositioner foreslåede foranstaltning, og modstandsdygtighed over for mekanisk og vejrlig har omtrent samme.

konklusion

maling anvendes i byggeri er sjældent begrænset til dekorative opgaver. Desuden vandmodstanden og forebygge skader på små mekaniske egenskaber af lange stål base, hvis tilstedeværelse anses for nødvendig.

Men på samme tid er der andre krav. For eksempel er den bedste behandling for træ til udendørs arbejde - det er ikke kun et middel til at forbedre udseendet af væggene og en beskyttende barriere mod mikroorganismer. Træ inde bør også beskyttes mod ilden, der kræves, og brandsikre kvaliteter. Med hensyn til de yderligere kvaliteter til udendørsbrug belægninger, kan blandt dem kan identificeres for at forhindre vridning og revner processer i sagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.