HjemlighedKonstruktion

Hurtighærdende gulv "Starateli": egenskaber, anmeldelser

Formålet med at skabe selvnivellerende gulve var at reducere varigheden af arbejde og arbejde, hvilket ledsages af forældede ordninger for efterbehandling og udjævning.

Løsning af spørgsmålet

Begge problemer løses perfekt af en selvnivellerende forbindelse, hvorved det på kortest mulige tid er muligt at skabe en ideelt glat, solid monolitisk overflade uden sømme. Blandt fordelene bør der være mulighed for selvhældning uden professionel hjælp. I dag på markedet kan du mødes hurtigt hærdende gulv "Starateli", som kan være tyk eller færdig.

Karakteristika for den tynde efterbehandling gulv af mærket "Starateli"

Denne færdigblanding anvendes til udjævning af gulve, der kan have forskellige egenskaber. Samtidig kan en anden fugtighed opbevares i rummet. På overfladen er det tilladt at lægge parket, fliser, linoleum eller andre materialer. Med denne sammensætning kan du danne et lag med en tykkelse på 1 til 20 mm. Efter 28 dage opnår det hurtigt hærdende gulv "Starateli" stabiliteten ved et tryk på 20 MPa. Løsningens aktivitet varer i 40 minutter, så man bør være opmærksom på at udvikle den i løbet af denne tid. En fuldstændig tørring af overfladen vil forekomme efter 4 timer, hvilket kan betragtes som et stort plus. En kvadratmeter overflade vil tage 16 kg tør sammensætning, dette er sandt, hvis du vil danne et centimeter lag. Tilsæt ca. 6 liter vand til en 25 kg taske.

Egenskaber ved anvendelse

Efterbehandling hurtigt hærdnings gulv "Starateli" skal påføres og fordeles jævnt over overfladen. Brug en acicular rulle til at fjerne luftstik. Da materialet er fremstillet på basis af cement, kan polymeradditiver og fyldstoffer, cement-, anhydrid- og gipsbaser tjene som basis for basen. Dog bør deres styrke ikke være mindre end 150 kg / m 2 .

Basen skal rengøres af snavs og støv. I modsat fald kan blandingen ikke tage så meget fra overfladen. Før arbejdet påbegyndes, skal alle uregelmæssigheder fjernes ved at fylde dem med særlige blandinger. I beholderen er det nødvendigt at hælde ca. 6 liter vand, i hvilken en pose tørre fraktion hældes. Brug en byggemixer bland blandingen i 4 minutter, indtil du kan få gennemsnitsvægten uden klumper. Rør blandingen i 3 minutter og bland igen. For at udelukke uventede resultater skal mængden af vand, som anbefales af fabrikanten, tilføjes.

Anmeldelser af det tykke påfyldningsfelt af mærket "Starateli"

Ifølge køberne er hurtighærdningsgulvet "Starateli" (25 kg) også til salg som en blanding, der bruges til at danne et groft tykt lag. Som hovedoverflade kan betongulve anvendes. Brugere understreger, at anvendelsesområderne er reparation og opførelse af økonomiske boliger. Ifølge brugerne kan tykkelsen af applikationslaget nå op på 100 mm. Brug denne sammensætning kan være i tandem med det varme gulvs system. Det er bemærkelsesværdigt, at hurtighærdningsgulvet ikke kan krympes og passer til både interne og eksterne værker. Påfyldningsgulvet er hurtighærdning "Starateli", hvis tekniske egenskaber vil være vigtige for dig, hvis du planlægger at bruge den, har den kvaliteter af frostbestandighed. Ved arbejde internt skal betingelserne være normale. Ansøgningen kan foretages både mekanisk og manuelt. Som brugerne understreger, kan linoleum, stykke parket, natursten, tæppe, laminat eller gulvfliser bruges som efterbehandlingskåbe.

De vigtigste egenskaber ved det tykke gulv "Starateli"

Denne blanding har en grå farve. Den anbefalede lokale tykkelse af laget er 10 mm, men den mindste tykkelse af det fælles lag er 30 mm. For 25 kg af blandingen, som i det ovenfor beskrevne tilfælde, skal ca. 6 liter vand tilsættes. Mindste volumen er 5 liter. Dette indikerer at for et kilogram vil det tage ca. 0,24 liter. Brugstiden forbliver den samme, mens temperaturen holdes inden for + 23 °. Det hårde gulv i den hurtige hærdning "Starateli", hvis udgifter nævnes i artiklen, kan anvendes efter to dage. Det er vigtigt at tage højde for, at producenten angiver den anbefalede arbejdstemperatur, den kan ligge i området fra +5 til + 30 °. Hvis gulvet ligger uden for bygningen, vil det være i stand til at klare ca. 35 cyklusser med frysning og optøning. Med en lagtykkelse på 10 mm pr. 1 m2 overflade vil der være behov for ca. 17 kg tør sammensætning.

Overfladebehandling

Hurtighærdende gulv "Starateli" (taske 25 kg) kan købes af dig for at udjævne overfladerne. For at opnå et positivt resultat er det nødvendigt at forberede basen korrekt. Det skal rengøres af oliefletter, støv og andre stoffer, der kan reducere klæbestyrken til overfladen. Hvis det er nødvendigt, kan du anvende universal primer af samme mærke. Efterlad overfladen, når dette er nødvendigt i en time, indtil den er helt tør.

Hvis det er nødvendigt at arbejde med stærkt absorberende substrater, kan primeringen udføres i to lag. Langs væggene langs omkredsen af rummet og omkring søjlerne samt andre fremspringende elementer skal du sætte dæmperen fast. For at den hurtige hærdningsgulv i "Starateli" skal ligge fladt, skal fyrene installeres. Korrektheden af deres placering kontrolleres af et niveau eller et bygningsniveau.

Egenskaber ved anvendelse

Løsningen skal fordeles ved hjælp af en pumpe eller manuelt. Om nødvendigt skal udjævning udføres af en regel eller stang. For at fjerne luftbobler anbefales det at gå på overfladen med en speciel rulle. Dette skal ske umiddelbart efter påfyldning af hver betjening. Hurtighærdende gulv "Starateli", vurderinger om hvilke er de mest positive, kan bruges til at arrangere skrælmet, mens adskillelseslaget skal fylde tykkelsen på 30 mm. I de første 48 timer efter afslutningen af arbejdet skal udkast og UV stråler fjernes. Hvis du planlægger at bruge parketbræt, krydsfiner eller parketgulv, er det nødvendigt at lægge belægningsdata om 4 uger, hvilket afhænger af tørringsforholdene. Hvis du bruger et tykt hurtigt hærdningsgulv "Starateli" (25 kg) til efterfølgende fliser, skal installationen udføres efter 7 dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.