SkønhedHår

Hårfarve "Igor". Paletten af farver fra fagfolk

Hvilken kvinde én gang i mit liv troede ikke, at ændre farven på dit hår? Og fire ud af fem er ikke bare villige, men også købe hårfarve. Men kommer til butikken, straks miste: hvad man skal vælge? På den ene side, og jeg ønsker at få god kvalitet, men på den anden - ikke ønsker at betaler for meget. Så hvad vælger du? Vi kan rådgive male "Igor". Paletten af farver der er så bred, at den er i stand til at tilfredsstille selv den mest lunefulde kunde.

"Igor": farvepalet som

Stillet over for en bred vifte af farver, oftest kvinder tænker om fremtiden for farve. Men det er ikke den rigtige fremgangsmåde. Lad os sige, du maler. Uge dit hår fanger øjet vidunderlige skygge. Men hvad sker der så? Efter 7 - 10 dage, farven begynder at falme eller ændre. Så kvaliteten af pumpet op. Bevis maling "Igor", som farvepalet er bred nok, blandt andet og vil give dig en vedholdende plet på et professionelt niveau.

Resistent creme-farve "Igor": emissionskursen

Ikke den sidste kriterium i vores vanskelige tider er et økonomisk spørgsmål. På den ene side, forstår vi, at billige maling i bedste vil simpelthen ustabil. Men måske den værste løsning: få en helt anden farve, skader på hårets struktur (og endda huden), ujævn farvning. Ingen vægt og eliminerer allergiske reaktioner. Faktisk vil fra alt dette ikke gemme en høj pris, hvis kvaliteten er halt. Det er derfor, hårfarve "Igora Royal Palette" er den bedste løsning:. Dens pris ikke er for høj, men kvaliteten er ikke ringere end dyrere midler.

"Igor" af Schwarzkopf Professional - et sikkert valg

Ikke alle og ikke altid tænke på sikkerheden af maling. Men det værd. Når på forummet, en kvinde skrev om hendes erfaring med at bruge hårfarve, der for prisen er en af de dyreste. Ifølge hende, efter tre eller fire farvning effekt var bemærkelsesværdigt. Så da det blev tid til at male igen, hun købte alle de samme maling. Efter at have gjort alle de instruktioner, kvinden vaskede sit hoved lykkeligt og gik i seng. Næste morgen vågnede han, hun fandt broderparten af hendes hår på puden. Ture til lægerne til ingen nytte, men trichologist forklarede, at malingen har fået en meget dårlig kvalitet. Og det er ikke et isoleret tilfælde. Så producenten Han udstedte ægteskab. Farvepaletten "Igor" garanterer dig smukke nuancer uden at beskadige håret og hårsækkene. Efter alt, "Igor" - en professionel type maling, og dermed refererer til de midler til omsorg.

Ting at vide, før hår farve?

Selv læser manualen, få handlinger udelukkende på point. Og der er det vigtigste punkt i "allergi tests". Selv hvis du har års brug den samme maling, betyder det ikke, at du ikke kan udvikle en allergisk reaktion på stoffet. Det bare så skete, at butikkerne er drevet af skruppelløse mennesker, der er i slutningen af holdbarheden kan fortsætte med at udvise god (Ja, hårfarver har også en holdbarhed). Derfor, hvis du vælger at male "Igor. Farvepaletten" professionelle type, så ved at give den præference, dog læse holdbarheden på emballagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.