SkønhedHår

Langt hår hos piger og kvinder. Overbevisninger, traditioner, folklore

Vore forfædre mente, at langt hår hos piger og kvinder tjener som en talisman, og lagring af lysenergi. Hver kvinde tog sig af hår og en stolt, frygtede, at ingen enkelt hår ikke besad en flot mand. Efter alt, den, der holder en hårlok, og holder skæbne deres ejer. Pige med langt hår blev anset skønheder, deres fletninger blev vurderet over eventuelle nipsgenstande.

Weave fletninger i forskellige slaviske folkeslag

Tro ordineres til kvinder til ikke at klippe deres hår. Men alt er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast: vores frisurer praprababok dybt symbolsk. For eksempel, at unge piger, der anvendes skæres, og kun i en alder af tolv, han begyndte at væve den første fletning. Med sådan en frisure, de måtte gå i flere år, symboliseret hun det faktum, at en pige i den giftefærdige alder. På den ene skrå gik og dem, der ikke har fundet din soulmate (pebermøer). Men før ægteskabet hår er opdelt i to dele: de to ægtefæller - og nu også dreadlocks. Rite splejsning fletninger og var ledsaget af en ændring i de voksne børns garderobe - en kysk, lukket dekoreret kvindelige oberezhnoy symboler. I forskellige regioner i Rusland under kæmning brug særlige egenskaber, opfandt ordsprog og vittigheder. For eksempel i Zaonezhie langt hår piger er vævet ind i en fletning med et bånd - et symbol på parathed til ægteskab. Og hviderussere at sige: "Casa - dzyavochaya skønhed." Bulgarerne også smurt langt hår piger druesaft og først derefter begyndte at væve, prisheptyvaya: "Growing Loznica, vokse og COSATU" ( "Der er en voksende vindyrkning og spytte"). Serbiske og kroatiske smurt spytte fedt slanger, som de er vokset længe som slanger.

xhosa folklore

Selvfølgelig gjorde folklore ikke ignorere pigens fletning. En masse ordsprog om håret kom op til i dag. For eksempel er oversættelsen af udtrykket "propyl fletning" fundet i næsten alle sprog i slaviske gruppen. Denne sætning betyder jomfru møder før brylluppet. Men det spottende ordsprog 'skrå logre "ville holde sig til den, der har siddet på hylden, og derfor ikke opdele håret i to dele. Reflekteret langhåret skønhed findes i maleriet. Den berømte russiske maler Boris Olshansky skildrer en smuk gammel gudinder med hendes hår fletninger eller luksuriøse. Han skriver og almindelige dødelige efterligne deres udseende nebozhitelnitsam. Andrew RAMS portrætteret i malerier af de senere, allerede kristne ritualer forbundet med splejsning. For eksempel hans berømte "Adskillelse af fletninger" viser, hvordan det lange hår af pigerne blev delt i halve skiltes dagen før brylluppet. En Vasilyevskaya barhovedet Rusalka, måske, er berømt i hele verden som et symbol på det gamle slaviske mytologi. Lige så berømt var og Vasnetsov Alenka, terebyaschaya en rød le i forventning om ne'er bror på banken. Og nutidige kunstnere inspireret af den langhårede pige. Billeder med hår langt og løst, med fletninger og updo kan findes i værker af mange nutidige fotografer. Ikke opmærksom på hendes hår, og udøvere af folkemusik: Helavisa (gruppe "Mill"), Pelagia, Maria Arkhipova (bånd "Arkona"). Efter alt, i dag, som i oldtiden, spytte er den vigtigste udsmykning af hver pige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.