Nyheder og SamfundKultur

Betydningen af "grouch": ordbogens definition, morfologi, semantik

Hvis du er interesseret i betydningen af "lyseslukker", vores artikel hjælper med at finde svar på mange spørgsmål. Overvej betydningen af ordet, reglerne for dens deklination om tilfælde, semantikken. Dette ord er ret gamle, så det har nogle funktioner, du har brug for at vide om alle dem, der ønsker at lære at skrive kompetent.

Hvem er en lyseslukker?

Betydningen af "grouch" forklarer ordbøger. Ifølge den såkaldte menneske, tilbøjelige til hyppig og langvarig brokker. Hvis nogen har en vane med at udtrykke vrede på ethvert emne, han har alle de chancer for at få øgenavnet "lyseslukker". Ikke for at fortjene sådan en tvivlsom berømmelse, psykologer anbefaler at forsøge at se på verden på en positiv og ofte er opmærksomme på det smukke og det gode omkring dem, i stedet for en trist og dårlig. Og at dele negative følelser med alle, bestemt ikke det værd.

Ordbøger hjælpe med at forstå, hvad der er en lyseslukker. Betydning Dahl forbinder med irriterende raslende lyd. Han skriver, at brokke kan flyve eller anden insektvoks, kirtler, mekanismer. Men hvis vi taler om en person, så ordet "lyseslukker" altid fordømt, negativ maleri. Hvem kan lide Grumbler brummende? Ushakov nævner også fluen, men forklarer, at det mest almindelige ord karakteriserer den irriterende Klynkeren. I den forstand er det oftest brugt i litteraturen, biograf, hverdagen.

morfologiske træk

Ifølge ordbogen data og udtalelse fra filologer ordet "lyseslukker" kan vedrøre både mænd og kvinder. Lignende ord i russisk sprog er ikke så meget, de er henvist til en fælles slægt. Ordet "lyseslukker" er animere substantiver og adjektiver kan tilpasses til begge køn.

Når faldet i sager bør være styret af reglerne i 1. deklination. Men dannelsen af mug i genitiv og akkusativ tilfælde for flertalsformen - det er ret vanskeligt. Analfabeter ordet "Grumpy" er ikke, men når der er en mulighed for at opbygge et forslag ellers er en sådan en ubekvem formular bedst undgås.

Termer og sproglige slægtskab

I betragtning af betydningen af ordet "lyseslukker", er det værd at nævne synonymer og sproglige slægtskab. De nærmeste synonymer - "Klynkeren", "Grumbler" og "grynt". Luk i værdi (men ikke identiske) ordet "kyniker". Beslægtede ord "brummende", "knurre", "knurre" og andre former for rødderne bryuzg-, bryuzzh-. I store træk, refererer dette til roden af en ubehagelig, ensformigt, irriterende lyd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.