SundhedMental sundhed

Kan du forklare umoralsk adfærd psykopater?

En ny undersøgelse viser, at opførslen af psykopater kan skyldes arbejdet i hjernen: Det viser sig, at de overvurderer de umiddelbare fordele, der kan udlede af deres handlinger. Desuden kan deres hjerne blokere tanker om konsekvenserne af deres potentielt umoralske handlinger.

Hvor mange psykopater lever blandt os

Det antages, at én procent af den almindelige befolkning er psykopatisk, mens der er omkring 25 procent af fanger. Blandt de forskere, der studerer psykopati, antages det, at mennesker med denne lidelse er karakteriseret ved mangel på samvittighed eller anger, samt impulsivitet og mangel på selvkontrol, manglende evne til at føle følelser, overfladisk charme og grandiose følelse af selvværd.

I 2011 blev undersøgelser udført, hvorefter tre fjerdedele af psykopater i fængsel, fik der, fordi de har begået voldelige forbrydelser. Selv om ikke alle psykopater begår vold, kan de handle på en anden måde, ved hjælp af løgne, bedrag og tyveri, for at nå deres mål.

"Psykopater begå en enorm mængde af kriminalitet, som er skadelige for både ofre og samfundet som helhed", - sagde psykolog og neurolog Joshua Bakholts fra Harvard University.

undersøgelse af psykopati

I mange år, forskning fokuseret på de følelser af psykopati, især på den idé, at folk er koldblodige superhischnikami der ikke er i stand til at føle noget. I den nye undersøgelse, besluttede forskerne at være opmærksom på adfærd psykopater.

"Uanset de følelser opleves af psykopater, er deres adfærd præget af en mangel på selvkontrol, så vi er interesseret i Neurologi denne type beslutningstagning", - sagde Bakholts.

Arbejde med fanger

For at udføre deres forskning Bakholtts og hans kolleger brugte en mobil magnetisk resonans-scanner, som de har arbejdet i flere mellemlange sikkerhed fængsel i staten Wisconsin. De gennemførte hjernescanninger af 49 fanger, mens de var involveret i testen for at møde. I løbet af dette eksperiment, forskerne spurgt fangerne vælge en af de foreslåede: få færre penge, men på én gang, eller mere, men senere. Også for disse fanger forskere gennemførte en test for at vurdere deres niveau af psykopati.

resultater

Forskere siger, at de fanger, som viste de bedste resultater i test til påvisning psykopati oplev mere aktivitet i den ventrale striatum - en hjerne region er ansvarlig for hurtigt valg, end i dem, der har et lavere niveau af psykopati. Som det fremgår af tidligere undersøgelser, er den ventrale striatum er forbundet med evnen til at vurdere forskellige muligheder og betydning for mennesker.

Desuden fandt forskerne, at det forhold, der eksisterer mellem den ventrale striatum og sådanne områder af hjernen, som den ventrale mediale præfrontale cortex, i psykopater var meget svagere end for almindelige mennesker. Foreløbige undersøgelser har vist, at den ventrale mediale præfrontale cortex er vigtigt at "rejse gennem en imaginær tid", det vil sige at tænke over konsekvenserne af fremtidige tiltag.

Disse data viser, at anti-sociale adfærd psykopater skyldes arbejdet i hjernen, som får dem til at overvurdere de potentielle belønninger, der kan opnås uden forsinkelse, og at forsømme de fremtidige udfordringer i de potentielt umoralske handlinger. Faktisk har de flere abnormiteter i hjernen er indgået i den forbindelse den alvorlige var de forbrydelser, som de blev dømt.

Vil behandlingen

"Den model, som psykopater bruge til at træffe beslutninger, ikke så meget forskellig fra den, der bruges af folk med den slags destruktiv adfærd, såsom stofmisbrug, tvangsoverspisning eller ludomani - Bakholts sagde. - Hvad ville ikke psykopater er forskellige, for eksempel mangel på følelser, vores resultater viser, at denne lidelse kan være modtagelige for behandling ".

I fremtiden vil forskerne finde ud af, om du kan hjælpe psykopater for at forbedre vurderingen af konsekvenserne af deres handlinger i fremtiden, for eksempel ved ikke-invasiv brain stimulation eller adfærdsterapi.

Forskere har fastlagt deres resultater i juli 5 om tidsskriftet Neuron.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.