SundhedMental sundhed

Mental hospital i Khimki: Institution Information

Folk er registreret i byen Khimki Moscow Region Khimki distriktet og har mulighed for at bede om hjælp i det mentale hospital. For på honorar- eller gratis, er det kun et pas og en sygeforsikring politik er nødvendig.

Navn og adresse

Mental Hospital i Khimki har et officielt navn - Guzmen "Mental Hospital № 22". Han dukkede op i 1963 klinik opkaldt efter S. plantebaseret psykiatrisk kontor Lavochkin og siden da har med succes leveret ydelser til beboerne i Khimki og Khimki distriktet.

Beliggende i nærheden af Ring (450 m vest) Khimki mental hospital, adressen er følgende: Rusland, 141.406, Moskvaomegnen, Khimki Str.. Pozharsky, 8.

Nærmeste tegn for fodgængere - monumentet "Evig ære til forsvarerne af fædrelandet", Provincial College of Arts and Library nummer 2.

For at kommunikere med lægen på vagt gyldigt telefonnummer, som kan findes på hjemmesiden institutioner.

Stopper og ruter

Mental hospital i Khimki ligger i nærheden af travle gader. Nærmeste punkter af offentlig transport :

  • "Instituttet Culture" (fra gaden. Bibliotek, vest). Det standser transport, følgende fra platformen, "venstre bank" og metrostationen "River Station" (1078, 344, 344k, 937).
  • "Pozharsky Street" (den østlige side). Det standser offentlig transport, ved siden af metroen "Skhodnenskaya" Khimki station og gade. Venskab.

Den gennemsnitlige afstand fra stop til klinikken - 400 m.

Typer af ydelser og omkostningerne ved

Mental hospital i Khimki har både ambulant og stationær behandling. Og beboerne i byen og distriktet kan få det gratis (baseret på MHI) eller honorarbasis.

Blandt de mest søgte følgende ydelser:

  • Konsultationer med specialister (psykiatere, psykoterapeuter, psykologer, narkotikabehandling specialister). Når denne teknik er mulig ordinær eller besøge en patients hjem.
  • Alkoholisme behandling på et hospital (afgiftning, opstrammende behandling, kodning).
  • Lægeundersøgelser og undersøgelser, herunder undersøgelse for at identificere den person, kontraindikationer til enhver form for arbejde, køre bil, for at opnå arme licenser og så videre.
  • Psychocorrection sessioner (individuel og gruppe).

Udgifterne til betalte tjenester starter fra 500 rubler (undersøgelser og tildeling af certifikater).

Hertil kommer, at sindssygehospital i Khimki giver referencer om, hvorvidt en person er på kontoen af en psykiater eller psykiater. produktionstiden - en dag, prisen - 100 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.