FormationVidenskab

Aircraft. Historie opfindelse

Om at komme i gang, og svæver der som fugle, folk drømt om siden oldtiden. Observationer af fjer tyder på, at for flyvningen er forpligtet til at bemande vingerne. Antikke græske myte om Ikaros og Daedalus fortæller, hvordan blev bygget den første selvstændige foretaget fly - vinger af fjer holdt sammen af voks. Efter de mytiske helte mange modige mænd har udviklet deres eget design af vingerne. Men deres drømme gå op i himlen kom ikke sandt, det endte i en katastrofe.

Det næste trin i forsøget på at opfinde en arbejder køretøj er brugen af bevægelige vinger. De er drevet af kraften i ben eller arme, men bare klappede og hæve hele strukturen på himlen var ikke i stand til.

Jeg ikke bo til side og Leonardo da Vinci. Kendt udvikling Leonardo flyvende maskiner med bevægelige vinger, sat i gang af kraften i den menneskelige muskel. Det første fly, der er designet af den geniale italienske videnskabsmand og opfinder, anses for at være prototypen af helikopteren. Leonardo afbildet et apparat udstyret med en enorm propel af hør imprægneret stivelse materiale er 5 meter i diameter.

Som udtænkt af designeren, de fire mænd var at dreje de specielle arme i en cirkel. Moderne forskere siger, at for at bringe dette design i bevægelse, muskelstyrke af fire personer ikke var nok. Men hvis Leonardo da Vinci brugt som en udløser kraftig fjeder, kunne hans flyvende maskine lave en kortsigtet, men en reel flyvning. I denne udviklingslandene design til flyvninger da Vinci ikke stoppe, han designet sæt, der kunne svæve ved hjælp af vindkraft, og i 1480'erne, trak en tegning af et apparat "for at hoppe fra enhver højde uden skade på mennesker." Enheden, billedet i billedet er ikke meget forskellig fra den moderne faldskærm.

Uanset hvor overraskende det end kan lyde, men det første fly, der tog til himlen, blev frataget sine vinger. I slutningen af det attende århundrede, brødrene Montgolfier, fransk Zhak Eten og Zhozef Mishel, opfundet akavet ballon. Flyet, fyldt med varm luft kunne løfte lasten eller mennesker. Den første person til at kravle ind i himlen på en luftballon, ballon blev opfindere landsmand Jean-Francois de Rozier Pilatre. En måned senere, gjorde han en luftballon i selskab med Marquis d'Arlandom første frie flyvning. Det skete i 1783.

Ballon-ballon flyttet af vinden vilje, folk tænker på kontrolleret flyvning. I 1784, blot et år efter den første flyvning i en ballon, den berømte videnskabsmand, matematiker, ingeniør og militær ingeniør Zhak Mene præsenterede luftskibet projektet (oversat fra fransk ord, der betyder "kontrolleret"). Han opfandt et aflangt strømlinede luftskibe, metoden til fastgørelse af nacellen til bolden ballonet udfylde inde i skallen for gaslækage. Og vigtigst af alt - Meunier fly var udstyret med en propel, der roterer, jeg var nødt til at skubbe design frem.

Kun for at realisere den geniale idé om Jacques Meunier på det tidspunkt ikke var muligt, det rigtige propel endnu ikke var opfundet.

Under alle omstændigheder gjort mulig takket være udviklingen af forskere fra tidligere århundreder og deres hjemmelavede fly til udvikling af moderne fly og fremkomsten af hurtige, rummelig og pålidelig fly.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.