FormationVidenskab

Erickson hypnose: hvad er dens egenskaber?

Til dato er Erickson hypnose betragtes som den mest effektive behandling for psykiske abnormiteter. Udøvere fra hele verden bruger en lignende teknik til behandling af angst, depression, posttraumatisk syndrom, forskellige former for afhængighed, adfærdsmæssige problemer.

Ericksoniansk hypnose blev første gang brugt af den kendte forsker Milton Erickson, der brugte en lignende teknik til at løse deres egne problemer. Hypnose teknikker såsom ikke kan kaldes kunstig, som er taget fra livet i en almindelig mand. Efter bekræftelse af effektiviteten af denne metode, Erickson begyndte at bruge det på sine patienter.

Erickson hypnose og dens fordele

I modsætning til troen på de fleste mennesker, denne hypnose teknik er ikke ensbetydende med forslag, kun for at dykke i sit eget sind. Læger anvender en sådan fremgangsmåde, er en person nedsænkes i trans.

Faktisk trance - det er det, som det tidspunkt, hvor den tid, hver person møder i dagligdagen. Det er en tilstand af dyb meditation, hvor en person ikke reagerer på eksterne stimuli, mister tidsfornemmelsen og er fuldstændig fordybet i sig selv. Ganske ofte sker det i løbet af en tur på en bus eller tog. Pludselig du stopper for at lægge mærke til alle tredjeparts lyde, synspunkter og alle andre passagerer. Tiden begynder at køre hurtigere, og du behøver ikke engang mærke, som drevet op til sit stop. Det er dette fænomen, og betragtes som en trance.

Erickson hypnose og trance værdi

Milton Erikson mente, at denne teknik er velegnet til hurtig indlæring. Under indførelsen af trans læge hjælper patienten til at fjerne alle restriktioner, frygt, fobier og følelser, der er forbundet med den erfaring og omarrangere sig selv, deres egen mening og opfattelse af miljøet.

Eriksonovky hypnose bruger begrebet "bevidst" og "ubevidste". Bevidst om den ansvarlige for opfattelsen, kritik, logisk tænkning, reaktion på begivenheden, i et ord, at tænke rationelt. For sådanne processer ansvarlig venstre hemisfære af hjernen (højrehåndet y).

Som for det ubevidste - er der gemt alle de minder og indtryk. Den højre hjernehalvdel af den menneskelige hjerne er ansvarlig for kreativitet og psykiske evner, kropslig hukommelse, opfattelse af musik spontane handlinger. Det er den del af den menneskelige bevidsthed, som ligger praktisk talt ubegrænset viden og magt.

Under menneskelig nedsænkning i en trance af den venstre hjernehalvdel aktivitet bremser, og patienten er nedsænket i det ubevidste, at få adgang til sådanne ressourcer, der tidligere ikke mistænkt. Det er i en sådan tilstand oftest kommer færdiglavet løsning på de problemer, inspiration, interessante ideer.

På den anden side er det i det ubevidste del af den person, er kilder til dens problemer, sygdom og frygt. Detect dem uden trance er næsten umuligt. Denne funktion bruges til behandling af sygdomme, ikke kun mentalt, men også at fjerne den frygt og komplekser.

Klassisk og Erickson Hypnose: Hvad er forskellen?

Den klassiske tilgang til hypnose indebærer fuldstændig indsendelse til hypnotisør patienten. Teknikken Erickson læge - dette er blot en guide gennem det underbevidste, det bare viser vejen. Desuden Erickson hypnose fører til fuldstændig frigivelse af mennesket.

I traditionel hypnose, er emnet vedtagelse af visse følelser, tanker eller ideer, der ikke hører til, og derfor ikke vil være alt for effektiv. Når introduceret i trance teknik Erickson, at patienten ikke inspirere noget nyt. Målet her - at frigive den viden, erfaring, følelser og ressourcer, der allerede findes i den menneskelige ubevidste, og på dette grundlag at skabe en helt ny ideer og opdage kilden til problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.