HjemlighedKonstruktion

Hejsning-og-over døren: Generel beskrivelse og fordele

Løfte- og drejning porte udgør en struktur, hvor webportalen åbnes og lukkes på grund af bevægelsen af specielle føringer. På grund af dette, ændrer det sin position fra lodret til vandret, liggende under loftet i rummet (som regel garagen). Processen skyldes optagelse af de respektive arme og fjedre. Rammekonstruktionen er monteret, typisk rektangulære rør. Mangel talrige ledforbindelser gør kredsløbet mere let i forhold til rullen og sektionsopdelte arter. I denne henseende, up-and-over døre er meget pålidelig, relativt økonomisk og nem at administrere.

Strukturen af stoffet

Det webdesign består af en ramme og beklædning. Rammen er lavet af jern ved svejsning rektangulære profiler. Som for beklædning, kan i sin rolle være et træ eller metal. Det skal bemærkes, at den anden af disse materialer i vores miljø er meget bedre at bruge. Desuden er det ønskeligt, at banen er installeret på en tilt-up gate, blev galvaniseret. Hvem er køberens valg muligheder præsenteres, dekorerede paneler, kassetter, ribbede. Hertil kommer, for beklædningen er ofte brugt og helt glat, jævn og glat overflade, som er dekoreret med alle former for accenter. En interessant detalje er, at isoleringen stof ikke produceres på fabrikken. Hvis det ønskes, kan brugeren gøre det selv ved hjælp af en række forskellige materialer.

åbning gate

Den nemmeste og mest almindelige mekanisme af tilt-up gate - denne manual. Det faktum, at det er inkluderet i standard design, derfor ikke kræver betydelige finansielle investeringer. Eventuelt kan du købe en elektrisk motor, som vil starte processen med lukning og åbning ved hjælp af fjernbetjeningen direkte fra bilen i garagen eller en knap.

installation

I de fleste tilfælde er tilt-up porte, som fabrikanten i samlet form og i kompleks med ankre og andre fastgørelsesanordninger. Ramme under installationen er monteret bag åbning eller direkte i den. Det er vigtigt, at der i udformningen af installationstiden i garagen blev afsluttet alt fungerer forbundet med gulvet og åbning. Det skal bemærkes, at porten kan monteres indledningen nederst, og uden det.

Sikkerheds- og omkostninger begrænsninger

Ikke mindst i betydning er parameter for porten af deres sikkerhed. I forbindelse med denne beslutning, der er fastsat i de nuværende modeller, bidrage til at beskytte garagen indbrud eliminere selv den mindste chance for at falde blad, og vil ikke tillade jamming af fingre eller fremmedlegemer. De vigtigste design begrænsning er, at det udelukkende kan anvendes i de rektangulære åbninger. Om anvendelsen af dem til at danne en bue eller segment af ankomst kan ikke komme i betragtning. Hertil kommer, bemærk venligst, at når du åbner stoffet strækker sig udad til en afstand på omkring en meter. I modsætning til de sektionsopdelte typen porte, stof er konstruktion i et stykke, så at reparere dele af det, når man ikke kan bryde. Som for omkostninger, for en struktur, såsom en garageport (tilt-up), prisen afhænger af de ovennævnte parametre og varierer fra 50 til 75 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.