Nyheder og SamfundJournalistik

Korrespondent Yevgeny Poddubny: biografi og interessante fakta i livet

Journalistik - et af de vigtigste erhverv i det enogtyvende århundrede, og alle, fordi det moderne liv kræver, at en person har oplysningerne. Samtidig, en repræsentant for medierne - en slags horn, der bærer vægten af detaljerne i forskellige arrangementer, såvel som analyserer scenen og politiske nyheder. Således en erfaren, dygtig og ordentlig journalist har en direkte indflydelse på de processer, der forekommer i samfundet. Og en af disse tal er en aktiv russisk Evgeny Poddubnyi.

persondata

Den kommende stjerne af russisk journalistik blev født i Belgorod august 22., 1983 Ungdomsuddannelse Evgeny Poddubny modtaget i en normal skole regionalt center, og senere uddannet fra Belgorod State University. Det er bemærkelsesværdigt, at den unge mand har lært ikke at være en psykolog. Forældre nu kendte journalist ved navn Eugene P. og Irina.

"Hot" rejse

Evgeny Poddubny - den mand, der ikke er bange for vanskeligheder og farer. Bevis for hans mange ture kan være på forskellige punkter af væbnede konflikter rundt om i verden. Som han selv siger militære journalist bør være i stand til ikke kun at tage en rapport, men yde førstehjælp til de sårede, at være i stand til at glatte over interpersonelle konflikter.

Så under krigen mellem Rusland og Georgien i sommeren 2008 på den dag konflikten begyndte ZhenYa var på forkant. Det var ham, der kom i kontakt med General of the Army Vladimir Boldyrev, at formidle en nødsituation besked fra lederen af Sikkerhedsrådet Sydossetien Barankevich, som sagde om fraværet af bestemmelser om beskyttelse og forsvar af Tskhinvali. Poddubny spillede rollen som budbringer, fordi en direkte forbindelse mellem generalerne helt fraværende på grund af tekniske årsager. Allerede næste dag (9 August), en gruppe af journalister, og Eugene i særdeleshed, nægtede at evakuere fra den farlige område og fortsætte sit arbejde. Homecoming til Poddubny blev muligt kun den 18. august.

I 2012, det år en rejse til Syrien. På grundlag heraf Eugene Poddubny lavet en film kaldet "The Battle for Syrien", som i sidste ende blev oversat til mange europæiske sprog. Den selvsamme dokumentar var monteret i bogstavelig forstand på området. I juni er den 2013th journalist og hans team angrebet af bevæbnede mænd på grænsen mellem Syrien og Israel. Heldigvis ingen af besætningen blev såret.

Begivenheder i Ukraine

Evgeny Poddubny - korrespondent for Rusland, som er den mest nøje fulgt tragedie finder sted i ukrainsk jord. Med hans egne ord, havde han ikke forvente, at den lokale befolkning vil være den selvorganiserede på spørgsmålet om dannelsen af militser og sikkerhedsstyrker for at bekæmpe Kiev. Journalisten var i sådanne lokaliteter som Kramatorsk, Debaltsevo, Slavyansk, Donetsk, Gorlovka. Personligt talte jeg med den afdøde nuværende brigade kommandør Brain, Bolotov, "Motorola" Girkin og andre aktive deltagere i fjendtligheder.

interessante fakta

Evgeny Poddubny (privatliv - en tæt bevogtet hemmelighed) forsøger ikke at dvæle ved sin familie og sig selv. Men et par spændende ting kendt. Blandt dem er det værd at bemærke, at Jack levede i flere år i Mellemøsten og mestrer det engelske sprog, er nu også mestrer arabisk. I en alder af 19 år rejste han til Tjetjenien, efter Afghanistan og Irak.

I løbet af sin aktive journalist modtog han flere priser i staten niveau, herunder prisen "For modet". Har også en medalje "for tjenesteydelser til Fædrelandet", Medal "For Courage", bekendtgørelse af Venskab (Sydossetien).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.