Nyheder og SamfundJournalistik

Daria Aslamova. Biografi, kreative succeser

Den første russisk kvinde - en krigskorrespondent. Helt fra begyndelsen af hans karriere, en ung skribent næsten øjeblikkeligt fik en masse fjender og mindst fans.

Daria Aslamova. biografi

Daria blev født September 8, 1969 i byen Khabarovsk. Michael Feofanovich Aslamov (far) - en velkendt digter i Khabarovsk. Han er formand for Khabarovsk Union of Writers i Rusland. Om Daria barndom meget lidt er kendt.

Efter eksamen fra fakultetet for Journalistik på Moskvas Statsuniversitet opkaldt efter MIN Lomonosova Darya Aslamova først var en krig korrespondent for "Komsomolskaya Pravda" i de vigtigste brændpunkter Abkhasien, Tjetjenien, Cambodja, Nagorno-Karabakh, Jugoslavien Ossetien, Tadsjikistan, Rwanda, Mali. Når besøgte fangenskab, har hun viet til denne begivenhed flere rapporter. Hendes favorit emne - krigen.

Karakteristik af journalist

Daria Aslamova - ambitiøse land pige, som kom til at erobre Moskva. Arms unge damer var hendes talent, let pen og en munter disposition. Alt dette har hjulpet hende, mens du arbejder på hendes værker, hvorigennem han også herliggjort. Journalist offentligheden, kritisere det, ikke adlød. Imidlertid blev hovedstaden erobret Aslamovoy Darey.

Resultater i bygge- og anlægsarbejder, gerninger

i indstillingen "Stjerner uden et mandat" Daria Aslamova fortjente "Silver Shoe".

I 1999 var han en særlig korrespondent for avisen "AIDS-Info".

Daria Aslamova - en militær journalist, den eneste journalist, der talte med Saddam Hussein i 2003.

I 2011 blev 4 gange arresteret i Egypten under en forretningsrejse.

I foråret samme år, havde han en samtale med Thierry Mejsane, der hævdede, at den amerikanske scenario for Georgien og Ukraine og pumper revolutionen i Egypten.

I sommeren 2012, under en rejse til de tyrkiske regioner, der grænser Syrien, ulovligt modige journalist sneg ind i Syrien flygtningelejr, hvor oprørsstyrkerne og anti-syriske præsident Assad, og var i stand til at interviewe nogle af lederne af opstanden.

Der var rapporter hun og mens i fangenskab.

Meget berømt fed og desperat Daria Aslamova. Billeder af hendes skrøbelige skikkelse blandt de glitrende tracer kugler inden for militær aktion er meget populære blandt de udenlandske fotografer og journalister. De er villige til at betale for muligheden for at lave en fotooptagelse.

Den berømte Darya Aslamova? "Noter trashy piger"

"Noter Mean Girls" åbnet en ny side i historien om usædvanlige hjemlige presse. Der er to sammenflettede parodi af genren: genren eventyr roman-genren med politisk portræt. Det er vist i dette arbejde kendte figurer: NA Travkin Khasbulatov, Abdulov og mange andre. et al.

Daria A. raffineret smag som kunstner og hendes personlige erfaring som en "trashy piger" gjorde deres lyse uforglemmelig affære. I dette arbejde, sagde hun åbent og sjov af mændenes temperament og berettigelsen af et temmelig stort antal kendte og samtidig respekterede mennesker i SNG, som hun engang vidste meget godt. Den læsende publikum begyndte at anklage journalisten af promiskuitet, men med glæde og interesse relished detaljerne i arbejdet.

D. Aslamova kendt for en meget bred vifte af politikere, populære mennesker.

Darya mening om krigen og om sig selv

Daria Aslamova har gjort et godt navn på temaerne krig og køn. Den første rapport af sin hær rejst en masse støj i landet (når jerntæppet stadig styrtede ned, så om sex på det tidspunkt og ikke sige).

Hun siger selv, at når rejste et par gange på de hot spots før Karabakh skandale, det syntes, at alt dette er "en bold", og spillet i en fed pige-journalist. Samtidig følte hun sig som en skuespiller, spillede i filmen, hvor sikkert komme god afslutning, eller i ekstreme tilfælde, vil intet ondt ske snart. Hendes eneste bekymring var indenlandske vanskeligheder, ulemper. Hentede en mandlig escort i de perioder i fangenskab, reb, tøj, kåbe.

Men generelt er det ikke så slemt, det var i krig, fordi der følte hun sig som en rigtig dame. Faktisk for dem, der derude kæmper, det er noget eksotisk.

Hun siger til sig selv, at den frygtelige kujon. I denne kamp for hende som et lægemiddel. Hun mener, at alt hvad der sker i krigen (mellem de levende og ikke-levende) er næsten beslægtet med seksuelle følelser.

familie

Catch Daria hus er næsten umuligt. Hun er konstant rejser på forretningsrejser: i Abkhasien, Nagorno-Karabakh, i Jugoslavien og andre steder. Hun er en kvinde, men også en god krigskorrespondent.

Denne overraskende skrøbelig, men den modige kvinde har en familie: hendes mand og datter. Gudmor datter Sophia er Jeanne Agalakova (journalist og studievært).

Hvad de siger og skriver om Daria Aslamova?

Kolleger og pårørendes mennesker finder det ganske sjovt og nemt person. Daria ikke mister selvkontrol i vanskelige situationer og samtidig handler omtanke og intelligent. Dens vellykkede arbejde beviser det.

I 1999 Daria Aslamova deltog aktivt i valget. Berømte forfatter Bykov Dmitry derefter i Moskva, "Komsomolskaya Pravda" skrev, at journalisten er en "Ohlobystina i en nederdel." Kun der er en forskel mellem dem er, at Daria skriver meget spændende og vulgaritet det konsekvent. Daria som journalist målrettet opnår sit mål - at læse den både behagelig og sjov.

Begyndelsen hun havde en god, siger D.Bykov. Som en militær journalist, skriver hun en vidunderlig og interessant. Efter sådan en hård start (succes i journalistik, ægteskab, fødsel af en datter), besluttede hun at blive mere respektabelt. I denne henseende, hun gik ind i politik, ramte "Unity" blok. Forfatteren mener, at Sjojgu hurtigt indså, hvad det kan føre, hvor omdømmet kan sidde fast på grund af det. Nu D. Aslamova forsøger at tjene status enkeltmandskredse distrikter. Det er de argumenter af den berømte forfatter af journalisten.

bibliografi

I 1994 skrev han en betydelig hævet støjen, "Notes Mean Girls". Og allerede i 1995, den anden del af arbejdet. I 1999 kom udgivelsen af "The Adventures of Mean Girls". I samme serie i 2001 - "Mean Girls. Adventures fortsætte. "

I 2002 blev der udgivet to værker af D. Aslamova: "Dagbog af en galning journalist" og "La Dolce Vita". Bogen "I kærlighed, som i krig", skrevet i 2005.

I "Noter Mean Girls" er reglen om livet.

Lost (hvilket betyder legionærer) - lidt fatalistisk. Passage af grænsen, som kaldes "vold", de accepterer dens love. Deres liv - foret ulykker kredsløb. Og hvorfor er de fatalister? Fordi den skæbne deres mange gange og holdt fortsat er beskyttet.

Her er deres regler:

1. Gå med strømmen uden modstand - stadig et eller andet sted udholde.

2. Spørg mig ikke nogensinde kammerater fra fortiden, hvis du ikke vil lytte til løgne.

3. Så længe du ikke beder, ikke, ellers vil han være at skyde skylden giver en hjælpende hånd.

4. livet forstås kun, når du dræbe den.

5. Selv døden er en del af begrebet "fylde liv".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.