Nyheder og SamfundJournalistik

Redaktionen - i hjertet eller hjernen udgave?

Prima vista, layout, møder, planorki, nyheder fra markerne, deadlines, korrekturlæsning, redigering - spørgsmålet om tidsskriftet proces fascinerer og fanger. Det er uendeligt interessant teknisk og kreativ komponent udformning.

I denne artikel vil vi tale om et vigtigt element i den redaktionen - redaktionen.

Redaktionen - hvad er det? Vi besvare spørgsmålet

Redaktionen, eller redaktionen - et team af eksperter, der afgør den redaktionelle politik i publikationen, godkende og ændre indholdet af næste nummer, dens fyldning og dekoration.

Vigtigt er det, kan redaktionen indgå som en fuldtidsansat redaktion og inviterede eksperter - respekteret, højt kvalificerede repræsentanter for dette eller hint område, opinionsledere i branchen. Redaktion - det er den rådgivning af kompetente fagfolk, der beslutter om detaljerne i publikationen, dens strategi og udvikling.

Hvem godkender redaktionen?

Redaktionen er dannet og godkendt af chefredaktør for avisen grundlægger. Hvis offentliggørelse ikke en niche, redaktionen af bladet eller avisen er dannet på princippet om universalitet: at deltage er inviteret førende forfattere og eksperter i hvert nummer, som fremhæver udgave.

Redaktionen er direkte involveret i udgivelsen af livet, der bidrager til dens udvikling og perfektion. Deltager i at gennemgå manuskripter.

Møderne i redaktionen, som hovedregel finde sted hvert kvartal. Kan indkaldes oftere efter behov.

Også vigtigt er det, at redaktionen - et rådgivende organ, der er udstyret med beføjelser til at drøfte eventuelle problemer, men løser ikke dem. Kontrol og overvågning i magasinet handler direkte med chefredaktør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.