HjemlighedKonstruktion

Sådan dække taget med tagmaterialet - grundlæggende tips

Sådan dække taget med tagmaterialet og gøre arbejdet korrekt og effektivt? Så spørgsmålet er rejst af mange almindelige mennesker, der har besluttet at gøre uden hjælp fra fagfolk, lå på taget af sit hus, et skur eller garage. I dag er ikke så væsentlig som i sovjettiden, og det nye, med sten pulver, styling, som består af to lag af polstring og forstærket med stenslag. Æglæggende først produceret på en perfekt flad overflade med mastiks, gasbrænderen og valsen. Det er nødvendigt at nøje undersøge spørgsmålet om, hvordan man kan dække taget med tagmateriale, og producere en ægte uddannelse grunde, fordi det påvirker kvaliteten og livet af belægningen. Producere alt fungerer bedre i varmt og tørt - i foråret eller sommeren.

tilpasning

Før påføring af pastaen på overfladen, skal det omhyggeligt justeret, tør, fjerne de miner, højene og fuldstændigt renset fra harpiks. Faktisk, i gamle dage tag dækket med et tykt lag af harpiks, som er fast på tagdækning. Over tid, harpiksen begynder at revne og lække. Desuden blev årsagen strømmen overflade dækket akkumulering af kondensat i mikrorevner harpiks. Det samme vil ske, hvis harpiksmaterialet er fastgjort til stenslag. Lad os overveje, hvordan man dække taget med tagmaterialet at det ikke sker lækage.

Det er nødvendigt at forsigtigt at fjerne den gamle maling, nedbringe harpiksen indtil uafgjort. Ved detektering af uregelmæssigheder, var det hensigtsmæssigt at tilpasse den nye pudslag, vrimler horisonten i mindst en centimeter og mere, således at vand let kan løbe fra overfladen. Dette kan verificeres ved hjælp af laser eller vandstand. Med hjælp fra tråden er placeret beacons, svarende til at smøre og fyldt med cement.

Processen med æglæggende

Basen skal tørres, en harpiks sweep kost, støv, snavs og derefter anvende pastaen med en rulle eller pensel. Dernæst vente på, at gribe, klæber til nævnte pakning tid, hvilket kan variere på grund af temperatur og fugtighed. Efter tørring mastiksbelægning kommer turen til tagmaterialet. Det bør være to lag: prostilochny uden sten, og den øverste, med stenslag. Der er også muligheder for kombinationer sammensat af to lag.

Sådan dække taget med tagdækning materiale?

Root nødvendige dækning med den nedre punkt til de øvre lag havde mulighed for at dække den nederste overlappede. For at gøre det lettere at arbejde, arkene kan præ-skåret i de ønskede stykker. Sætte et første ark varme op gasbrænderen med mastiksen materiale til en bestemt temperatur, hvilken temperatur kan bestemmes ved båndet. Påføres derefter mastiksen ark og komprimeres særlig valse. Ujævne tag områder specialister med erfaring tramper ned fødder for bedre trækkraft overflader.

Udlægning i regnen

Mange mennesker spekulerer på, hvordan at dække taget med tagdækning i regnvejr. Kun ét svar - at udføre sådanne manipulationer i regnen er strengt forbudt. Det er bedre at vente på sin afslutning, og gennemblødt overfladen tør gasbrænder. Men det er kun i sjældne og desperate situationer.

udgifter til

Det bør også overveje, hvor meget det koster at dække taget med tagdækning. I gennemsnit en rulle tagmateriale koster omkring 300 rubler. Afhængigt af området af den overflade, der overtrækkes nødvendigt at beregne det ønskede antal ruller, tilføje til dette tal søm eller hæftemaskine. Og, selvfølgelig, er nødt til at bruge på mastiks. I sammenligning med andre materialer til tagdækning tagmateriale betragtes som den billigste og nemmeste program i billeder. En sådan belægning er praktisk og holdbart, kræver ikke yderligere vedligeholdelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.