HjemlighedKonstruktion

Izovol (isolering): specifikationer og funktioner

Varm hus - det er et vigtigt øjeblik i konstruktionen. Fadæse betragtes kun isolering af vægge i huset. Der er ingen tvivl om, at det vil være meget billigere i anlægsfasen, men yderligere udnyttelse af bygningen en stor sum penge vil flyve væk på opvarmning. Desuden vil den samlede komfort for at bruge huset brydes. Det skal være varm, ikke kun vægge, men også loft og gulv. Kun hvis den ensartede cirkulation af varmen vil blive leveret i huset, og derfor vil færre penge blive brugt på opvarmning. For god varmeisolering kan bruges izovol - isolering, tekniske specifikationer, som ikke er ringere end andre muligheder. Under installationen, der er en hage: Huset bruges til væggene i en mindre materialetykkelse end loft og gulv. Forskellen i tykkelse skal være 50 procent. Izovol - isolering, prisen er ganske lav - vil bidrage til at spare penge ved at bruge mere materiale.

Hvilke typer af varmeapparater har

Til isolering ramme huse mest almindeligt anvendte syntetiske isolering, nemlig: izovol, polyurethanskum, mineralsk uld, ecowool. Hver af dem er kendetegnet ved sine plusser og minusser. For eksempel izovol - isolering, tekniske egenskaber, som gør det muligt at bruge det til enhver type hus, som er et stort plus.

Izovol

Det er et basalt fibre fremstillet af naturlige materialer, såsom glas og sand. Det påvirker dets egenskab til at modstå den fænomenale belastning. Selv den mindste pres izovol antager en indsnævret form. Meget elastisk, hvilket bidrager til den stramme beskatningen af forskellige dele af vægge eller lofter. Det har fuldstændig ubrændbarhed, opretholdelse opvarmningstemperaturen op til 750 grader. Det giver en god lydisolering og varmeisolering. Det er ikke skadeligt for menneskers sundhed og dyr. Mange virksomheder tilbyder isolering izovol. Anmeldelser af ham fleste af jubel.

Nøglefunktioner

  1. Basalt isolering har lav varmeledningsevne på grund af fibrøse og porøse struktur. Denne type konfiguration betydeligt forsinker varmeoverførslen uden at give komfort til at fordampe. Reducerer udgifterne til opvarmning.
  2. Lang levetid. Basalt fiber har stor styrke, der er blevet testet i de sidste halvtreds år. I denne periode, er ydeevnen af varme og fugtresistens ikke faldet selv med en procentsats. Det skete på grund af den unikke sammensætning af modellen, som ikke besidder nogen form for varmeapparat.
  3. Hydroresistant. Det er kendt, at der hvert år på opførelsen brugt i byggematerialer er påvirket af forskellige miljømæssige forhold, herunder høj luftfugtighed i efteråret og foråret. Den høje hygroskopicitet af basalt fiber tilvejebringer en konstant kvalitetsniveau for isolering.
  4. Miljøvenlig. Basalt isolering izovol har høj renhed naturligt, da det indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer og fyldstoffer. Lang tids brug af basalt fibre giver det nødvendige niveau af hygiejne og generelle livskvalitet.
  5. Nem ansøgning. Visse typer af materialer til varmeisolering, involverer anvendelsen af særligt udstyr. Izovol, isolering, tekniske egenskaber, som indebærer dets uafhængige brug, mere bekvemt at bruge.
  6. Vanddamppermeabiliteten. Selvom nonsusceptibility fugt, izovol har god dampspærre. Når luftfugtigheden er højere niveau nødvendige mængde fugt forbliver i huset, og resten fordamper, er der kommer ud. Væggene i huset og efterbehandling materialer på samme tid holde tørt.
  7. Kemisk modstandsdygtighed. Naturlige basaltklippe har en høj resistens og ikke reagerer med forskellige opløsningsmidler, baser eller syrer.

Tilgængelighed og lyd

Basalt fiber har en tæt struktur, der giver god beskyttelse mod ekstern brummen. Izovol - isolering, tekniske egenskaber, der fuldt ud opfylder Snip 23-03-2003 "Beskyttelse mod støj". Mange typer af isolering er relativt lave omkostninger. Under samme citat kan købes izovol - isolering, prisen er også lav. Pakning af 6 stykker størrelse på 1000 * 600 * 100 mm koster 420 rubler. Emballering izovola størrelse 1000h600h75 mm (. 3.6 kvadratmeter, 0,27 cu M.) Vil være billigere - 315 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.