HjemlighedKonstruktion

Vinyl tapet er skadelige?

I dag kan du ofte finde mange sorter af vinyltapet, for eksempel, tapet vinyl-baserede såvel som ikke-vævede vinyl-baseret, eller omvendt, og så videre. Men hvad de i virkeligheden er, hvorvidt vinyltapet skadeligt? Denne vægbeklædning, som består af to lag, hvoraf det ene - basispapiret, eller ikke-vævet stof, et andet lag på sin side består af PVC.

Det øvre lag af tapet danner meget praktisk og behandles af særlige antimikrobielle medikament, hvis det ønskes. Det bidrager til at forøge deres resistens over for meldug, diverse svampe og andre urenheder ved høj luftfugtighed. Det skal bemærkes, at ikke-vævede tapet, sammenlignet med papir, ikke svulme op, hvilket gør dem mindre praktisk og holdbar.

Lad os betragte de mest populære typer af vinyltapet

Som allerede nævnt ovenfor, de to-lags ikke-vævede tapeter, grundlaget for der kan være forskellige, nemlig, ikke vævede, stof eller papir. Som for det øverste lag, anses det for at være dekorative. Afhængig af sammensætningen af det materiale, der danner det øvre lag skelnes på vinyl tapet baser, såsom:

  • ikke-vævede;
  • klud;
  • papir.

Oftest i dag bruges på flizeline grundlag på grund af deres styrke og lethed. Disse baggrunde kan sikkert limes i lejligheder nye boliger, fordi de ikke er bange for små revner fra svind derhjemme. Desuden vil klistre væg vinyltapet tilvejebringe et relativt højt niveau af lydisolering i forhold til andre arter.

Vinyl tapet er: nødhjælp, prægede, silketryk og med en glat overflade.

Præget udseende karakteriseret ved høj volumen og tykkelse af overtrækket, der er fremragende hjælp gem ujævne vægge eller enhver defekt, hvis det er nødvendigt. Men en sådan dækning er ganske let at mekaniske skader, så du skal være meget forsigtig med dem. Med disse tapet vil være ganske let at lave en original vægbeklædning, for eksempel i form af granit, keramiske fliser, marmor og andre relnfnyh mønstre. Hertil kommer, at mange typer af tapet kan vinyl renses, som vil hjælpe dig til at opretholde perfekt renlighed i rummet i lang tid.

Vinyl tapet er skadelige, er det sandt?

Ofte kan man høre en række meninger om, hvad denne form for tapet anses skadelige for menneskers sundhed. Men er det virkelig?

Synspunkter eksperter, at vinyltapet skadelige stadig divergere. Nogle hævder, at deres produktion er kontrolleret af miljøstandarder, som tillader dem at gøre absolut uskadelig for mennesker. Producenter, til gengæld forsøge at gøre produktionen af de mest harmløse materialer. Andre hævder, at strukturen af vinyltapet indeholder et stort antal stabilisatorer, blødgørere, kemikalier, samt polyvinylchlorid, som ugunstigt påvirker trivsel og generelle sundhed.

Wallpapers af denne type er syntetisk, at de ikke tillader væggene at "ånde", dvs at de ikke lække luft. Men moderne teknologi har fundet en løsning på dette problem og tilbyde forbrugerne en vinyl tapet, som er baseret har en mikroporøs materiale, der giver dem mulighed for at "ånde".

Assert utvetydigt, at vinyltapet er skadelige, er der ingen grund til, som producenterne har fundet en meget vellykket fjernelse af deres vigtigste ulemper. Derfor, hvis du allerede har besluttet at købe dem, så glem ikke at være opmærksom på sammensætningen og tilstedeværelsen af ikonet miljø, der vil tale om denne produktsikkerhed. Men hvis du stadig føler, at vinyltapet er skadelige, så er det bedst at bruge dem på gangene, skabe eller enhver ikke-beboelse lokaler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.