HjemlighedKonstruktion

Som konstrueret dræning fra taget

For at beskytte de ydre mure af bygningen mod regn og give en strøm af vand fra det område, på bygninger med sadeltag er afregning udløb. I dag er der flere muligheder for systemer, der adskiller sig i materiale-baseret design.

Valget af materiale

Velkendt for sovjetisk mand var stormen systemet lavet af galvaniseret stål, men i dag kan du finde flere produkter af høj kvalitet, men galvaniseret er stadig populær. Sådan dræning fra taget og har nogle fordele, som er udtrykt i brugen af forholdsvis stærk stål tykkelse på 1 til 2 mm. Design er af lave omkostninger, og kan endda gøre dem selv, og de kan have meget forskellige former. Der er ulemper, de er lave i tiltrækningskraft galvanisering, og korrosion af rør eksponering på tredje år. Begynder at ruste produktet fra enden. Det er grunden til levetiden for sådanne konstruktioner er kun 15-30 år, når de lejlighedsvis malet med olie maling. Geometrien er ikke ideel, og leddene ikke altid passer stramt.

I handelen er dræning fra taget af galvaniseret stål, hvis tykkelse er 0,6 til 0,7 mm. Produkter omfattet af den øverste polymersammensætningen, og deres form er cirkulært eller rektangulært. Det er bemærkelsesværdigt, at man kan vælge farven for de udvendige og indvendige materialer i hjemmet, som undertiden svarer nøjagtigt til metal flise. Livnevki ser så pæn, men fremstillingen af præcision er ikke høj. Levetid er nogle gange så høj som 50 år, men disse produkter er minimalt omkring 25 år.

Afløb er lavet af aluminium, kobber og stål belagt med en zink og titanium. I dag er de eksotiske. Afhængigt af udformningen af plastmaterialet systemet kan være forbundet ved klæbemiddel eller gummipakningen. Rørene kan have en anden konfiguration, men farvepaletten er ikke så omfattende. Den gennemsnitlige levetid er 30 år. Som fordele ved nem installation, kan identificeres, høj tæthed blandt alle systemer, lav vægt, rimelig pris og attraktivt udseende. Men der er også ulemper, de udtrykkes i den kendsgerning, at plast ikke tåler ekstrem kulde, er det mere skørt end stål og kan nemt blive beskadiget, når sneen smelter.

Monteringsmuligheder vandret tagrende afløbssystem

Dræning fra taget er sammensat af horisontale tagrender, som kan installeres i en af to måder, det første indebærer brug af metal kroge, mens den anden - konsollerne. Metal kroge er indstillet baseret på taget, bliver de styrket til det punkt, som vil blive lagt tagdækning. En sådan udførelsesform kan kaldes pålidelige, men det anvendes til tunge render i de regioner, hvor høj sne belastning.

Ved foden af krogene plante i forskellige afstande for at sikre, at den ønskede hældning af renden. elementer af placering bør fastlægges på forhånd. Udstyre dræning fra taget, kan du foretrækker den anden mulighed fastsættelse tagrender, der bruger konsoller, der er knyttet til den forreste bord eller spær. Denne beslutning er ikke så pålidelige, fordi kan tages skruerne ud, hvis du sætte nogle indsats. Disse kroge anvendes til plast systemer, men de selv er fremstillet af en polymer. holder modeller er beregnet til montering på en strengt lodrette flader. Installation af den forreste bord er behagelig, let, gjort til enhver tid, selv når taget er allerede forberedt og arkiveres nederste udhæng. Trench Slope forudsat montering indehavere i forskellige højder. Brug af denne teknologi kan være, når der ikke er nogen fare for smeltevand fra taget.

Montering af knæ- og vandrette elementer

Tagafvandingssystem antyder tilstedeværelsen af bøjninger og vandrette elementer. Nogle gange det første sæt af tragten, i andre tilfælde sker alt tværtimod - monteret tagrender. I det første trin nødvendigt at foretage tælling, følgende fra tragten. Længden af renden højst lig med tre eller fire meter, men de ekstreme elementer skal trimmes. Når det kommer til plast, kan du bruge en nedstryger, i tilfælde af metallet, der skal foretrækkes frem for en god metal saks. Kværne kan ikke bruges, fordi der i fremtiden vil forårsage korrosion.

line skyttegrave afsluttet stub. Slut truget kan sammenkobles med lim, fugemasse eller silikone fugemasse. Tragten er indstillet med henblik på termisk ekspansion, er det nødvendigt at efterlade et hul for deformation. Når arrangeret dræning af vand fra taget er nødvendig for at sikre overgangen til drænet af en vertikal tragt. Med henblik herpå monteret lige sektion. Trin fra afløbet og sænk knæet til væggen er bestemt af leverandøren.

Regler for Indstilling af afløb og afløbsrør

Hver master kan etablere regnvand, har de typisk en længde i området på 4 m og sluttede nemt. Når tilbagetrækning udføres fra hjemmet overfladeaktivt middel, skal den nedre del monteres med fjernelsen af knæet i en vinkel på 45 °.

Hvis området har en underjordisk system dræning, bør afløbet gå i regnvand godt. Mest denne udførelsesform svarer til runde plastrør.

Installation Anbefalinger

Afløb fra taget af huset er nødvendig for at forlænge levetiden af bygningen. Dette system tilvejebringer et rør, som skal være placeret i en vis afstand fra væggen. Den mindste værdi er 5 cm. Hvis røret er placeret tæt, facaden er konstant våd. Drain skal skrånende. Gør det nødvendigt i side tragte, vil dette fjerne ophobning af væske og blodtransfusion det gennem tagrende kant. inventar plads skal være godt forseglet. Undertiden anvendes koldsvejsning metode.

Hvad tætning til brug

Når afregning dræning fra taget med hænderne, er det vigtigt at vælge den rigtige teknologi, som vil blive gennemført forsegling af samlinger, hver mulighed har sine negative og positive sider. For eksempel, gummipakninger er i stand til at bevæge de mekaniske virkninger og perfekt beskytte systemet mod lækage. Men under operationen, vil de være omfattet af de negative virkninger af lave og høje temperaturer. I dette tilfælde kan den normale drift forventes kun hvis termometret er over nul og stiger ikke til grænseværdierne.

Limning sikrer fuldstændig og pålidelig tætning, men at demontere en sådan struktur vil ikke længere være. System afledning af regnvand fra taget kan forsegles med kold svejsning, der har den mest sikker pasform og en høj grad af beskyttelse. Men hvis drænelementer ændre deres lineære dimensioner, vil systemet blive fyldt med sprækker.

Nuancerne af arbejdet

Når der anvendes plastrør, bør afstanden mellem dem være 60 cm. Ved brug en kombineret eller metalliske befæstelseselementer er lavet i intervaller på 30 cm. Det er endvidere muligt at udføre fastsættelse tragte, anbringelse i rendejernet. Afledning af regnvand fra taget involverer udførelse af arbejder i en bestemt rækkefølge. Således er det næste skridt at montere forbindelser. Disse elementer bør være placeret ved forbindelsespunktet mellem de to trug.

konklusion

Tilslutning af tagrenden, skal du huske, at de ikke skal røre enderne. Det er vigtigt at forlade ekspansionsfugen. Dette gælder især for den teknologi, der involverer anvendelse af metalelementer. Hvis facaden har udragende dele, så bør det tillægger vinkler, der udgør en speciel form stik. På den afsluttende fase af udløbsrør er installeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.