TravelingRejsetips

Seværdigheder Voronezh øjnene af udlændinge

Chic Lufthavn åbnede dørene for sine gæster, som jeg så udsøgt skønhed og storhed af bygningen signalerer stærk udvikling af denne store by. Den by, hvor de boede dynasti af gamle helte, herlige opladere russisk fædreland. Og her er den taxa - Voronezh allerede venter på deres rejsende. Den hyggelige indvendige indretning af køretøjet, er blød og diskret musik, høflig og opmærksom chauffør, hvad der er nødvendigt for gæsten af denne store, næsten en million mennesker, byen!

En tur til storbyen tegner til at blive ganske behagelig og behageligt. Maskinen forsigtigt taxa flytter fra, du kan føle dig sikker hånd af en professionel chauffør ved rattet. Det er det første hus denne urbane monster, hævder titlen byer. Klassiske højhuse, nye bygninger og tilstedeværelsen af gruber og entreprenørmaskiner sige, at byen ikke bare leve dit liv, det fortsætter sin rivende udvikling. Den taxi Voronezh synes for stor, lille og adræt maskine er farende hans passager til attraktionerne i denne store by.

Frisk og ren luft, flot grønt - Koltsov Square og Børns Park "Eaglet" er fyldt med feriegæster. Dejlig familie ferie Voronezh tegn på trivsel og venlighed af byen. Sejl af White Bimu sjove monumenter og national helt af tegneserie - en killing fra Lizyukovki. Det bringer et smil alle taxa passagerer, Voronezh tager sig af den yngste bror. Må ikke overse de herlige digtere og forfattere fra fortiden, monumenter og IABunin SAEsenin pryder midten af små firkanter i byens centrum. Blandt attraktionerne er anført i Voronezh og Monument for Peter den Store i Petrovsky park.

Men taxier i Voronezh hurtigere ned den brede og let vej i byen - smukke templer i stil med arkitekturen Moskva, Empire, barok og klassisk bogstaveligt fascineret af dens storslåethed og elegance. Der er en følelse af respekt og ærefrygt, før den store og magtfulde nation, hvis navn - Rusland.

Kan ikke lade være med at henlede Voronezh Reservoir. Stille og rent vand plaske fredeligt i byens grundlæggelse. Alle steder af interesse Voronezh umulige at kigge en gang per tur, fordi historien om fremkomsten af den moderne metropol er mere end 500 år. Men én ting er sikkert - denne by altid tiltrækker og henleder deres opmærksomhed på renlighed og gæstfrihed.

Denne artikel blev udarbejdet med støtte fra www.camcomp.com projekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.