TravelingRejsetips

Shopping i Wien - en behagelig gåtur og en uforglemmelig oplevelse

Wien er hovedstaden i Østrig, er et lille land, der kombinerer lediggang, storhed og fremragende service. Den luksus af denne by i øjeblikket er centrum for en stor imperium. Ved ankomst i Wien vil du straks føle arven fra deres forfædre i karakteren af indbyggerne i byen.

Wien perfekt kombinerer pomp sommerhus charme af en middelalderlig stil, den utrolige skønhed af attraktioner selv renæssance og den kejserlige storhed af lejlighederne og paladser. Selv hvis du ikke var i stand til at besøge denne fantastiske by i Østrig, er det sandsynligt, du har hørt fra dem, der nogensinde har været her - en by med romantikere og elskere af alt, hvad der er smukt.

En tur her vil blive husket for en levetid: Wien Woods, fantastiske arkitektur og design af de gamle og nye bygninger og shopping i Wien vil forblive i din hukommelse i lang tid. Enhver turist kommer her for at slappe af, være sikker på at alt andet end købe for sig selv og deres kære. Efter pasning af lyse og flere vinduer er simpelthen umuligt.

Og uanset hvad de skal købe i Wien - en elegant statue eller en komplet pakke af mærke tøj, den vigtigste sans for fest og en særlig atmosfære, der svæver over byen. Walking gennem de berømte shoppinggader vil give dig en utrolig nydelse.

Æstetikere bedre begynde rejsen fra gaderne i Graben, Karntner Strabe og Lohlmarkt. Det var der, fokuserer de mest elite indkøbscentre og butikker, hvor alle kan finde en lang række luksusvarer og en masse smukke ting af forskellige mærker. Shopping i Wien, rig på levende indtryk: som de fleste af butikkerne er placeret i den centrale del af byen i en gammel bygning, engang boede i disse ædle boliger til kende.

I dag er disse elegante og majestætiske slotte beliggende interessant souvenir, handel butikker, butikker, museer, ambassader og ministerier. Især store koncentration af paladser i nabolaget omkring pladsen Freyung. I sin center blev bygget en majestætisk palads Ferstel, der blev grundlagt i det 19. århundrede. Det er en fremragende galleri med antikke butikker og eksklusive butikker af chokolade.

I nærheden ligger en anden Harrach Palace med kunstgallerier og interiør. Der kan være en meget rimelig pris for at købe din favorit maleri eller usædvanlige design lamper / lampe. Fashionistas anbefale at gå på hovedgaden i Wien - Ringstrasse, her finder du et stort udvalg af billige tøjbutikker af berømte modedesignere.

På samme gade til at bygge et stort indkøbscenter, som sælger en hel række forskellige produkter. City center - er et stort rum, hvor utroligt mange store butikker og meget små detailbutikker - i hele Wien. Shopping - en integreret del af den underholdning fritid.

Lige så bemærkelsesværdigt er det indkøbscenter (Shopping By Sud Den), der ligger i udkanten af byen, i den sydlige del. Det er praktisk, at du kan finde stort set alle produkter, fra sokker til husholdningsapparater. Anden sådan center er placeret på Mariahilfer Strasse, det kaldes Grengross - interessant design og store rum tiltrækker tusindvis af turister.

Efter shopping, kan du klatre op på taget af bygningen, og slappe af i den hyggelige restaurant med japanske køkken. Et andet sted, hvor det er muligt at foretage indkøb i Wien er "Shtefel" - 7-etagers butik nær katedralen St. Stefan .. Hvor du kan tilslutte og underholdning, og kulturelle ferie på samme tid.

Selv et kort ophold i denne smukke by vil medføre et ønske om at bringe tilbage i det mindste en lille souvenir fra Wien. Stort sortiment af forskellige varer og souvenirs finder du i detailhandlen af Old Vienna. I denne gamle område af byen en masse smykker butikker, hvor salget er billige smykker.

Læsere vil gerne butikken Morawa, er han betragtes som en af de store bog centre. Her er der bøger i forskellige genrer, som planer, kort over Wien og andre byer i Østrig. I løbet af de ture ikke glemmer at prøve de verdensberømte wienerbrød og lækre kager - eller shopping i Wien og fortrolighed med traditioner i byen ville være ufuldstændig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.