Kunst og underholdningFjernsyn

Hvad er lønnen af deltagerne i "Dom-2"? Hvor mange deltagere er betalt "Dom-2"?

Det er ingen hemmelighed, at de russiske deltagere i reality shows får enorme mængder af penge. En løn fyre fra showet "Dom-2", og gør et af de højeste i verden! Oplysninger om indtjening på et projekt normalt skjule 7 låse, så ingen rigtig vidste ikke, hvad den løn af deltagerne i "Dom-2", men nogle af de piger, der har forladt projektet stadig videregives nogle oplysninger.

Som kredit lønnen til projektet?

Ifølge nogle deltagere, der længe har gået ud af projektet og engageret i yderligere karriere, er deltagernes gebyrer 'Dom-2' uddelt baseret på deres personlige bidrag til populariteten af projektets udvikling. De mest populære, aktive, og yndlingsfigurer vise seerne kan modtage op til et par titusinder af dollars om måneden! En mindre synlige deltagere i projektet, ikke har vundet universel tilskuer kærlighed, modtog en løn på 22 tusind rubler. nylig rejst lønninger med 12 millioner, men tallet er stadig langt fra de gebyrer, de mest populære mennesker.

Goddess "Dom-2" Olga Buzova

Denne pige kom til projektet er stadig ganske ung og har opnået berømmelse og universel anerkendelse alene på grund af deres følelse af formål, charme og talent. Om, hvor mange betalte medlemmer af "Hus-2", blev senest kendt som Olga sagde, at det nu kunne give alle nødvendige ikke kun sig selv, men også elskede forældre og søster.

Til dato, Olga arbejder som tv-vært, herunder på hjemmebane telestroyke. Olga held giftede sig med en berømt fodboldspiller, og startede sin egen tøjkollektion, så det interessant tv-projekt kun ud fra perspektivet af søde minder.

Skandaløse Alain Vodonaeva

På tidspunktet for ankomsten af en pige på et projekt om "Hus-2" har udviklet en form for hierarki af deltagerne. Alle vidste hvem snart vil forlade projektet, at være en outsider, og som i lang tid vil være i stand til at kæmpe for huset og den anden halvdel. Alena, bliver af natur en fighter, han straks sluttede sig til kampen om føringen og vandt en rungende sejr. Snart blev hun tilbudt en kontrakt som en af de 6 mest populære deltagere. Alain aftalt.

Ifølge hende, oplysninger om, hvad den løn af deltagerne i "Dom-2", er en forretningshemmelighed, så at afsløre den specifikke mængde Aliona har ingen ret. Men på alle tidspunkter af projektet, og efter afgang af "House-2" Alena eksisterede mageligt råd til dyrt tøj, mode fester og ferier i udlandet. Den gode nyhed er, at hun ikke glemme alt om arbejde og forsøger sig i rollen som tv-vært og skuespiller.

Førende Ksyusha Borodina

Hun arbejdede på projektet siden grundlæggelsen og har vist sig at være rimelige og empati førende. Hun har altid forsøgt at støtte de fyre og give gode råd, der satte pris på alle deltagere i projektet. Spørgsmål om, hvad den løn af deltagerne i "Hus-2" Ksenia ikke kan lide hidtil, men vi kan bedømme hendes finansielle situation mange fashionable fester og shows, hvor der er Xenia.

Et par år Ksenia var gift med en fremtrædende forretningsmand ved navn Yuri Budagov, men ægteskabet fungerede ikke, og parret blev skilt i 2011. Et år efter brylluppet Xenia født en datter, men selv under graviditeten lykkedes med succes lede projektet. Ikke forlod telestroyku Xenia og efter skilsmissen, tilsyneladende medlemmer løn "Dom-2" giver dig mulighed for fuldt leve et normalt liv, og dermed opdrage et barn i overflod.

Så på projektet Xenia mødte sin nuværende kærlighed - Mihaila Terohina. Unge bare være opmærksom på hinanden, og snart slog op en romance mellem dem. De forlod snart projektet. Men til sidst fik jeg hjem dette par, så Xenia og hendes datter forsynet med boliger og penge i lang tid.

Brutal Mikhail Terekhin

Efter ophold på showet bare 72 dage, manden formået at gøre nogle støj i den kvindelige halvdel af holdet. Den fyr straks vundet hjerter af piger smukke fysik og brutal måde. Mærkeligt nok, de oplysninger, som Mikhail bag et mislykket ægteskab og et barn på 6 år, blev ingen forvirret, og pigerne fortsatte deres hårde kamp for hjertet af den nye macho.

Men Mikhail straks besluttet på valg at bo i skønhed Eugenia Feofilaktova. Selvfølgelig faldt hun offer for perioder med Michael, men han snart indrømmede, at i virkeligheden, han behøver ikke Eugene og deres forhold fra starten været en farce. På trods af en sådan fortræd, den fyr fik den mest misundelsesværdige bruden Projekt - Ksyusha Borodina, med hvem han er i et lykkeligt ægteskab.

Med hensyn til gebyret, kan det antages, at Michael på ingen måde kræver, som hans person var meget populær på grund af konstante konflikter og kærlighed romaner på projektet. Ifølge oplysninger fra en ukendt Velynder Michael fik på telestroyke 120 000 rubler, så der i materiel henseende er det lidt ringere end hans stjerne kone.

Olga og "Dom-2"

Gobozova Olga Vasilevna er mor til en af projektdeltagerne. Hendes optræden i projektet anses for at være en sag uden fortilfælde, men det er hvad tiltrak endnu mere opmærksomhed telestroyke tilskuere. Mens fans forsøge at gætte, hvor mange medlemmer er "Dom-2" Olgas løn er kun 20.000 rubler, men det ærligt opfylder den foreslåede gebyr.

For nylig blev det kendt, at det var i besiddelse af en kvinde i projektet. Ud over bekymringer om skæbnen for hendes søn (min mor hader Brud Alexander), Olga er interesseret i en meget betydelig sum penge, der blev tilbudt til lederne af projektet, hvis kvinden vil holde i "Hus-2" til 6 måneder. Beløbet er ikke mindre end tre millioner rubler, ja, der er ingen fejl i nullerne. Sammenlignet med dette beløb, hvor meget deltagerne modtager "Dom-2" til de mindre populære, synes det elendige sop TNT.

Historie Eugenia Feofilaktova

Pigen kom til projektet er meget beskedne og fastspændt. I første omgang kunne hun ikke rigtig svare på spørgsmål og chatte med førende deltagere. Det ser ud til, at hendes skæbne er forseglet på projektet, men Jack blev stærkere, og til sidst blev den mest populære parti af projektet. På trods af det mislykkede romance med Mihailom Terohinym, kunne hun finde kærligheden - Anton Gusev, som hun giftede sig og havde en baby. På velfærd af familien bør ikke bekymre, fordi Eugene modtog en masse penge for deres popularitet, og med det, og hendes lidenskab.

Hvordan laver projektdeltagerne

På telestroyke der er mange måder at tjene en ekstra skilling og øge lønningerne, mens deltagerne udtænke som de kan. På et projekt ofte diskret reklamere for produkter af sponsorer, samt jævnligt går på turné i forskellige byer i Rusland og deltage i salgsfremmende fotooptagelser.

Hver måned deltagerne kreditere lønnen, med ekstra afgifter beregnes i henhold til den bedømmelse af deltagere og deres popularitet i netværket. Af denne grund, unge mennesker arbejder for offentligheden som de kan: kunstigt skaber konflikter twist falske romaner, spidst forsøger at forlade projektet, etc. Som et resultat, ved tanken om, hvad lønnen af deltagerne i "Dom-2", uforvarende også ønsker at gå til .. TV-projekt. Det månedlige gebyr på populære deltagere fra 60 000 til 250 000 rubler!

Betingelser for at få gebyr

Overnatning på tv-showet "Dom-2" - en meget god deal. Bortset fra det faktum, at deltagerne kæmper for at finde kærligheden (og nogle endda arbejde!), Projektet er fuldt betaler dem mad, og rekreation. Selvfølgelig er de første 2 måneder betragtes som en prøvetid, som deltageren har den mest levende bevise sig selv og bevise, at hans tilstedeværelse i projektet Tilføj den nyeste populære og tiltrække nye seere.

Hvis en novice bestået den såkaldte praktik, han modtager penge først, med lønnen til medlemmerne "Dom-2" oprindeligt varierer fra 600 til 1000 dollars. Men yderligere gebyr afhænger af aktiviteten og den menneskelige udstråling, således at grænsen for den maksimale indtjening på projektet om måneden ikke er angivet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.