Hjem og familieHelligdage

Internationale Fredsdag. Hvad er denne fantastiske ferie?

Nu er det tid for tolerance og kompromis. Nu folk forsøger ikke at kæmpe, og at løse alle konflikter gennem fredelige forhandlinger. Som et resultat, almindelige mennesker stille og roligt gå på arbejde, leve, elske, opdrage børn. Bekymre sig om de små ting såsom ikke at gå glip af bussen, hvilken slags arbejde at få det bedre, hvad farve til at købe en ny jakke. Forældre lærer deres børn ikke at kæmpe og konflikt, for at hjælpe andre og ikke at skændes, de vedtog det fra deres forældre, som til gengæld lært dem, og grundlaget for den faste. Men ikke alle steder accepteret at løse problemer fredeligt. Et eller andet sted på kloden nogle mennesker langt væk lande lider fjendtligheder og drømme om, at alt var som før.

Krigen i humant blod

Det ser ud til, at nu den æra af forhandlinger og fredelige løsninger på konflikter. Men du kan se meget ofte eller læse i nyhederne mere og flere nye kampe. Jeg har ikke tid til at stille ned krigen i ét land, da krigen begynder. Og så skal du kigge - og endda nogle fattige land, der lider af ilden af de store og små kanoner. Hvorfor sker det? Alle på grund af meningsforskelle og synspunkter. Og dette sker, fordi sådanne primitive ting som grådighed, misundelse og et ønske om at berige sig selv. Nogle gange ser det ud til, at manden krig i blodet. Og for at minde verden om, at menneskeheden for nylig har indgået en civiliseret æra, konflikter løses fredeligt brug, og manden - være god og fredelig, blev den internationale dag for fred etableret.

Nogle tal

Forskere i 2008 gjorde et stort stykke arbejde, i betragtning af hvor mange "kloge mand" kæmpede fra begyndelsen af eksistensen af kulturelle civilisation. Tallene er rystende. Begynde at tælle fra 3600 f.Kr. og derefter til 2008 har menneskeheden kæmpede simpelthen omkring 292 år, hvilket er 5% af det samlede beløb for eksistensen af en kulturel samfund. Det er ikke underligt, hvorfor nu gå blodsudgydelser - det er i en persons blod. Og det er grunden til FN begyndte at slå alarm og etablerede den internationale dag for fred. Men virkelig, alle landets stædigt gå på om verdensfreden.

Internationale Fredsdag

Denne verdensomspændende fejring af fred, blev vedtaget i 1981 af FN 's Generalforsamling resolution 36/67 og blev fejret på den tredje tirsdag i September. Det var dedikeret til en styrkelse af fredelige forbindelser og elsker hinanden som mellem folk og lande, og inden for hver stat. Et par årtier senere, i 2001, er blevet udviklet Generalforsamlingens resolution 55/282, hvilket indikerer, at siden 2002, vil blive fejret den internationale dag for fred den 21. september og vil symbolisere "Day af ikke-vold og en indstilling af fjendtlighederne."

masse reaktion

Med vedtagelsen af denne resolution, havde FN håbet på støtte fra mennesker. Og de fik det. Da han erfarede, at der for en ferie International Day of Peace, millioner af berørte rose og begyndte ikke kun at tale om fred, men også til at gøre noget af hensyn til en fremtid uden krig og vold. På denne dag, den 21. september, mange unge, civilsamfundsorganisationer og simpelthen ikke ligegyldige mennesker holde forskellige arrangementer, demonstrationer og aktioner, der kalder til at droppe sit våben, glem alt om had og husk kærlighed naboen. Også på denne dag ikke glip af muligheden for at udveksle erfaringer med andre luftfartsselskabers verdensorganisationer fra forskellige byer og endda lande, samt at være opmærksom på visse grupper af mennesker og organisationer på spørgsmål om fredelig sameksistens.

Selv medlemmer af FN er heller ikke vige tilbage fra den internationale dag for fred. 21. september hvert år, FN-generalsekretær fungerer som en adresse i New York nær Peace Bell, efterfulgt af en strejke på dette meget klokke, og så et øjebliks stilhed. Desuden er dette års festival tema i naturen, for eksempel den "Unge for fred og udvikling", "folkenes ret til fred" osv

Fejre "Fred" ferie

Denne festival fejres over hele verden, og vores land er ingen undtagelse. I mange byer i verden og i vores land på verdensmarkedet konstant mindet om forskellige ungdomsorganisationer med deres aktiviteter. Også, kan du ikke være begrænset kun ligegyldige, og for at fejre denne begivenhed i byen eller statsligt niveau.

begivenhed script til den internationale dag for fred kan ligne følgende. En stor koncert på byens torv (eller anden form for afregning), med et par bemærkelsesværdige stjerner, der kalder til "leve sammen". Ind imellem forestillinger ville det være rart at vise nogle konflikter forekomme i verden og den menneskelige vejafgift, ikke kun blandt soldater, men også blandt civile. Overalt og uden fred symbol - hvide duer, som vil lade børnene ved slutningen af ferien. Desuden kan disse fester være tema. For eksempel, "Vi kæmper for menneskerettigheder", "Venskab af Peoples", "Skabelse af fred i verden", etc. Generelt den internationale dag for fred er at inspirere folk til fredelig sameksistens med hinanden og de enkelte nationer med de andre indbyggere i den kulturelle verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.